Προς το περιεχόμενο

Paypal Withdraw Money

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθω να βγαλω καποια χρηματα απο το PayPal αλλα οταν βαζω το IBAN μου, μου βγαζει "Sorry, we are not able to process your request. Please try again later."

Ξερετε πως μπορω να το φτιαξω; 

Δημοσ.

Για να συνδέσεις τραπεζικό λογαριασμό στο paypal. πρέπει είτε να τους τηλεφωνήσεις (άμεσο αποτέλεσμα) είτε να τους στείλεις μήνυμα με τον ΙΒΑΝ.

Δημοσ.

Για να συνδέσεις τραπεζικό λογαριασμό στο paypal. πρέπει είτε να τους τηλεφωνήσεις (άμεσο αποτέλεσμα) είτε να τους στείλεις μήνυμα με τον ΙΒΑΝ.

Εχει καπου μια επιλογη και μου λεει να το συνδεσω και να βαλω το νουμερο IBAN και το βαζω αλλα μου βγαζει αυτο που εγραψα πριν.... Το μειλ που πρεπει να το στειλω;

Δημοσ.

Αυτή η επιλογή έχει κλειδωθεί από τον ΙΟΥΛ 2015 και ξεκλειδώνει με τους τρόπους που έγραψα.

Το τηλέφωνο (call us) και τα μηνύματα τα βρίσκεις στο Help στην 1η σελίδα του paypal (κάτω).

Δημοσ.

Από το paypal μπορείς να κάνεις ανάληψη χρημάτων που έχεις στο balance με 2 τρόπους.

1. σε άλλο balance

2. σε τραπεζικό λογαριασμό (ΙΒΑΝ) που έχεις συνδέσει στο paypal.

Δημοσ.

Εχω συνδέσει την κάρτα neteller στο paypal. Μπορώ να κάνω ανάληψη  από τον paypal λογαριασμό στην κάρτα μου?

οχι μονο αγορες με την NT card via paypal.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Πήγα να κάνω μια αγορά από το game.co.uk (δεύτερη αποτυχημένη από το ίδιο κατάστημα) μέσω paypal η οποία ακυρώθηκε από τους ίδιους. Έχω στο paypal μόνο την κάρτα μου και όχι τον τραπεζικό λογαριασμό, θα μπορώ να μεταφέρω τα χρήματα στην κάρτα; Επίσης, θα πάρει προμήθεια το paypal για αυτή τη μεταφορά;

Δημοσ.

Η πληρωμή έγινε, αλλά μετά από δύο ώρες περίπου ακυρώθηκε η παραγγελία. Στις δραστηριότητες στο paypal φαίνεται μάλιστα η πληρωμή που ακυρώθηκε από το κατάστημα (denied) και στο live chat του game μου είπαν ότι τα λεφτά θα επιστρέψουν στο paypal εντός ολίγων ημερών. Επομένως, το παραπάνω ερώτημα παραμένει.

Δημοσ.

Στις αγορές online γίνεται δέσμευση του ποσού στην παραγγελία και πληρωμή (τράβηγμα χρημάτων) στην αποστολή του αντικειμένου.

Έγινε χρέωση στην κάρτα σου (e-banking);

Εν πάση περιπτώσει, εάν αφαιρέθηκαν χρήματα από την κάρτα σου, αυτά θα επιστρέψουν σ' αυτήν.

Δημοσ.

Τα χρήματα έχουν τραβηχτεί από την κάρτα, ναι. Έστειλα mail στο paypal να μου φτάξουν και τον τραπεζικό λογαριασμό βάσει των όσων γράφεις παραπάνω. Με την προμήθεια ξέρουμε τι παίζει; Θα τραβήξει κάποιο ποσό το paypal όταν θα τα μεταφέρω στην τραπέζα;

Δημοσ.

Το paypal όχι αλλά η τράπεζά σου ναι, σαν εισερχόμενο έμβασμα (συνήθως χρεώνουν 3€ αλλά ψάξτο στο τιμολόγιο της δικής σου).

Δημοσ.

Ωραία, ευχαριστώ για τη βοήθεια, μία τελευταία ερώτηση. Μπορώ να αφήσω τα χρήματα στο balance του paypal και από εκεί να κάνω μια αγορά για να μην φάω το χαράτσι της τράπεζας;

Δημοσ.

Και βέβαια μπορείς να κάνεις τις σίγουρες αγορές από το εξωτερικό, αφού δεν χρησιμοποιείς κάρτα που άλλοτε περνάει και άλλοτε όχι.

Αλλά πρέπει να ξέρεις ότι το μειονέκτημα αυτού του τρόπου που είναι με τις αγορές σε συνάλλαγμα στις οποίες κάνει, αναγκαστικά, τη μετατροπή του νομίσματος το paypal με τις ασύμφορες ισοτιμίες του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...