Προς το περιεχόμενο

www.banggood.com >> dispute!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχουν περάσει 1,5 μήνας και δεν έχει έρθει αντικείμενο που αγόρασα από banggood.com, πως κάνω dispute και ποιά είναι η πολιτική τους γενικότερα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γενικά έχουν πάει πίσω όλα τα δέματα λόγω απεργιών και ειδικά αν είσαι και επαρχεία έχεις καει λόγω μπλοκων... Πριν κανείς οτιδήποτε μιλάς πάντα με το μαγαζί.

Δεν ανοίγουμε despute αν δεν έχουμε εξαντλήσει τα πάντα... Despute μπορείς να ανοιξεις μια φορά και αν σου έρθει το δεμα θα πρέπει να το κλεισεις.. μετά αν χαλασει δεν έχεις καμμια προστασία από ΠΠ...

Επεξ/σία από Agathoklis
Δημοσ.

γιατι ψωνίζετε χωρις tracking ρε παιδιά?

Μιλα μαζί τους οπως σου είπανε. Εμένα μου έφτασε ελαττωματικο προιον και χωρίς δευτερη κουβέντα  μου δώσανε τα χρήματα πισω. Ξηγηθηκαν σωστα.

Δημοσ.

Εμένα μια φορά που καθυστέρησε ένα αντικείμενο μου βάλανε τα χρήματα πίσω χωρίς πολλά πολλά ...θα βγάλεις άκρη μαζί τους.

Δημοσ.

Προς το παρόν δεν έχουν απαντήσει ακόμα, όσα αντικείμενα έχω πάρει απο 4 τα 3 ήρθαν αυτό το ένα όμως όχι και έγινε η παραγγελία με όλα την ίδια μέρα. .

Δημοσ.

Απαντανε σε 24 ωρες συνηθως απλα τωρα θα περιμενεις να ανοιξουν απο Δευ-Τρι 16/2. Περιμενε μεχρι την αλλη εβδομαδα να δεις παντως δεν χανεις τα χρηματα ειναι αξιοπιστοι

Δημοσ.

μην κανεις dispute ,αν χαθηκε θα στο ξαναστειλουν , το banggood ειναι απο τα καλυτερα κινεζομαγαζα, τωρα εχουν αργια λογο κινεζικης πρωτοχρονιας για αυτο αργουν, και εγω περιμενω κατι εδω και 1,5 μηνα , μπορει να ειναι και Ελλαδα (το ποιο πιθανον) και να εχει κωλησει στα ΕΛΤΑ ......

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...