511 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Παιδιά έχουν περάσει 1,5 μήνας και δεν έχει έρθει αντικείμενο που αγόρασα από banggood.com, πως κάνω dispute και ποιά είναι η πολιτική τους γενικότερα;
visualizer Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Για ποιο αντικείμενο μιλάμε ; Στείλε email στο [email protected] .. και εξήγησε τους την κατάσταση αναφέροντας τον αριθμό παραγγελίας , λογικά θα σου πουν για refund.
Agathoklis Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Γενικά έχουν πάει πίσω όλα τα δέματα λόγω απεργιών και ειδικά αν είσαι και επαρχεία έχεις καει λόγω μπλοκων... Πριν κανείς οτιδήποτε μιλάς πάντα με το μαγαζί. Δεν ανοίγουμε despute αν δεν έχουμε εξαντλήσει τα πάντα... Despute μπορείς να ανοιξεις μια φορά και αν σου έρθει το δεμα θα πρέπει να το κλεισεις.. μετά αν χαλασει δεν έχεις καμμια προστασία από ΠΠ... Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2016 από Agathoklis
TheAccountant Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 γιατι ψωνίζετε χωρις tracking ρε παιδιά? Μιλα μαζί τους οπως σου είπανε. Εμένα μου έφτασε ελαττωματικο προιον και χωρίς δευτερη κουβέντα μου δώσανε τα χρήματα πισω. Ξηγηθηκαν σωστα.
visualizer Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Εμένα μια φορά που καθυστέρησε ένα αντικείμενο μου βάλανε τα χρήματα πίσω χωρίς πολλά πολλά ...θα βγάλεις άκρη μαζί τους.
511 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Προς το παρόν δεν έχουν απαντήσει ακόμα, όσα αντικείμενα έχω πάρει απο 4 τα 3 ήρθαν αυτό το ένα όμως όχι και έγινε η παραγγελία με όλα την ίδια μέρα. .
theanob Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δεν ξέρω αν έχει σημασία, αλλά για όλη η βδομάδα έχουν αργία στην κίνα
aces Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Απαντανε σε 24 ωρες συνηθως απλα τωρα θα περιμενεις να ανοιξουν απο Δευ-Τρι 16/2. Περιμενε μεχρι την αλλη εβδομαδα να δεις παντως δεν χανεις τα χρηματα ειναι αξιοπιστοι
kalodrei Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 μην κανεις dispute ,αν χαθηκε θα στο ξαναστειλουν , το banggood ειναι απο τα καλυτερα κινεζομαγαζα, τωρα εχουν αργια λογο κινεζικης πρωτοχρονιας για αυτο αργουν, και εγω περιμενω κατι εδω και 1,5 μηνα , μπορει να ειναι και Ελλαδα (το ποιο πιθανον) και να εχει κωλησει στα ΕΛΤΑ ......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα