goutara77 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Τις τελευταίες μέρες μας έχει προκύψει ένα πρόβλημα στο ίντερνετ και είμαστε σε... απόγνωση(!) Προς το παρόν ό,τι κι αν έψαξα δεν έχω βρει κάποια λύση! Συμβαίνουν λοιπόν τα εξής: 1ον) Σε όλες μας τις συσκευές (2 pc, 2 tablets & 2 κινητά) όταν ανοίγουμε οποιαδήποτε ιστοσελίδα, πριν ολοκληρωθεί η φόρτωση μας κάνει redirect σε κάτι ηλίθια sites με διαφημίσεις (κάτι adnxs, woomba, κι άλλες αηδίες...) Το περίεργο είναι πως αυτό συμβαίνει μόνο όταν συνδεόμαστε από κάποια σταθερή σύνδεση (όχι μόνο στο δικό μας wifi, μού έχει συμβεί και σε wifi καφετέρειας, άρα μάλλον δεν έχει κάποιο πρόβλημα ο δικός μας πάροχος, η WIND εν προκειμένω), αλλά ΔΕΝ συμβαίνει όταν συνδεόμαστε (με τις ίδιες συσκευές!) μέσω του 3G μου [Cosmote συγκεκριμένα] είτε από το ίδιο το κινητό μου, είτε αν το κάνω hotspot και συνδεθεί πάνω του άλλη συσκευή. 2ον) Χωρίς να έχουμε αλλάξει κάτι στα pc μας, ξαφνικά άρχισαν να μην παίζουν τα ενσωματωμένα βίντεο σε διάφορες ιστοσελίδες. (έχουμε δοκιμάσει ενημερώσεις των browsers, του flash player, καθαρισμούς cookies, αλλά τίποτα!)Παράδειγμα: Ανοίγω π.χ. το webtv της ΕΡΤ1 (που θυμάμαι σίγουρα ότι έπαιζε κανονικά). Σε όλους τους browsers, κάνει να εμφανιστεί ο player, μετά εξαφανίζεται και βγαίνει στη θέση αυτό (ή κάτι ανάλογο ή τίποτα): (Απ' όσο θυμάμαι, κάτι τέτοια μηνύματα συνήθως υπάρχουν σε ορισμένες ιστοσελίδες που δείχνουν streaming ποδόσφαιρο, αλλά εδώ το περίεργο είναι πως, εντάξει να μας συμβαίνει στους υπολογιστές, αλλά από το tablet και το κινητό μου δεν έχω μπει ποτέ σε τέτοια για να πεις ότι κόλλησα κάτι!) Το περίεργο είναι ότι τα βίντεο παίζουν ΜΟΝΟ αν μπω από τον Firefox σε Private Window!Παρόμοιο πρόβλημα μου προέκυψε και εδώ στο forum του Insomnia(!), που για να γράψω αυτό το post έπρεπε επίσης να μπω από Private, γιατί στο κανονικό Firefox στο πλαίσιο του κειμένου μού βγάζει μια διαφήμιση και δεν μπορώ να γράψω κείμενο! (Παρεμπιπτόντως, αυτό το "all voices" μου το βγάζει στη θέση που θα έπρεπε να μου εμφανίζονται βίντεο σε διάφορες σελίδες...) Τσέκαρα στο PC μου μήπως τυχόν μου έχει εγκατασταθεί καμιά βλακεία, αλλά δεν βλέπω τίποτα περίεργο στο Control Panel, έκανα και ένα scan με το ESET και δεν βρέθηκε κάτι... Το θέμα λοιπόν είναι ότι το πρόβλημα έχει διάφορες αντιφάσεις, και δεν πηγαίνει το μυαλό μου σε κάποια λογική εξήγηση... Ούτε έχω βρει τίποτα σχετικό σε αναζητήσεις στο Google...Τι διαφορετικό έχει συγκεκριμένα το Private του Firefox από τις κανονικές ή τις private άλλων browsers?Τι διαφορά υπάρχει στη 3G και δεν παρουσιάζει αυτά τα προβλήματα;Τι μπορώ να κάνω τέλος πάντων;;;
curiositykilledme Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Τρεχεις ολα αυτα για αρχη και αν δεν φτιαξει προχωραμε https://www.malwarebytes.org/antimalware/ http://www.surfright.nl/en/hitmanpro https://www.piriform.com/ccleaner/download
goutara77 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Φαίνεται να σβήνει κάποια malware, αλλά αντί να εμφανίζονται οι συγκεκριμένες διαφημίσεις τώρα εμφανίζονται στη θέση τους κάποιες άλλες... Υπάρχει περίπτωση να έχει προσβληθεί το δίκτυο και να ξαναπαίρνουμε πίσω τους ιούς;
goutara77 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Λοιπόν, όσο περίεργο και αν ακούγεται, όσον αφορά στην αναπαραγωγή βίντεο, παίζει να δημιουργεί προβλήματα το... Google Keep???!! Δοκιμάσαμε σε έναν υπολογιστή να αφαιρέσουμε όλους τους browsers και βάλαμε εκ νέου μόνο τον Chrome. Όλα δούλεψαν ρολόι, μέχρι που προσθέσαμε ξανά το Google Keep! Υπάρχει κάποια λογική εξήγηση για το φαινόμενο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα