manou_35 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Παίδες μου κλέψανε το κινητό και μετά από 2 μέρες μου ήρθε mail ότι εντοπίστηκε στην οδό τάδε.Μου έχει μάλιστα και το σημείο του χάρτη.Γνωρίζει κανείς αν αυτό το σημείο είναι ακριβώς το σημείο που βρέθηκε?Ή είναι κατά προσέγγιση?Έχω προσπαθήσει να καλέσω τo support της Apple στην Ελλάδα (00800 4414 5417) αλλά δεν βρίσκω άνθρωπο...
atheatos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Παίδες μου κλέψανε το κινητό και μετά από 2 μέρες μου ήρθε mail ότι εντοπίστηκε στην οδό τάδε.Μου έχει μάλιστα και το σημείο του χάρτη.Γνωρίζει κανείς αν αυτό το σημείο είναι ακριβώς το σημείο που βρέθηκε?Ή είναι κατά προσέγγιση?Έχω προσπαθήσει να καλέσω τo support της Apple στην Ελλάδα (00800 4414 5417) αλλά δεν βρίσκω άνθρωπο... Είναι το σημείο που ήρθε σε επαφή με το internet. Προσέγγιση ότι προσέγγιση έχει το agps. Το ελληνικό support τι θες να κάνει και μάλιστα απο το τηλέφωνο?
corsair04 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Παίδες μου κλέψανε το κινητό και μετά από 2 μέρες μου ήρθε mail ότι εντοπίστηκε στην οδό τάδε.Μου έχει μάλιστα και το σημείο του χάρτη.Γνωρίζει κανείς αν αυτό το σημείο είναι ακριβώς το σημείο που βρέθηκε?Ή είναι κατά προσέγγιση?Έχω προσπαθήσει να καλέσω τo support της Apple στην Ελλάδα (00800 4414 5417) αλλά δεν βρίσκω άνθρωπο... απλά το κλειδώνεις και σβήνεις τα δεδομένα σου δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις τίποτα πλέον αλλά τουλάχιστον δεν θα το έχει ούτε αυτός που το έκλεψε αλλά μπορεί να το πουλήσει για ανταλλακτικά όποτε να κοιτάς τις αγγελίες μήπως τυχόν το βρεις
manou_35 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Είναι το σημείο που ήρθε σε επαφή με το internet. Προσέγγιση ότι προσέγγιση έχει το agps. Το ελληνικό support τι θες να κάνει και μάλιστα απο το τηλέφωνο? Θέλω να τους ρωτήσω αν είναι ακριβώς το σημείο ή κατά προσέγγιση.Πχ εμένα μου δείχνει διεύθυνση και την κουκκίδα την δείχνει σε μία καφετέρια.Το τηλ το έχω κλειδωμένο οπότε μάλλον σύνδεσε το κινητό με laptop και του έβγαλε το γνωστό μήνυμα απλά το κλειδώνεις και σβήνεις τα δεδομένα σου δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις τίποτα πλέον αλλά τουλάχιστον δεν θα το έχει ούτε αυτός που το έκλεψε αλλά μπορεί να το πουλήσει για ανταλλακτικά όποτε να κοιτάς τις αγγελίες μήπως τυχόν το βρεις Φίλε μου δεν χάνω τις ελπίδες μου..Τις είχα χάσει όταν μου το κλέψανε αλλά όταν είδα το mail εντοπισμού αναπτερώθηκαν..Θα το παλέψω όσο μπορώ
atheatos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Θέλω να τους ρωτήσω αν είναι ακριβώς το σημείο ή κατά προσέγγιση.Πχ εμένα μου δείχνει διεύθυνση και την κουκκίδα την δείχνει σε μία καφετέρια.Το τηλ το έχω κλειδωμένο οπότε μάλλον σύνδεσε το κινητό με laptop και του έβγαλε το γνωστό μήνυμα Φίλε μου δεν χάνω τις ελπίδες μου..Τις είχα χάσει όταν μου το κλέψανε αλλά όταν είδα το mail εντοπισμού αναπτερώθηκαν..Θα το παλέψω όσο μπορώ Δεν νομίζω να έχουν μεγαλύτερη ακρίβεια αυτοί απο ότι εσύ. Το ίδιο σήμα παίρνουν και για να σου δώσουν πληροφορίες θα πρέπει να κάνουν εξακρίβωση στοιχείων. Τι δηλαδή άντε οποίος θέλει παίρνει τηλέφωνο την Apple και βρίσκει που είναι το κινητό άσχετα αν μπορεί και να μην του ανήκει?Στη θέση θα έτρεχα στην καφετέρια και δεν θα καθόμουνα να ρωτάω για απορίες ....
