Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διάβασα το θέμα στο site δικαιολογητικά 

Αντιμέτωποι με τον κίνδυνο να φορολογηθούν για εξωπραγματικά ποσά τεκμαρτών εισοδημάτων με συντελεστή φόρου 26% από το πρώτο ευρώ και με προκαταβολή φόρου 75% θα βρεθούν εκατοντάδες χιλιάδες άνεργοι και περιστασιακά απασχολούμενοι πολίτες αν η ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών δεν θέσει σε εφαρμογή και για το φορολογικό έτος 2015 τις ευνοϊκές διατάξεις της παραγράφου 4 του άρθρου 1 του ν. 4330/2015 με τις οποίες προβλεπόταν ότι τα τεκμαρτά εισοδήματα αυτών των περιπτώσεων φορολογούνται με την κλίμακα των μισθωτών και όχι των ελευθέρων επαγγελματιών.

Ο κίνδυνος αυτός επανέρχεται, λοιπόν, φέτος και μάλιστα η υπερφορολόγηση θα είναι ακόμη μεγαλύτερη καθώς στις φετινές φορολογικές δηλώσεις η προκαταβολή φόρου θα υπολογιστεί με συντελεστή αυξημένο από το 55% στο 75%. Μόνο εφόσον η ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών καταθέσει στη Βουλή νομοθετική ρύθμιση με την οποία θα προβλέπεται ότι οι παραπάνω ευνοϊκές ρυθμίσεις θα ισχύσουν και για το φορολογικό έτος 2015, οι περιστασιακά και ευκαιριακά απασχολούμενοι θα γλιτώσουν από αυτόν τον κίνδυνο υπερφορολόγησης

κανονικά δεν θα έδινα σημασία σε κάτι τόσο παράλογο αλλα επειδή τα έχουμε δει όλα τον τελευταίο χρόνο δεν θα μου έκανε εντύπωση. Υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι τέτοιο?  ποια η γνώμη σας? 

Δημοσ.

κανονικά δεν θα έδινα σημασία σε κάτι τόσο παράλογο αλλα επειδή τα έχουμε δει όλα τον τελευταίο χρόνο δεν θα μου έκανε εντύπωση. Υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι τέτοιο?  ποια η γνώμη σας? 

Τιποτα δεν ειναι παραλογο οταν ολοι ζουν σαν να μην υπαρχει αυριο.

Οταν σε κυβερνουν κλεφτοκοταδες να ευχεσαι να μην εισαι κοτα.

• Like 2
Δημοσ.

πιθανό ειναι, όπως επίσης πιθανό ειναι οι διαφοροι "υπερασπιστές της νομιμότητας" να κράζουν όσους ανεργους δεν συμμορφωθούν με τον νόμο, γιατι αυτοί κατεστρεψαν την χώρα και τέτοιες αηδίες...

• Like 4
Δημοσ.

Τι αν υπάρχει περίπτωση, είναι νόμος του κράτους και ακόμα δεν εχεις δει τίποτα

• Like 1
Δημοσ.

Το ιδιο δεν εγινε με την κυβερνηση Σαμαρα?Ολα ειναι πιθανα μιας και ξερουν οτι τον χρονο δεν τον βγαζουν...

Δημοσ.

Χαχαχα,πλακα εχει να πιστευουν οτι θα εισπραξουν κιολλας...μη σκατε μαγκες,κατηφορα ειναι,θα ρθει η στουκα απλα κρατηθειτε γερα!

• Like 3
Δημοσ.

Δωσε Iban σε άδειο λογαριασμό και πες τους να τα πάρουν απο εκεί.

^^

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...