Προς το περιεχόμενο

paypal

w4nt35

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετω νομιζω εκανα ενα λαθος με το paypal...εκανα τον λογαριασμο μου εβαλα την χρεωστικη πηγα να κανω αγορα και δν μου την αναγνωριζε μετα παω να δω αν εβαλα την καρτα δν μου την εδειχνε οτι εχει μπει την ξαναεβαλα 2-3 φορες εκανα refresh και τελικα ανακαλυψα οτι με χει χρεωσει ποσες φορες ενω δν μου εμφανιζει οτι εχω συνδεσει καρτα μεσω Paypal...Τι φαση? ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

Χαιρετω νομιζω εκανα ενα λαθος με το paypal...εκανα τον λογαριασμο μου εβαλα την χρεωστικη πηγα να κανω αγορα και δν μου την αναγνωριζε μετα παω να δω αν εβαλα την καρτα δν μου την εδειχνε οτι εχει μπει την ξαναεβαλα 2-3 φορες εκανα refresh και τελικα ανακαλυψα οτι με χει χρεωσει ποσες φορες ενω δν μου εμφανιζει οτι εχω συνδεσει καρτα μεσω Paypal...Τι φαση? ευχαριστω εκ των προτερων

Capital controls...

Δημοσ.

Έχεις ακολουθήσει τη διαδικασία επιβεβαίωσης (confirm/verify) της κάρτας;

Δημοσ.

ναι και μετα για καποιο λογο εξαφανιστηκε η καρτα..την ξαναβαλα εκανα refresh εξαφανιστηκε και κανα την μαλακια την εβαλα πολλες φορες και με χρεωνε... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...