Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Τους 3 τελευταίους μήνες περίπου, λόγω στρατού, τα κακής ποιότητας υποδήματα και η υπερβολική ορθοστασία έχουν οδηγήσει σε ευαισθησία στα μπροστινά μέρη των πελμάτων (μετατάρσιο).

Αρχικά δεν έδωσα μεγάλη σημασία νομίζοντας οτι είναι προσωρινό λόγω της καταπόνησης, όμως ακόμα και στις άδειες που φοράω καλά και ελαφριά runing παπούτσια, μετά απο περπάτημα τα νιώθω μια ενόχληση και ένα μικρό μούδιασμα στο πέλμα κοντά στα δάχτυλα. Η ενόχληση γίνεται πόνος μετά απο αρκετό περπάτημα με τα άρβυλα του στρατού ή με υπερβολική ορθοστασία.

Τι προτείνετε να κάνω? Καμιά κρέμα για να μαλακώσει το πέλμα ή για απολέπιση σε συνδυασμό με λίμα ποδιών θα λύσει το πρόβλημα ή να κάνω πελματογράφημα?

ΥΓ: Εχω καλούς ανατομικούς πάτους στα άρβυλα. Μην μου πείτε να τους αλλάξω και να πάρω καλύτερους το έχω ήδη κάνει.

Δημοσ.

Απο την μέση πως να προέρχεται? Λίγο δύσκολο και δεν έχω πρόβλημα με την μέση ούτε σήκωνα βάρη. Ορθοπεδικό να δω πάντως ή κάποιον ειδικό για τα πόδια που κάνουν και πελματογραφήματα?

Δημοσ.

Απο την μέση πως να προέρχεται? Λίγο δύσκολο και δεν έχω πρόβλημα με την μέση ούτε σήκωνα βάρη. Ορθοπεδικό να δω πάντως ή κάποιον ειδικό για τα πόδια που κάνουν και πελματογραφήματα?

Τα άρβυλα παίζει να είναι τα πιο μάπα παπούτσια στην Ελ αγορά,δες το για ορθοπεδικό,έστω και του Στρατού, διότι η στάση του σώματος καταπονεί πολύ την μέση.

Χτυπάει στο πέλμα κάποιες φορές,αλλά μην το αφήσεις.

Δημοσ.

πριν λίγο καιρό απολύθηκα και καταλαβαίνω ακριβώς την ευαισθησία/ μούδιασμα που περιγράφεις. Δεν είναι τίποτα, μου πέρασε μετά από 1-2 μήνες χαλάρωσης. Δοκίμασε μήπως βοηθήσει η χοντρύτερη κάλτσα ή τύλιγμα του μετατάρσιου με λιγη γάζα για να ανακουφίζει λίγο τη πίεση που νιώθεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...