Dr.Fuzzy Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δηλαδή για να καταλάβω...την ώρα που σου ήρθε το μήνυμα ότι το κινητό σου είναι στην τάδε διεύθυνση και δη καφετέρια, εσύ αντί να τρέξεις εκεί θεώρησες ότι είναι καλύτερο να κάνεις ποστ απορίες εδώ και να πάρεις την Apple... Είχες μια ευκαιρία και την πέταξες...καλή τύχη!
manou_35 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δηλαδή για να καταλάβω...την ώρα που σου ήρθε το μήνυμα ότι το κινητό σου είναι στην τάδε διεύθυνση και δη καφετέρια, εσύ αντί να τρέξεις εκεί θεώρησες ότι είναι καλύτερο να κάνεις ποστ απορίες εδώ και να πάρεις την Apple... Είχες μια ευκαιρία και την πέταξες...καλή τύχη! Φίλε μου προτού κάνεις επίθεση θέλω να ξέρεις ότι το email για τον εντοπισμό του κινητού μου ήρθε το Σάββατο στις 8.41πμ και εγώ το είδα Κυριακή απόγευμα λόγω δουλειάς και λόγω ότι δεν έχω smartphone.Οι ελπίδες μου βασίζονται στο γεγονός ότι δουλεύουν φίλοι μου στην καφετέρια που εντοπίστηκε το σήμα και στο ότι στις 8.40 το πρωί Σαββάτου δεν θα είχε πολύ κόσμο..οπότε μπορεί να θυμούνται ποιοι πελάτες ήταν μέσα εκείνη την ώρα.Σε πληροφορώ ότι αν τυχόν έβλεπα εκείνη την ώρα το σήμα live,θα έφτανα άμεσα στο σημείο εντοπισμού.Αλλά προτού κράξεις,άκου γιατι δεν μιλας με αστυνομια; Έχω μιλήσει φιλαράκι μου ήδη και έχω δηλώσει την κλοπή από την μέρα που μου το κλέψανε..Δυστυχώς δεν μπορούν να κάνουν τίποτα παρά μόνο σε περίπτωση που ενεργοποιηθεί ξανά το σήμα και δράσουμε άμεσα.Αλλά όπως είπα και πιο πάνω,το σήμα ήρθε Σάββατο πρωί και εγώ το είδα Κυριακή απόγευμα.Δεν είχα ελπίδες και το hotmail που αντιστοιχεί στο apple id μου έχει μόνο spam μέσα και δεν το ανοίγω ποτέ Δεν νομίζω να έχουν μεγαλύτερη ακρίβεια αυτοί απο ότι εσύ. Το ίδιο σήμα παίρνουν και για να σου δώσουν πληροφορίες θα πρέπει να κάνουν εξακρίβωση στοιχείων. Τι δηλαδή άντε οποίος θέλει παίρνει τηλέφωνο την Apple και βρίσκει που είναι το κινητό άσχετα αν μπορεί και να μην του ανήκει? Στη θέση θα έτρεχα στην καφετέρια και δεν θα καθόμουνα να ρωτάω για απορίες .... Δεν είναι όποιος θέλει παίρνει την apple..Υπάρχει IMEI μοναδικό για κάθε iphone το οποίο δεν χάνεται πότε.. Anyway,ευχαριστώ για την απάντηση
atheatos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Φίλε μου προτού κάνεις επίθεση θέλω να ξέρεις ότι το email για τον εντοπισμό του κινητού μου ήρθε το Σάββατο στις 8.41πμ και εγώ το είδα Κυριακή απόγευμα λόγω δουλειάς και λόγω ότι δεν έχω smartphone.Οι ελπίδες μου βασίζονται στο γεγονός ότι δουλεύουν φίλοι μου στην καφετέρια που εντοπίστηκε το σήμα και στο ότι στις 8.40 το πρωί Σαββάτου δεν θα είχε πολύ κόσμο..οπότε μπορεί να θυμούνται ποιοι πελάτες ήταν μέσα εκείνη την ώρα.Σε πληροφορώ ότι αν τυχόν έβλεπα εκείνη την ώρα το σήμα live,θα έφτανα άμεσα στο σημείο εντοπισμού.