Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.Υπάρχει κανένα site που να ξέρετε για να παίξεις poker και να δέχετε τις κάρτες ή να δεχετε τις paysafe ή paypal ?Γιατί αυτο το πράγμα που έχουν κάνει οι τράπεζες ειναι αδιανόητο να έχεις κάρτες και να μην μπορείς να κάνεις τίποτα.Να έχει κλείσει το κράτος τα περισσότερα site που μπορείς να παίξεις και να σου λεεί δεν μπορείς να κάνεις εγγραφή απο την χώρα που είσαι.Δηλαδή που ζούμε πια?

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.Υπάρχει κανένα site που να ξέρετε για να παίξεις poker και να δέχετε τις κάρτες ή να δεχετε τις paysafe ή paypal ?Γιατί αυτο το πράγμα που έχουν κάνει οι τράπεζες ειναι αδιανόητο να έχεις κάρτες και να μην μπορείς να κάνεις τίποτα.Να έχει κλείσει το κράτος τα περισσότερα site που μπορείς να παίξεις και να σου λεεί δεν μπορείς να κάνεις εγγραφή απο την χώρα που είσαι.Δηλαδή που ζούμε πια?

Εγώ κατάφερα και έπαιζα σε pokerstars και Full Tilt αλλά θέλει ολόκληρη διαδικασία
Δημοσ.

Εγώ κατάφερα και έπαιζα σε pokerstars και Full Tilt αλλά θέλει ολόκληρη διαδικασία

Τη διαδικασία θέλει δηλαδή για να παίξεις στην pokerstar;εκτός της ταυτοποίησης λογαριασμού πού γίνεται σε όλες της εταιρίες;

Δημοσ.

Οκ πες,μου φαίνεται περίεργο

Θα φτιάξεις ένα λογαριασμό skrill, κάπου έχουν γραμμένο ένα λογαριασμό στην Alpha bank όπου κάνεις εμβασμα και μετά από λίγες μέρες μπαίνουν τα χρήματα σου από την ελληνική κάρτα στο λογαριασμό σου στη skrill όπου μπορείς να κάνεις κατάθεση σε όποια στοιχηματικη εταιρία απ'τις 2 θες που προανέφερα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...