Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους,
θελω να αγορασω εισιτηρια απο Ryanair για να κανω ενα ταξιδι. Το θεμα ειναι οτι για να κανω online κρατηση πρεπει να εχω καρτα και δεν εχω! ''Η Ryanair δέχεται τις κάρτες AmericanExpress, PayPal, τις πιστωτικές κάρτες Visaκαι Mastercard και τις παρακάτω χρεωστικές κάρτες Maestro, VisaConnect, VisaElectron, MastercardPrepaidκαι VisaDeltaγια την πληρωμή των πτήσεών σας.''
Πειτε μου ποια καρτα με συμφερει να βγαλω χωρις να χανω τα χρηματα μου. Επισης, επειδη θελω να ταξιδεψω συντομα και θα θελα να προλαβω μια προσφορα που εχω βρει, θα προτιμουσα να μπορω να βγαλω και να χρησιμοποιησω την καρτα αμεσα.
Επισης ειδα οτι η ryan λεει πως ¨''κρατήσεις οι οποίες πληρώνονται μέσω Paypal, πιστωτικής κάρτας ή προπληρωμένης MastercardPrepaidθα επιβαρύνονται με χρέωση 2% επί της συνολικής αξίας της συναλλαγής''.
Εσεις που γνωριζετε απο καρτες κλπ ποια μου προτεινετε? Θα προτιμουσα η διαδικασια της εκδοσης της να απαιτει μονο ταυτοτητα γιατι δεν εχω τραπεζικο λογαριασμο. Ευχαριστω παιδια!!¨ :):):):)

Δημοσ.

Πας σε μια τράπεζα και ρωτάς για prepaid. Αλλιώς η πιο εύκολη λύση είναι να δώσεις τα λεφτά σε κάποιον που έχει κάρτα (γνωστό σου) και να πληρώσει αυτός.

Δημοσ.

Οχι απαραιτητα και ειναι η μονη σου επιλογη αλλα απαιτει καποια χαρτια αναλογα την τραπεζα. Prepaid cards εχουν ολες οι τραπεζες πλεον. (attica, eurobank, ete, piraeus, alpha)

Αν ειναι να αγορασεις εισιτηρια για 1 φορα μόνο καλυτερα δινεις λεφτα σε καποιον φιλο-γνωστο-συγγενη κ σου κανει την συναλλαγη εκεινος παρα να βγαλεις καρτα...... Αν θα την χρησιμοποιησεις συχνα (κ για μελλοντικες διαδικτυακες αγορες) τοτε οκ καλυτερα βγαζεις καρτα προπληρωμενη χωρις απαραιτητα να ανοιξεις και λογαριασμο (ασε που δεν ανοιγουν νεους λογαριασμους μεχρι νεωτερας λογω cc).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...