Προς το περιεχόμενο

amazon.de gift cards

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξερει κανεις που μπορω να αγορασω εκτος απο το ιδιο το amazon.de?
Οσα εχω βρει ειναι για amazon.com απλα επειδη δεν εχω visa δεν μπορω να κανω αγορα απευθειας απο amazon.de γιατι η δικια μου ειναι maestro..

Δημοσ.

Βρηκα αυτη την ιστοσελιδα https://www.amzcode.nl/ που με εξυπηρετησε αμεσα αλλα επειδη το ποσο ειναι καπως μεγαλο που θελω να διαθεσω πρεπει να παρω 4-5 καρτες με αποτελεσμα να χρεωθω +40 ευρω.
Για ενα gift card των 25 ευρω πληρωνεις 28.9. Επισης μου εκανε εντυπωση πως η καρτα μου εδειξε οτι ειναι απο amazon.co.uk.
Καμια αλλη αναλογη εχουμε insomniacs?

Δημοσ.

κανε μια Revolut και στειλε τα χρηματα με εμβασμα στην καρτα . Η καρτα που σου δινουν ειναι Mastercard  , η number26 (δεν ξερω τι σου δινουν αυτοι ) η leypay ,υπαρχουν πολλες βγαλε καποια και κανε την δουλεια σου , prepaid του τυπου gift cards κτλπ συνηθως δεν συμφερουν πουθενα. 

• Like 1
Δημοσ.

κανε μια Revolut και στειλε τα χρηματα με εμβασμα στην καρτα . Η καρτα που σου δινουν ειναι Mastercard  , η number26 (δεν ξερω τι σου δινουν αυτοι ) η leypay ,υπαρχουν πολλες βγαλε καποια και κανε την δουλεια σου , prepaid του τυπου gift cards κτλπ συνηθως δεν συμφερουν πουθενα. 

Το εχω κανει κ αυτο εστειλα προχθες λεφτα και μπηκαν χθες στις 11 το βραδυ οποτε μετα εβαλα και τα υπολοιπα χρηματα λογικα σημερα το βραδυ θα μπορω να κανω την παραγγελια. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...