Cyberdemon87 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Γεια χαρα. Ηθελα να ρωτησω κατι για το adsense. Ξερω πως το adsense απο οτι διαβαζω σε ξενα sites και forums απαγορευει την χρηση σκληρης γλωσσας και μπορει να σε πεταξουν εξω απο το προγραμμα. Αν στο δικο μου Ελληνικο site υπαρχουν σχολια χρηστων τα οποια εχουν τετοιου ειδους λεξιλογιο πιστευετε οτι θα με πεταξουν? Γιατι δεν βρηκα πληροφοριες γι'αυτο το θεμα απο Ελληνικα sites.
White_Cat Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα !Απ' όσο καταλαβαίνω, θέλεις να φτιάξεις ένα web site στο οποίο θα υπάρχει η δυνατότητα για τους χρήστες να δημοσιεύουν σχόλια ή παρατηρήσεις. Η Google σήμερα διαθέτει αλγορίθμους οι οποίοι μπορούν να ανιχνεύσουν την προσβλητική γλώσσα και στα Ελληνικά. Άρα προφανώς μπορούν άμα σε πιάσουν να σε πετάξουν έξω. Για μένα όμως το θέμα είναι άλλο. Άμα φτιάξεις ένα τέτοιο site στο οποίο διάφοροι άνθρωποι μπορούν ν' αναρτούν περιεχόμενο, πρέπει να διαθέτεις πάρα πολύ χρόνο, ώστε να το παρακολουθείς συνέχεια. Αυτό ισχύει επειδή άμα δημοσιευτεί κάτι που προσβάλει κάποιον, αυτός ο κάποιος μπορεί εύκολα να σου κάνει αγωγή.Αυτό το λέω γιατί γνωρίζω τέτοιες περιπτώσεις από πρώτο χέρι. Περιπτώσεις δηλαδή που η αγωγή δεν έγινε στον εκάστοτε συντάκτη του σχολίου, αλλά στο διαχειριστή της ιστοσελίδας, ο οποίος θα είσαι εσύ. Δεν είναι λοιπόν πολύ δύσκολο να μπλέξεις. Άμα εξακολουθείς να θέλεις να δημιουργήσεις ένα τέτοιο site, τότε καλό είναι να περιλάβεις σε εμφανές σημείο μία δήλωση που να λέει ότι οι διαχειριστές της σελίδας δεν έχουν ευθύνη για τα σχόλια που δημοσιεύουν οι χρήστες ή κάτι ανάλογο. Επιμένω όμως ότι και πάλι πρέπει να έχεις πάρα πολύ χρόνο για να παρακολουθείς συνέχεια τι γράφεται.Καλή δύναμη,Ο Άσπρος Γάτος
isay Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 @ts Αν το botακι της gl ανιχνευσει αρκετα "ευχολόγια", ο λογαριασμός σου έφαγε ban
Cyberdemon87 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις! White_Cat μπορεις να μου αναλυσεις λιγο παραπανω το θεμα με την αγωγη, εχει συμβει σε καποιον γνωστο σου? Μου φαινεται λιγο ακυρο εφοσον τα σχολια δεν γραφονται απο εμενα να φαω μηνυση. Ισως θα πρεπει να εχω ενα disclaimer/policy η κατι τετοιο λοιπον που να λεει οτι δεν φερω ευθυνη.
White_Cat Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Εδώ είμαι και πάλι ! Και μένα μου φαινότανε λίγο άκυρο κάποτε, αλλά άμα θες κοίτα τον παρακάτω σύνδεσμο για 2-3 ανάλογες περιπτώσεις Φυσικά λέει ότι οι μηνυόμενοι τελικά απηλάγησαν, αλλά ούτως η άλλως είναι μπλέξιμο : http://www.xronos.gr/detail.php?d_month=06&d_year=2015&ID=90196&fb_comment_id=172223882974132_234679#f1fc9ab652ee58c Μ' ένα ζεστό νιαούρισμα, Ο Άσπρος Γάτος
Cyberdemon87 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Ok, σε ευχαριστω για το link. Θελω να ρωτησω και εδω κατι σχετικο με το adsense. Πρεπει το site μου να ειναι τουλαχιστον 6 μηνων για να μπορεσω να κανω αιτηση στο adsense? Ειδα οτι σε καποιες χωρες ειναι ετσι αλλα δεν λεει για Ελλαδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα