Sog96Ch Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Προσπαθω να βγαλω καποια χρηματα απο το PayPal αλλα οταν βαζω το IBAN μου, μου βγαζει "Sorry, we are not able to process your request. Please try again later." Ξερετε πως μπορω να το φτιαξω;
makfil Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Για να συνδέσεις τραπεζικό λογαριασμό στο paypal. πρέπει είτε να τους τηλεφωνήσεις (άμεσο αποτέλεσμα) είτε να τους στείλεις μήνυμα με τον ΙΒΑΝ.
Sog96Ch Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Για να συνδέσεις τραπεζικό λογαριασμό στο paypal. πρέπει είτε να τους τηλεφωνήσεις (άμεσο αποτέλεσμα) είτε να τους στείλεις μήνυμα με τον ΙΒΑΝ. Εχει καπου μια επιλογη και μου λεει να το συνδεσω και να βαλω το νουμερο IBAN και το βαζω αλλα μου βγαζει αυτο που εγραψα πριν.... Το μειλ που πρεπει να το στειλω;
makfil Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Αυτή η επιλογή έχει κλειδωθεί από τον ΙΟΥΛ 2015 και ξεκλειδώνει με τους τρόπους που έγραψα. Το τηλέφωνο (call us) και τα μηνύματα τα βρίσκεις στο Help στην 1η σελίδα του paypal (κάτω).
harryvoi Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Εχω συνδέσει την κάρτα neteller στο paypal. Μπορώ να κάνω ανάληψη από τον paypal λογαριασμό στην κάρτα μου?
makfil Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Από το paypal μπορείς να κάνεις ανάληψη χρημάτων που έχεις στο balance με 2 τρόπους. 1. σε άλλο balance 2. σε τραπεζικό λογαριασμό (ΙΒΑΝ) που έχεις συνδέσει στο paypal.
aces Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Εχω συνδέσει την κάρτα neteller στο paypal. Μπορώ να κάνω ανάληψη από τον paypal λογαριασμό στην κάρτα μου? οχι μονο αγορες με την NT card via paypal.
lebron15 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Πήγα να κάνω μια αγορά από το game.co.uk (δεύτερη αποτυχημένη από το ίδιο κατάστημα) μέσω paypal η οποία ακυρώθηκε από τους ίδιους. Έχω στο paypal μόνο την κάρτα μου και όχι τον τραπεζικό λογαριασμό, θα μπορώ να μεταφέρω τα χρήματα στην κάρτα; Επίσης, θα πάρει προμήθεια το paypal για αυτή τη μεταφορά;
makfil Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Αφού ακυρώθηκε και δεν πραγματοποιήθηκε η παραγγελία, για ποια χρήματα μιλάς;
lebron15 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Η πληρωμή έγινε, αλλά μετά από δύο ώρες περίπου ακυρώθηκε η παραγγελία. Στις δραστηριότητες στο paypal φαίνεται μάλιστα η πληρωμή που ακυρώθηκε από το κατάστημα (denied) και στο live chat του game μου είπαν ότι τα λεφτά θα επιστρέψουν στο paypal εντός ολίγων ημερών. Επομένως, το παραπάνω ερώτημα παραμένει.
makfil Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Στις αγορές online γίνεται δέσμευση του ποσού στην παραγγελία και πληρωμή (τράβηγμα χρημάτων) στην αποστολή του αντικειμένου. Έγινε χρέωση στην κάρτα σου (e-banking); Εν πάση περιπτώσει, εάν αφαιρέθηκαν χρήματα από την κάρτα σου, αυτά θα επιστρέψουν σ' αυτήν.
lebron15 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Τα χρήματα έχουν τραβηχτεί από την κάρτα, ναι. Έστειλα mail στο paypal να μου φτάξουν και τον τραπεζικό λογαριασμό βάσει των όσων γράφεις παραπάνω. Με την προμήθεια ξέρουμε τι παίζει; Θα τραβήξει κάποιο ποσό το paypal όταν θα τα μεταφέρω στην τραπέζα;
makfil Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Το paypal όχι αλλά η τράπεζά σου ναι, σαν εισερχόμενο έμβασμα (συνήθως χρεώνουν 3€ αλλά ψάξτο στο τιμολόγιο της δικής σου).
lebron15 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Ωραία, ευχαριστώ για τη βοήθεια, μία τελευταία ερώτηση. Μπορώ να αφήσω τα χρήματα στο balance του paypal και από εκεί να κάνω μια αγορά για να μην φάω το χαράτσι της τράπεζας;
makfil Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Και βέβαια μπορείς να κάνεις τις σίγουρες αγορές από το εξωτερικό, αφού δεν χρησιμοποιείς κάρτα που άλλοτε περνάει και άλλοτε όχι. Αλλά πρέπει να ξέρεις ότι το μειονέκτημα αυτού του τρόπου που είναι με τις αγορές σε συνάλλαγμα στις οποίες κάνει, αναγκαστικά, τη μετατροπή του νομίσματος το paypal με τις ασύμφορες ισοτιμίες του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα