Barax Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα στην παρέα. Εχω αγοράσει μια paysafe ένα μήνα τώρα για να το βάλω σε κάποιο σαιτ για να κατεβάζω μουσική.Ενώ έλεγε οτι δέχεται όταν πήγα να την βάλω μου έριξε άκυρο.Γνωρίζει κάποιος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ? Ευχαριστώ
NikosKallithea Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Νομιζω υπαρχει διαδικασια επιστροφης απο την ιδια την εταιρεια, με την απώλεια βεβαια καποιου ποσοστο
duende Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 αν ειναι αγορασμενη απο εδω, θα δουλεψει μονο με ελληνικα site (και οχι ολα απαραιτητα)
mylo Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα στην παρέα. Εχω αγοράσει μια paysafe ένα μήνα τώρα για να το βάλω σε κάποιο σαιτ για να κατεβάζω μουσική.Ενώ έλεγε οτι δέχεται όταν πήγα να την βάλω μου έριξε άκυρο.Γνωρίζει κάποιος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ? Ευχαριστώ Για να μη κανω διαφημιση απλα σε λεω σε στοιχηματικα σιτε. Δοκιμασμενο. Και που ξες ισως τα αυξησεις...
Barax Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις ακολούθησα την συμβουλή του Mylo και την δέχτηκε μια χαρά,δεν παιζω στοίχημα βέβαια αλλα ποτέ δεν ξέρεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα