Dinos_12345 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 geektopia DtheGeek Dspot dgitalife GforGeek GTechLife Α εσείς θα πάρετε ποσοστά από τα τρομερά μου κέρδη νεαρή μου 5 λεπτά του ευρώ μέχρι στιγμής, στην τράπεζα γρήγορα μη μου τα πάρουν
*nenya* Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Χαχαχ γεια σου ρε Ντίνο κουβαρντά! Πες μας όταν βρεις όνομα τελικά. 1
kfyros Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Dinotech.Θα σε βρίσκουν και αυτοί που ψάχνουν για δυναμόμετρο και είναι ανορθόγραφοι. Πέρα από την πλάκα, το κανάλι πρέπει να το βρίσκουν από link και όχι με το όνομα.Πχ. από viral posts στο facebook, διαφήμιση κλπ.
Dinos_12345 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Dinotech. Θα σε βρίσκουν και αυτοί που ψάχνουν για δυναμόμετρο και είναι ανορθόγραφοι. Πέρα από την πλάκα, το κανάλι πρέπει να το βρίσκουν από link και όχι με το όνομα. Πχ. από viral posts στο facebook, διαφήμιση κλπ. Σε αυτό έχεις δίκιο αλλά μετά από κάποιο σημείο θα μεγαλώσει το κανάλι. Πως ψάχνεις τώρα Unboxholics και βλέπεις τι έχουν βγάλει, τι θα γίνεται αν ψάχνουν Gtech και βγάζει 3 σελίδες κανάλια; Πχ ένα από αυτά που έχουν όνομα Gtech έχει 89000 subs, αλλά βγαίνει κάπου στο τέλος της πρώτης σελίδας. Σκέψου εγώ που τώρα αρχίζω.
bedazzled Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Εμένα πάντως με έχουν κουράσει τα κρύα αστειάκια περί Greek debt στο internet, σε σημείο που να το σκέφτομαι διπλά πριν αποκαλύψω την καταγωγή μου... πιο πολύ μου την δίνει όταν ειρωνεύονται Αμερικάνοι (17-18 τρις δολάρια χρέος). Τι να πεις, έχει η ζωή γυρίσματα.
zio10 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Καλά το δεύτερο δεν μπορώ να το κρίνω εγώ. Το προιόν στο κανάλι μου είναι τα βίντεο και το κοινό κρίνει αν είναι καλά ή όχι. Για το πρώτο που λες, φοβάμαι να βάλω το GusTG γιατί αν μεταφραστεί Gus The Greek μπορεί να αγγίξει άλλα ευαίσθητα θέματα. Άλλο ένα που μου ήρθε GGDinos, και καλά όπως λέμε είμαι gg σήμερα Δεν είναι gaming κανάλι όμως. :/ Πέρα από το περιστασιακό Minecraft δεν νομίζω να κάνω κάτι άλλο σε gaming, λόγω κάρτας γραφικών κυρίως. Αφού σε λένε Κώστα μη το βγάλεις GGDinos, βγάλτο GGKostas! Gtech πρέπει να έχεις κι άλλος από δω μέσα πάντως. Για μένα δεν είναι ανάγκη να έχει άμεση σχέση το όνομα με το περιεχόμενο. Ας είναι τελείως άσχετο ή στη λογική του pewpewdie που είπε και ο defacer (κατά κάποιο τρόπο σχετικό δηλαδή αλλά ταυτόχρονα πρωτότυπο και σου μένει). Τα geek, tech, digital κλπ δεν έχουν κάποια πρωτοτυπία. 2
Unabomber Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Εμένα πάντως με έχουν κουράσει τα κρύα αστειάκια περί Greek debt στο internet, σε σημείο που να το σκέφτομαι διπλά πριν αποκαλύψω την καταγωγή μου... πιο πολύ μου την δίνει όταν ειρωνεύονται Αμερικάνοι (17-18 τρις δολάρια χρέος). Τι να πεις, έχει η ζωή γυρίσματα. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα