kazuper Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Υπαρχει καποιος χωρος οπου να μπορεις να πας να κατσεις με το λαπτοπ σου και να δουλεψεις στην Αθηνα; Θα μπορουσε να ειναι οτιδηποτε αρκει να εχει μπριζα. Ξερω για τα co-working spaces αλλα δεν με ενδιαφερει καθως ειναι πολυ επαγγελματικα προσανατολισμενα και οι τιμες τσουχτερες. Γνωριζετε για καμια καφετερια (εκτος starbucks); καποιον αλλο χωρο; βιβλιοθηκη οπου να μπορεις να καθησεις; Δεν ειμαι φοιτητης πλεον αλλα μου λειπει η παν. βιβλιοθηκη και το πως περνουσα ωρες εκει χωρις να με ενοχλει κανενας δουλευοντας. Και επισης εχω πηξει μεσα στο σπιτι ολη την ωρα....
Miracle Worker Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Πες και περιοχή. Ελεύθερος χώρος τύπου παν. βιβλιοθήκης είναι το αναγνωστήριο της Νομικής στο Πανεπιστήμιο, τουλάχιστον εμένα δε μου ζήτησε ποτέ κανείς ταυτότητα. Για πρίζες δεν είμαι σίγουρος αν έχει πολλές. Για καφετέριες κοίτα πέριξ των πανεπιστημίων. Τις ώρες μη αιχμής συνήθως μπορείς να βολευτείς.
*nenya* Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Επίσης, μπορείς να συνεχίσεις να πηγαίνεις στις βιβλιοθήκες των πανεπιστημίων και να κάθεσαι εκεί με το λάπτοπ σου. Π.χ. στην Φιλοσοφική έχει σχεδόν σε κάθε όροφο. Δεν θα σου πουν τίποτα. Αρκεί βέβαια να έχεις διακριτική παρουσία.
angmar Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Για Αθήνα έχει διάφορες λίστες που κυκλοφορούν. π.χ http://www.in2life.gr/delight/goingout/article/317450/cafe-gia-meleth-7-merh-gia-na-strotheite-sth-doyleia.html http://www.athenswalk.gr/2015/03/%CE%B5%CF%80%CF%84%CE%AC-%CE%BC%CE%AD%CF%81%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CF%86%CE%AD-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%B1/ Αν έχετε υπόψη τίποτα για Θεσσαλονίκη, πείτε
Nelnel Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Στο αναγνωστηριο, στη δημοτικη βιβλιοθηκη, στο σταθμο Λαρισης (ακριβως εξω απ το σταθμο του μετρο). Μεγαλη αιθουσα, ελαχιστο κοσμο. Αν θελεις να δανειστεις κ κανενα βιβλιο, κανεις εγγραφη με την ταυτοτητα σου κ ενα λογαριασμο δεκο.
xpapias Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Βιβλιοθήκη της Ιατρικής απέναντι από το Λαικό. Αλλά δεν αφήνουν καφέ / ροφήματα πέρα από νερό. Επίσης ναγνωστήριο της Ιατρικής - μέσα στην Ιατρική. Ειναι 24/24 365 μέρες το χρόνο, μπορείς να πάρεις ότι θέλεις μέσα, αλλά έχει λίγο μπίχλα. 1
zio10 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Βιβλιοθήκη της Ιατρικής απέναντι από το Λαικό. Αλλά δεν αφήνουν καφέ / ροφήματα πέρα από νερό. Επίσης ναγνωστήριο της Ιατρικής - μέσα στην Ιατρική. Ειναι 24/24 365 μέρες το χρόνο, μπορείς να πάρεις ότι θέλεις μέσα, αλλά έχει λίγο μπίχλα. Δεν ζητάνε τίποτα εκεί; Όποιος θέλει μπαίνει;
xpapias Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Για τη βιβλιοθηκη αν θες να παρεις για οσο κατσεις ντουλαπακι θα πρεπει να τους αφησεις καποιο αποδεικτικο της ταυτότητας σου πχ. διπλωμα οδηγησης, καρτα φοιτητή. Οτιδηποτε. Αρκει να εχει το ονομα σου πανω. Αναγνωστηριο δε χρειαζεσαι τιποτα - αλλα δεν εχεις ντουλαπακι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα