Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αρχικά τα mtb παπούτσια ΕΙΝΑΙ συμβατά με τα mtb πετάλια; Ή υπάρχουν διάφορα μοντέλα mtb παπούτσι & πετάλι, που να είναι διαφορετικά για το παπούτσι και το πετάλι ταυτόχρονα; Επίσης όλα τα πετάλια είναι συμβατά με το ποδήλατο ή και εκέι πρέπει να κοιτάξω κάτι;

Όπως καταλάβατε θέλω να βάλω πετάλια clips στο MTB ποδήλατο μου και να αγοράσω ένα ζευγάρι παπούτσια συμβατά με τα πετάλια-clips.

Δημοσ.

να εισαι ετοιμος για πτωσεις , προς θεου οχι αναμεσα σε αυτοκινητα.Ειναι οντως πολυ παραγωγικο και  αποδοτικο στο πεταλισμα ,αλλα θελει εξοικειωση  και προσοχη ιδιως στα πρωτα χιλιομετρα

Δημοσ.

Αρχικά τα mtb παπούτσια ΕΙΝΑΙ συμβατά με τα mtb πετάλια; Ή υπάρχουν διάφορα μοντέλα mtb παπούτσι & πετάλι, που να είναι διαφορετικά για το παπούτσι και το πετάλι ταυτόχρονα; Επίσης όλα τα πετάλια είναι συμβατά με το ποδήλατο ή και εκέι πρέπει να κοιτάξω κάτι;

Όπως καταλάβατε θέλω να βάλω πετάλια clips στο MTB ποδήλατο μου και να αγοράσω ένα ζευγάρι παπούτσια συμβατά με τα πετάλια-clips.

ο λόγος που θες να πας σε κουμπωτά;

να εισαι ετοιμος για πτωσεις , προς θεου οχι αναμεσα σε αυτοκινητα.Ειναι οντως πολυ παραγωγικο και  αποδοτικο στο πεταλισμα ,αλλα θελει εξοικειωση  και προσοχη ιδιως στα πρωτα χιλιομετρα

2 μερες μαξ να τον παρει να τα συνθησει.. τι πτωσεις λες τωρα..

Δημοσ.

Φαινεται οτι εγω δεν τα καταφερα τοσο καλα οσο εσυ  και πραγματικα δεν ξερω τι λεω

τι να πω εγώ που τις μισές κυκλοφορώ με καλουπιεδες και στραπς.

post-312366-0-39745900-1455143254_thumb.png

για μένα τα κουμπωτά aka spd ειναι ποιο εύκολα, 1 μέρα πράκτις ειναι.

φυσικά ολα αυτα στο πόσο ποδηλατο κάνεις. στο μηνα ουτε που θα το σκευτεσαι..όλα θα γίνονται νατουραλε.

Δημοσ.

Βασικά που θα κάνεις ποδήλατο?? Σε ρωτάω γιατί μιλάς για MTB.. Αν κάνεις σε μονοπάτια θα έχεις πρόβλημα τουλάχιστον τον πρώτο καιρό...

Δημοσ.

Σε δρόμο κυρίως θα κάνω ποδήλατο, τώρα άμα βρω κανά καλό μονοπάτι για καμία κορυφή σε βουνό, μπορεί και να πάω.
Πετάλια θέλω να πάρω γιατί, θέλω να κάνω μια επένδυση στο road bike μου που θα πάρω το καλοκαίρι αν όλα πάνε καλά, μιας και αυτά έρχονται χωρίς πετάλια. Επίσης ακούω από διάφορους φίλους μου το πόσο καλά είναι απόδοση, άνεση κτλπ, και θέλω να δοκιμάσω και εγώ. Τώρα συμφωνώ σε όποιον πει ότι θα μπορούσα να κάνω και με νορμάλ πετάλια, αλλά έχω και τη κ@$λα για να κάνω μια τέτοια αγορά.

Αλλά παιδιά δεν απαντήσατε στα ερωτήματα που με καίνε  :unsure:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...