Αλλά προτού κράξεις,άκου Έχω μιλήσει φιλαράκι μου ήδη και έχω δηλώσει την κλοπή από την μέρα που μου το κλέψανε..Δυστυχώς δεν μπορούν να κάνουν τίποτα παρά μόνο σε περίπτωση που ενεργοποιηθεί ξανά το σήμα και δράσουμε άμεσα.Αλλά όπως είπα και πιο πάνω,το σήμα ήρθε Σάββατο πρωί και εγώ το είδα Κυριακή απόγευμα.Δεν είχα ελπίδες και το hotmail που αντιστοιχεί στο apple id μου έχει μόνο spam μέσα και δεν το ανοίγω ποτέ Δεν είναι όποιος θέλει παίρνει την apple..Υπάρχει IMEI μοναδικό για κάθε iphone το οποίο δεν χάνεται πότε.. Anyway,ευχαριστώ για την απάντηση Eστω εχω το IMEI σου. θα με αφήσει η Apple δια τηλεφώνου να μαθω που είναι το κινητό?
Super Moderators billdanos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Με αυτά τα θέματα μην κάνετε ...νταβατζιλίκια. Με το που είδες το alert έπρεπε να πας στην αστυνομία. Το να πας μόνος μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι χειρότερο και δεν υπάρχει λόγος. Είχε τύχει κάτι αντίστοιχο σε φίλο που ενημέρωσε την αστυνομία με το που του την πέσανε και του πήραν το iphone και μπήκε στο περιπολικό και εγώ από το σπίτι τους έδινα πληροφορίες για το που είναι ακριβώς το στίγμα της συσκευής. Είχαν φτάσει κάπου μέχρι τη Σοφοκλέους (το κινητό του το πήραν κάπου προς Θησείο), αλλά σε κάποια στιγμή το έκλεισαν εντελώς και δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι. 2
Dr.Fuzzy Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Φίλε μου προτού κάνεις επίθεση θέλω να ξέρεις ότι το email για τον εντοπισμό του κινητού μου ήρθε το Σάββατο στις 8.41πμ και εγώ το είδα Κυριακή απόγευμα λόγω δουλειάς και λόγω ότι δεν έχω smartphone.Οι ελπίδες μου βασίζονται στο γεγονός ότι δουλεύουν φίλοι μου στην καφετέρια που εντοπίστηκε το σήμα και στο ότι στις 8.40 το πρωί Σαββάτου δεν θα είχε πολύ κόσμο..οπότε μπορεί να θυμούνται ποιοι πελάτες ήταν μέσα εκείνη την ώρα.Σε πληροφορώ ότι αν τυχόν έβλεπα εκείνη την ώρα το σήμα live,θα έφτανα άμεσα στο σημείο εντοπισμού.Αλλά προτού κράξεις,άκου Φίλε μου αν είχες γράψει αναλυτικά εξ'αρχής όπως έκανες τώρα προφανώς και δε θα είχα απαντήσει έτσι.
SnakeMJK Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Το πόσο ακριβές είναι το σήμα είναι καθαρά θέμα τρόπου σύνδεσης στο ίντερνετ. Αν μπήκε με wifi τότε είναι ακριβώς όπου έδειχνε η κουκίδα. Αν μπήκε μέσω κυψέλης είναι στο περίπου.
Eliaskat Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 κλειδωσε το με το imei παντως και στειλε και μυνημα αν μπορεις στο κινητο οτι δινεις αμοιβη για την ευρεση του ..
corsair04 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 απλά το ξεχνάς δεν υπάρχει καμιά μα καμιά περίπτωση να το βρεις
Fulgore Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 κλειδωσε το με το imei παντως και στειλε και μυνημα αν μπορεις στο κινητο οτι δινεις αμοιβη για την ευρεση του ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα