Επισκέπτης Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δηλαδή πρέπει να εκδόσω και prepaid. Δεν μπορώ να τα στείλω απευθείας από τη χρεωστική μου στο paypal του? Έχω ακούσει ότι μεγάλες εταιρείες του εξωτερικού που στέλνουν συνεχώς στην Ελλάδα,αν τους το αναφέρεις στην παραγγελία ξέρουν τι πρέπει να κάνουν στο πακέτο,ώστε να μην περάσει τελωνείο. Πρωτον, δεν ψωνιζουμε ολοι απο μερη που δεχονται να κανουν τα γνωστα κολπα. Επισης, οσοι ψωνιζουμε ειδη χομπυ οπως εγω π.χ (ball jointed dolls) απο τα επισημα site (γιατι δεν υπαρχει και αλλος τροπος για να τα παρεις σε κανονικες τιμες και οχι σε τιμες scalping ebay) οι εταιρειες προφανως και ακολουθουν τις νομιμες διαδικασιες για να στειλουν το προιον εδω. Επισης για την ερωτηση σου. Δεν χρειαζεται να βγαλεις prepaid. Το προβλημα δεν ειναι το ειδος της καρτας...
navouxodonosoras Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 φυσικα και δεν χρειαζεται prepaid για να στειλεις λεφτα, οτι καρτα εχεις δηλωσει ωστε να τραβηξει λεφτα για να στειλει σε αλλο paypal...με την δικη μου περιπτωση που εχω prepaid σαν παραδειγμα σου εφερα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα