Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα! Πού μπορώ λοιπόν να βρω κάτι τέτοιο; Θα προτιμούσα κοντά στην Ολυμπου και γύρω για να μπορώ να κουβαλάω και το λαπτοπ μαζί.

• Moderators
Δημοσ.

Το Ερμης, στην Ρογκοτη (αναμεσα Δραγουμη-Βενιζελου, χαμηλα), οσες φορες εχω παει ειναι ηρεμο. 

Btw, εαν οντως θες να διαβασεις, να χρησιμοποιησεις λαπτοπ για δουλεια, κλπ, παρα το κραξιμο που τρωνε τα Starbucks στην Καμαρα ειναι οντως ησυχα και μπορεις να κατσεις καποιες ωρες χωρις προβλημα. Κατα τ αλλα για δουλεια/διαβασμα, η ιδανικη λυση ειναι οι κοντινες βιβλιοθηκες οπου εχεις εξασφαλισμενη ησυχια.

Δημοσ.

Ζώγια. Έχει ένα στη Βενιζέλου κοντά στη διασταύρωση με Μητροπόλεως και παλιά είχε και ένα στη Σβώλου, το οποίο δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα.

Δημοσ.

Εγινες Θεσσαλονικια; :P

Βιβλιοθηκη ΠαΜακ, θα έλεγα σαφως καλυτερο αναγνωστήριο αν και δεν θυμαμαι αν θελει πασο ή οχι. Δεν θα βολεψει παντως. 

Εγώ όταν ήμουν έξω και ήθελα να κανω λίγη δουλιτσα πήγαινω στη Καρολου Ντηλ, στο άνωθεν συνηθως, είχε μουσικη κλπ αλλά μεσα στη μερα δεν ερχονταν παρέες για να κανουν φασαρία. Με βολευε βεβαια γιατι ηταν κοντα στη δουλειά. 

Δημοσ.

Στα σταρμπακς, αν δεν κανω λάθος, η ταμπέλα "απαγορεύεται το καπνισμα" δεν είναι απλά διακοσμητική και ειμαι εξαρτημένη από την αισθητική :P Βιβλιοθήκη θα ηταν ιδανικά αλλά ισχύει το ίδιο.

Θα περάσω μια βόλτα απο το "Ερμης" να δω πως είναι. Εχει παρει το μάτι μου στην Φιλίππου ενα ακόμα, με ατομα μεσα να διαβάζουν, δεν θυμαμαι ομως πώς λέγεται. Στην Ολύμπου πάντως, εχω καθισει στο "Ανεμωλια" όπου μέχρι που εσκασαν μύτη κάτι φασαριοζοι, έβγαλα δουλιτσα με κάτι εργασίες. Ειχα δοκιμάσει και στο "Φρειδερικο αγαπη μου" και στο "φιξ καφέ" αν θυμάμαι καλά, αλλά ειναι ψιλομετρια από άποψη ησυχιας. Ειχαν ωραίο καφέ ωστόσο :P

Κρις, ναι, έγινα! Με σύμβαση χρόνου δυστυχώς μέχρι το καλοκαίρι όμως. Θα το τσεκαρω το άνωθεν!

• Moderators
Δημοσ.

Αρα λοιπον, ο τιτλος θα επρεπε να ειναι κατι σαν "Ήσυχα καφέ για διάβασμα και παφα πουφα/Θεσσαλονίκη" ;)

Οντως, Starbucks και βιβλιοθηκες δεν παιζει να στο επιτρεψουν. Πονταρω πως σε λιγο θα μαζευτει κ αλλο feeback στο thread, οποτε πιστευω θα την βρεις την ακρη συντομα σε περιπτωση που δεν σε καλυψουν αυτα που αναφερθηκαν ηδη.

Cheers!

• Like 1
Δημοσ.

Αν θες και να καπνίζεις γιατί δεν κάθεσαι κάπου έξω; Κάνει και ωραίες μέρες! :)

Το εχω κάνει και αυτο 1-2 φορές αλλά δεν είναι πάντα παλέψιμο το κρύο!

• Like 1
Δημοσ.

Εχει παρει το ματι μου πανω απο τη ροτοντα ενα καφε που σχεδον παντα ειναι αδειο στη μαν. Κυριακου απεναντι απο το νοστο. Δε θυμαμε πως λεγετε. Αν περασεις καμια μερα δες και αν σε αρεσει εμπα

• Like 1
Δημοσ.

Εχει παρει το ματι μου πανω απο τη ροτοντα ενα καφε που σχεδον παντα ειναι αδειο στη μαν. Κυριακου απεναντι απο το νοστο. Δε θυμαμε πως λεγετε. Αν περασεις καμια μερα δες και αν σε αρεσει εμπα

Αν δεν έχει κλείσει! :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...