dj_jim Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 δυσκολο + θα χασεις λεφτα εστώ και με μικρό ποσοστό
TonyMetalizer Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 αν καποιος ξερει ας μας πει πεδια καλυτερα να χασουμε τα μισα λεφτα στην μεταφορα παρα να τα εχουμε και να μην μπορουμε να τα χρησιμοποιησουμε καθολου
navigator0 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Κι εγω νομιζω οτι δεν γινεται. Η paysafe εχει υπηρεσια επιστροφης χρηματων αλλα κραταει προμηθεια. Αν εχεις μεγαλο ποσο αξιζει, αν οχι παει το χρημα δυστυχως... Κανε ενα googlarisma: "paysafe επιστροφη ποσου", να δεις τι γραφει η ιδια η paysafe. 1
curiositykilledme Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 οπως ειπε ο απο πανω καντε επιστροφη ποσου σε τραπεζα 11 μερες Max θελει το χω κανει και μου ηρθανε την 1η βδομαδα https://www.paysafecard.com/el-gr/help/epistrofi-posoy/
dj_jim Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Κι εγω νομιζω οτι δεν γινεται. Η paysafe εχει υπηρεσια επιστροφης χρηματων αλλα κραταει προμηθεια. Αν εχεις μεγαλο ποσο αξιζει, αν οχι παει το χρημα δυστυχως... Κανε ενα googlarisma: "paysafe επιστροφη ποσου", να δεις τι γραφει η ιδια η paysafe. ναι αυτό το ξέρω,εγω λέω μεταφορά απο paysafe pin όχι απο τον λογαριασμο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα