Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε όλους εχω πρόβλημα στο να πληρώσω με paypal στο ebay ενώ από το wish αγόρασα κανονικα μέσω  paypal.Στο ebay μου εμφανίζει the card denied by the card issuer.Εστειλα στο paypal μήνυμα και μου απάντησαν το εξής:Σας ενημερώνουμε ότι το PayPal δεν αποκλείει κανενός είδους πληρωμές στην Ελλάδα. Εφ 'όσον η τράπεζά σας θα επιτρέψει τη συναλλαγή δεν θα σταματήσει λόγω ελέγχους κεφαλαίων. Για περισσότερες πληροφορίες, θα σας συμβούλευα να επικοινωνήσετε με τον εκδότη της κάρτας σας.Η κάρτα μου είναι προπληρωμένη της Πειραιώς..Γνωρίζει κάποιος γιατί συμβαίνει αυτό?Σας ευχαριστω εκ τον προτέρων .

Δημοσ.

Εάν θέλεις να πληρώσεις για να μην έχεις πρόβλημα στείλε τα λεφτά σε paypal φίλου/φίλης (να μένει Ελλάδα, όχι εξωτερικό) και να στα στείλει πίσω. Το paypal θα σε χρεώσει περίπου 2ε εάν στείλεις 50ε ας πούμε. Απο κάρτα σε paypal σε χρεώνει, απο paypal σε paypal όχι. Μετά πλήρωσε κανονικά. Capital...ηλιθιότητες.

Απλά επρεπε να το αναφέρεις στο φόρουμ εδώ: http://www.insomnia.gr/forum/20-internet/

Δημοσ.

Δεν ειναι θεμα του ebay αλλα του αγοραστη απο το ebay, εχει τυχει να αγορασω απο εναν και επειδη ειχε δηλωσει μια παλια δραστηριοτητα επιχειρησης ως πωληση εργων τεχνης η καρτα (paypal) δεν επετρεπε την αγορα , ενω σε αλλες αγορες μεσω ebay δεν ειχα προβλημα. ο μονος τροπος ειναι οπως ανεφερε ο bamagiotis ή να βρεις απο αλλου να το παρεις (αλλον πωλητη)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...