liakos356 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα σε όλους. Πρόσφατα άλλαξα πάροχο και έφυγα από την cosmote. Ο μόνος λόγος που με κρατούσε ήταν η κάλυψη που είχε στο εξοχικό και μπορούσα να έχω internet. Αποφάσισα λοιπόν να πάω σε μία άλλη εταιρία και να προμηθευτώ μία κάρτα του δικτύου cosmote (cosmocarta, what's up, frog κλπ.) και να μοιράζομαι το internet με tethering όποτε και όπου χρειάζεται. Υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει ποια κάρτα είναι η περισσότερο συμφέρουσα για την περίπτωσή μου? Merci.
patrickdrd Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 το πιο συμφερον ειναι να παρεις μια καρτουλα internet on the go, κατα δευτερον frog σου δινει 2gb με 4,40 μεχρι τελος φλεβαρη
liakos356 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Το internet on the go δεν θελει συμβόλαιο? Θέλω να το αποφύγω αυτό για τις 2 βδομάδες το πολύ που πάω στο χωριό
curiositykilledme Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 τοτε το frog που σου ειπε ή η q που σου δινει 1 gb με καθε online ανανεωση ειναι οτι πρεπει
liakos356 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Στην Q είμαι τωρα και το πρόβλημα είναι η κάλυψη στο εξοχικό που μόνο η cosmote έχει κεραια. Δεν με νοιάζουν τα τηλεφωνα, πάρα μόνο το internet. Ωραίο το πακετάκι της frog, αλλά όσο είδα, είναι μόνο μέχρι το τέλος του Φεβρουαρίου. Μετά έχει τα 500 mb με 5€, που το θεωρω απαράδεκτη τιμη. Οι άλλες (cosmocarta και whats up) τι λένε από προσφορές? Γενικά ποια κάρτα είναι εκείνη με τις συχνότερες προσφορές?
drake. Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Η wind έχει καλό πακέτο με 15 ευρω εχεις 5 Gb για ένα μήνα αλλά θα έχεις το ιδιο σήμα αφού η Q είναι της wind,αν κατάλαβα καλά θα μοιράζεις internet από το κινητό σού,επέλεξε στης ρύθμισης να πιάνει μόνο 3g ώστε να δεις μήπως έτσι είναι καλύτερα
Georgc Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/page/HCG/section/IOTG_onRequest_prs Ειναι με καρτα χωρις συμβολαιο
StormGr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Αφου το θες μονο για το εξοχικο σου.... Και αφου στο εξοχικο σου πιανει μονο cosmote... E τοτε ειναι μονοδρομος αυτο της cosmoκαρτας με 5 ευρω τα 500ΜΒ
liakos356 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Θα μοιράζω την συνδεση απο το tablet, που θα λειτουργει σαν access point. Απλά μόνο η cosmote πιανει εκει. https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/page/HCG/section/IOTG_onRequest_prsΕιναι με καρτα χωρις συμβολαιο Πολύ ακριβο Αφου το θες μονο για το εξοχικο σου.... Και αφου στο εξοχικο σου πιανει μονο cosmote... E τοτε ειναι μονοδρομος αυτο της cosmoκαρτας με 5 ευρω τα 500ΜΒ Ρωτάω αν κάποιος έχει εμπειρία και με τις άλλες κάρτες του δικτύου cosmote. Αν π.χ. η whatUp βγάζει συχνότερα προσφορές σε σχέση με τη frog κλπ. Γενικά η cosmote έχει ταρίφα τα 100 mb = 1€, ενώ σε Q είναι μισή τιμή, μπορεί και παρακάτω.
patrickdrd Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 ^ ακριβως, χθες μιλουσα με εναν συναδελφο που εχει εταιρικο (=wind) και προσωπικο vodafone και μου ελεγε οτι ηταν σε εναν πελατη και δεν ειχε σημα καμια απο τις δυο και του λεω γιατι δεν παιρνεις cosmote για προσωπικο (ετσι εχω κανει εγω) και μου λεει δεν την γουσταρω γιατι ειναι πολυ ακριβη κι εγω παντως με cosmote την βγαζω στο εξοχικο, στην καθημερινοτητα χρησιμοποιω τα mb της εταιρειας και στο εξοχικο τα mb του προσωπικου cosmote τα οποια και ανανεωνω καθε μηνα με οτι προσφορα υπαρχει, αν δεν υπαρχει, 5 ευρω=500 τι να κανουμε, δεν εχουν καν κεραια οι αλλες στο εξοχικο μου
liakos356 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Που να δεις την αντίδρασή μου όταν πήγα Αγγλία σε ένα φίλο μου και μου είπε πόσα δίνει στο κινητό... Εκεί σε συμφέρει να έχεις ένα πρόγραμμα με απεριόριστα, παρά ADSL.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα