Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες,

Σήμερα με ενημέρωσε ένας γείτονας οτι το καλοκαίρι τους άνοιξαν τις αποθήκες και τους τα κάναν όλα καινούρια. Επειδή έχω χεστεί λιγάκι ψάχνω να βρω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να ασφαλίσω περισσότερο την αποθήκη ή ακόμα αν υπάρχει κάποιος τρόπος να αποτρέψω κάποιον να με κλέψει. Ξέρω πως αν κάποιος διαρρήκτης είναι έμπειρος και αποφασισμένος να με κλέψει είναι λίγα αυτά που μπορώ να κάνω αλλά τουλάχιστον να κάνω μια προσπάθεια γιατί η πόρτα της αποθήκης δεν θέλει και τρελές γνώσεις για να την διαρρήξει κάποιος, οπότε αυξάνονται και οι πιθανότητες να με κλέψει ακόμα και noobas. Κάποιοι έχουν βάλει και συναγερμό και όταν τον είχα δει στις αρχές μου είχε περάσει απτο μυαλό οτι μάλλον είχε γίνει διάρρηξη. Δεκτές όλες οι προτάσεις! Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο εκ των προτέρων.

PS. Σκέφτηκα να βάλω κάμερα μέσα στην αποθήκη και μια ταμπέλα οτι παρακολουθείτε από κλειστό κύκλωμα πιο πολύ για εκφοβισμό αλλά έχω την εντύπωση οτι είναι παράνομο. 

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

φιλε μου μεσα στην αποθηκη σου μπορεις να κανεις οτι θελεις

αρκει να μην καταγραφει εξωτερικο χωρο,ακαλυπτους χωρους,πεζοδρομια κτλπ

τωρα μεσα στον χωρο σου κανεις οτι γουσταρεις.

εγω θα σ ελεγα ενα συναγερμο και μια καμερα απ εξω να καταγραφει ακριβως εξω απο την πορτα σου όχι τριγυρω το ξαναλεω ακριβως απ εξω και ενα αυτοματο φως να αναβει τα βραδια αν παει κανεις να πλησιασει.

την ταμπελα ότι καταγραφεται θα την βαλεις απ εξω για ενημερωση! (αν θελεις βαλε και μεσα μια ip cam να γραφει με ειδοποιηση αν γινει κατι να σ ερθει στο κινητο μηνυμα)

Υ.Γ αν θελουν να σε κλεψουν και 50αρι να στησεις και συρματόπλεγμα και να κατσεις απ εξω θα σε κλεψουν...είναι να μην την βαλουν στο ματι την αποθηκη σου...καλου κακου μην εχεις πραγματα αξιας μεσα..

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν είναι ξυλινη μπορεις να ενισχύσεις την κασα με μια ατσαλινη γωνια και να βαλεις κυλινδρο ασφαλειας με break secure,καθως και ένα defender.

Αν είναι σιδερενια τοτε κυλονδρο ασφαλειας με break secure,ένα defender και αν εχει πυρους εξωτερικούς ηλεκτροκολλησε τους για να μην βγαινουν.

Μπορεις να βαλεις πχ

http://www.lockitnow.gr/mauer-redline-elite2.html και καποιο από αυτά http://www.lockitnow.gr/accessories-for-doors-and-windows/defenders/defenders-for-simple-doors.html

Επεξ/σία από Ultimategr
Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες,

Σήμερα με ενημέρωσε ένας γείτονας οτι το καλοκαίρι τους άνοιξαν τις αποθήκες και τους τα κάναν όλα καινούρια. Επειδή έχω χεστεί λιγάκι ψάχνω να βρω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να ασφαλίσω περισσότερο την αποθήκη ή ακόμα αν υπάρχει κάποιος τρόπος να αποτρέψω κάποιον να με κλέψει. Ξέρω πως αν κάποιος διαρρήκτης είναι έμπειρος και αποφασισμένος να με κλέψει είναι λίγα αυτά που μπορώ να κάνω αλλά τουλάχιστον να κάνω μια προσπάθεια γιατί η πόρτα της αποθήκης δεν θέλει και τρελές γνώσεις για να την διαρρήξει κάποιος, οπότε αυξάνονται και οι πιθανότητες να με κλέψει ακόμα και noobas. Κάποιοι έχουν βάλει και συναγερμό και όταν τον είχα δει στις αρχές μου είχε περάσει απτο μυαλό οτι μάλλον είχε γίνει διάρρηξη. Δεκτές όλες οι προτάσεις! Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο εκ των προτέρων.

PS. Σκέφτηκα να βάλω κάμερα μέσα στην αποθήκη και μια ταμπέλα οτι παρακολουθείτε από κλειστό κύκλωμα πιο πολύ για εκφοβισμό αλλά έχω την εντύπωση οτι είναι παράνομο. 

Καταρχάς και κανονικο κλειστό κυκλωμα να βάλεις θα ειναι για να βρεις αυτους που μπήκαν αρα εχει γινει το κακο.

Αυτο που χρειαζεσαι ειναι μια κλειδαρια που να ανοιγει απο μεσα :). Δηλαδή περα απο την κανονικη κλειδαρια την οποία θα αφησεις θα βάλεις μια στην οποία δεν θα έχει πρόσβαση ο κλέφτη αρα θα ειναι εξαιρετικα δυσκολο στον λιγο χρονο που έχει να παραβιάσει.

Θα χρειαστείς τα παρακάτω.

http://pairno.gr/priza-apomakrusmenou-elegxou-beewi-bbp200a1eu(bluetooth πριζα)

Μετασχηματιστη με καλώδιο 220 σε 12.

http://www.mksecurity.gr/eshop/product.aspx?id=5890(ηλεκτρικό κυπρί).

Μια γλώσσα από παλιά κλειδαριά.

Η ιδεα ειναι η εξής. Θα προσαρμόσεις το κυπρί και την παλια γλωσσα στην πόρτα της αποθήκης. Το κυπρί θα παίρνει ρευμα απο τον μετασχηματιστή οταν εσυ θα ανοίγεις την πριζα με το bluetooth του κινητού σου.

Ξέρω ακουγεται δυσκολο αλλα το μονο που απαιτεί ειναι εναν μαστορα να προσαρμόσει το κυπρι και την γλώσσα. Ολα τα αλλα ειναι ευκολά.

Δημοσ.

Καταρχήν να σας ευχαριστήσω όλους για την άμεση ανταπόκριση σας! :)

Μέσα στην αποθήκη γιατί απαγορεύεται η κάμερα; Είναι σε απομονωμένο μέρος;

Σωστό κι αυτό...Μαλ@κία είπα! :P

φιλε μου μεσα στην αποθηκη σου μπορεις να κανεις οτι θελεις

αρκει να μην καταγραφει εξωτερικο χωρο,ακαλυπτους χωρους,πεζοδρομια κτλπ

τωρα μεσα στον χωρο σου κανεις οτι γουσταρεις.

εγω θα σ ελεγα ενα συναγερμο και μια καμερα απ εξω να καταγραφει ακριβως εξω απο την πορτα σου όχι τριγυρω το ξαναλεω ακριβως απ εξω και ενα αυτοματο φως να αναβει τα βραδια αν παει κανεις να πλησιασει.

την ταμπελα ότι καταγραφεται θα την βαλεις απ εξω για ενημερωση! (αν θελεις βαλε και μεσα μια ip cam να γραφει με ειδοποιηση αν γινει κατι να σ ερθει στο κινητο μηνυμα)

Υ.Γ αν θελουν να σε κλεψουν και 50αρι να στησεις και συρματόπλεγμα και να κατσεις απ εξω θα σε κλεψουν...είναι να μην την βαλουν στο ματι την αποθηκη σου...καλου κακου μην εχεις πραγματα αξιας μεσα..

Συναγερμός πιστεύω θα μου βγει αρκετά ακριβός. Δεν θέλω να ξεφύγω απο τα 50 ευρώ (Δικό μου λάθος, ξέχασα να το αναφέρω). Για ip κάμερα έχετε να προτείνεται κάτι αξιόλογο σ'αυτά τα λεφτά; Να φανταστώ χρειάζεται και router για να λειτουργήσει;;; Επίσης σκέφτομαι αν πάρω κάμερα να τη βάλω από μέσα καθώς απ'έξω μπορεί εύκολα να την εντοπίσει και να την καταστρέψει εξ αποστάσεως, ενώ δεν θα έχει προλάβει να καταγράψει τίποτα εφόσον θα κοιτάει μόνο μπροστά στη πόρτα. Ταμπέλα θα βάλω σίγουρα για αποτροπή. Το ερώτημα μου είναι αν βάλω κάμερα και ο διαρρήκτης είναι με κουκούλα τι τον εμποδίζει να με κλέψει;

Αν είναι ξυλινη μπορεις να ενισχύσεις την κασα με μια ατσαλινη γωνια και να βαλεις κλειδαρια ασφαλειας με break secure,καθως και ένα defender.

Αν είναι σιδερενια τοτε   κλειδαρια ασφαλειας με break secure,ένα defender και αν εχει πυρους εξωτερικούς ηλεκτροκολλησε τους για να μην βγαινουν.

Μπορεις να βαλεις πχ

http://www.lockitnow.gr/mauer-redline-elite2.html και καποιο από αυτά http://www.lockitnow.gr/accessories-for-doors-and-windows/defenders/defenders-for-simple-doors.html

Πραγματικά είμαι άκυρος με τα θέματα κλειδαριών!!!! Μόλις διάβασα defender το antivirus μου ήρθε στο μυαλό.... :P Στο θέμα μας τώρα, ο κύλινδρο ασφαλείας κατάλαβα τι είναι, το defender όμως τι φάση; Σε τι εξυπηρετεί;

Καταρχάς και κανονικο κλειστό κυκλωμα να βάλεις θα ειναι για να βρεις αυτους που μπήκαν αρα εχει γινει το κακο.

Αυτο που χρειαζεσαι ειναι μια κλειδαρια που να ανοιγει απο μεσα :). Δηλαδή περα απο την κανονικη κλειδαρια την οποία θα αφησεις θα βάλεις μια στην οποία δεν θα έχει πρόσβαση ο κλέφτη αρα θα ειναι εξαιρετικα δυσκολο στον λιγο χρονο που έχει να παραβιάσει.

Θα χρειαστείς τα παρακάτω.

http://pairno.gr/priza-apomakrusmenou-elegxou-beewi-bbp200a1eu(bluetooth πριζα)

Μετασχηματιστη με καλώδιο 220 σε 12.

http://www.mksecurity.gr/eshop/product.aspx?id=5890(ηλεκτρικό κυπρί).

Μια γλώσσα από παλιά κλειδαριά.

Η ιδεα ειναι η εξής. Θα προσαρμόσεις το κυπρί και την παλια γλωσσα στην πόρτα της αποθήκης. Το κυπρί θα παίρνει ρευμα απο τον μετασχηματιστή οταν εσυ θα ανοίγεις την πριζα με το bluetooth του κινητού σου.

Ξέρω ακουγεται δυσκολο αλλα το μονο που απαιτεί ειναι εναν μαστορα να προσαρμόσει το κυπρι και την γλώσσα. Ολα τα αλλα ειναι ευκολά.

Αυτό ακριβώς σκέφτομαι. Αυτή η διαδικασία πέρα από την αγορά των προϊόντων που ανέφερες γνωρίζεις πόσο μπορεί να κοστίσει συνολικά;

Απλά έχω μπερδευτεί ρε παιδιά. Προφανώς και δεν ψάχνω να αποτρέψω ένα έμπειρο ληστή απ'το να μου ανοίξει την αποθήκη με τόσο low budget, αλλά θέλω να μου λύσετε μια απορία. Τι είναι προτιμότερο, να επενδύσω σε μαι κάμερα και έναν ανιχνευτή κίνησης ή σε μια πολύ καλή κλειδαριά; :fear:  :wacko:  :unsure:  

• Like 1
Δημοσ.

εγω εχω βαλει συναγερμο φορητό, με ματι και κωδικο κλασσικα και σειρήνα 120db. κατω απο 20 γιουρο τον ειχα παρει και παιζει μια χαρα

Αν δεν θέλεις να το παραθέσεις εδώ μπορείς να μου στείλεις pm. Ενδιαφέρομαι να ερευνήσω τη πρόταση σου.

Δημοσ.

τον ειχα παρει απο μαγαζι τυπου πρακτικερ με εργαλεια και τετοια. εχει πληκτρολογιο σειρηνα και ματι και τον βαζεις οπου θες

μη φανταστεις μια κινεζια ειναι. αλλα παιζει αψογα και παιρνει και μπαταρια.

• Like 1
Δημοσ.

τον ειχα παρει απο μαγαζι τυπου πρακτικερ με εργαλεια και τετοια. εχει πληκτρολογιο σειρηνα και ματι και τον βαζεις οπου θες

μη φανταστεις μια κινεζια ειναι. αλλα παιζει αψογα και παιρνει και μπαταρια.

Thanks για το tip! Αυτός εδώ τι σας λέει; Αυτό με το "Δυνατότητα auto-call" ακούγεται αρκετά καλό...Πως δουλεύει όμως; Μου φαίνεται αρκετά καλό για τα λεφτά του. Γνώμες; 

Δημοσ.

Και πιστεύεις οτι με το να φτιάξεις θωρακισμένη αποθήκη, με ηλεκτροφορα συρματα, χαντακι με κροκόδειλους, καμερες και συναγερμο απευθειας συνδεδεμένο με το αρχηγειο της αστυνομιας και το σπίτι του μπατμαν δεν κανει νιαου-νιαου οτι εχεις μέσα χρηματα και πολύτιμα αγαθά...

• Like 2
Δημοσ.

¨Οντως μήπως τελικά το να βάλεις πινακίδα ότι ο χώρος παρακολουθείται κτλ κτλ τραβάει περισσότερο το μάτι?

Η αποθήκη αυτή που βίσκεται?Στο πουθενά?Υπάρχουν σπίτια γύρω γύρω?Είναι σε ερημιά?Πόσο μακριά μένεις?Γιατί δεν έχω καταλάβει αν μιλάς για αποθήκη πχ πολυκατοικίας που είσαι από πάνω εσύ...ή για απομονωμένο χώρο αλλού..

Πχ αν ειναι στο μέρος που κατοικείς κ εσύ και θα μπορούσες να τον ακούσεις για να επέμβεις (έστω και σε false alarm) ok πάρε έναν φτηνοσυναγερμό....αλλιώς θα την πληρώνουν οι γείτονες απ την ηχορύπανση...

• Like 1
Δημοσ.

Με ολα αυτα που σου προτειναμε βασικα τραβας πιο πολυ τα βλεμματα και ετσι δειχνεις οτι κατι "καλο" παιζει μεσα ;)

Απαντησε στο αποπανω post του cosmos000 ωστε να εχουμε μια ιδεα που εισαι και που ειναι η αποθηκη και σ ξαναλεμε τις γνωμες μας.

• Like 1
Δημοσ.

Πραγματικά είμαι άκυρος με τα θέματα κλειδαριών!!!! Μόλις διάβασα defender το antivirus μου ήρθε στο μυαλό.... :P Στο θέμα μας τώρα, ο κύλινδρο ασφαλείας κατάλαβα τι είναι, το defender όμως τι φάση; Σε τι εξυπηρετεί;

Το defender προστατευει τον κυλινδρο και δυσκολευει και καθυστερει σε μεγαλο βαθμο τον επιδοξο κλεφτη.

Προστατευει τον κυλινδρο από σπασιμο που είναι ο πιο συνηθισμένος και ευκολος τροπος διάρρηξης αλλα και από τρυπημα(αναλογα με το defender).

http://www.safecase.gr/%CF%83%CF%85%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CF%8C%CF%81%CF%84%CE%B5%CF%82/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%84%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BA%CF%85%CE%BB%CE%AF%CE%BD%CE%B4%CF%81%CF%89%CE%BD-defender

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...