w4nt35 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Χαιρετω νομιζω εκανα ενα λαθος με το paypal...εκανα τον λογαριασμο μου εβαλα την χρεωστικη πηγα να κανω αγορα και δν μου την αναγνωριζε μετα παω να δω αν εβαλα την καρτα δν μου την εδειχνε οτι εχει μπει την ξαναεβαλα 2-3 φορες εκανα refresh και τελικα ανακαλυψα οτι με χει χρεωσει ποσες φορες ενω δν μου εμφανιζει οτι εχω συνδεσει καρτα μεσω Paypal...Τι φαση? ευχαριστω εκ των προτερων
chipakos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Θα επιστραφούν τα λεφτά σου αλλά αργούν λίγο. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Χαιρετω νομιζω εκανα ενα λαθος με το paypal...εκανα τον λογαριασμο μου εβαλα την χρεωστικη πηγα να κανω αγορα και δν μου την αναγνωριζε μετα παω να δω αν εβαλα την καρτα δν μου την εδειχνε οτι εχει μπει την ξαναεβαλα 2-3 φορες εκανα refresh και τελικα ανακαλυψα οτι με χει χρεωσει ποσες φορες ενω δν μου εμφανιζει οτι εχω συνδεσει καρτα μεσω Paypal...Τι φαση? ευχαριστω εκ των προτερων Capital controls...
makfil Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Χαιρετω νομιζω εκανα ενα λαθος με το paypal...εκανα τον λογαριασμο μου εβαλα την χρεωστικη πηγα να κανω αγορα και δν μου την αναγνωριζε μετα παω να δω αν εβαλα την καρτα δν μου την εδειχνε οτι εχει μπει την ξαναεβαλα 2-3 φορες εκανα refresh και τελικα ανακαλυψα οτι με χει χρεωσει ποσες φορες ενω δν μου εμφανιζει οτι εχω συνδεσει καρτα μεσω Paypal...Τι φαση? ευχαριστω εκ των προτερων Έχεις ακολουθήσει τη διαδικασία επιβεβαίωσης (confirm/verify) της κάρτας;
w4nt35 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 ναι και μετα για καποιο λογο εξαφανιστηκε η καρτα..την ξαναβαλα εκανα refresh εξαφανιστηκε και κανα την μαλακια την εβαλα πολλες φορες και με χρεωνε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα