Προς το περιεχόμενο

ανταλλαγή


nikos_voun

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μάλλον εννοεί εξ αποστάσεως ο φίλος.
Σε αυτήν την περίπτωση αν και εφόσον και οι 2 πλευρές έχουν πολλές θετικές αξιολογήσεις, εγώ θα πρόνεινα να στείλει η μία πλευρά το τηλέφωνο και εφόσον ελεγχθεί ότι είναι οκ, να στείλει και ο άλλη άλλη πλευρά το άλλο κινητό.
Αν έχει μόνο ο ένας αξιολογήσεις, τότε στέλνει πρώτος αυτός που δεν έχει.
Και πάλι δεν θέλω να πάρω κανέναν στον λαιμό μου, απλά λέω τι θα πρότεινα εγώ αν μου τύχαινε κάτι αντίστοιχο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΘΑ μπορούσατε να δώσετε μια λύση για ανταλλαγή 2 κινητών από μέλη του insomnia; ;

εγώ είμαι αντίθετος με την ανταλλαγή ακόμα και θετικές αξιολογήσεις να έχει το μέλος είναι δύσκολο να σιγουρέψεις την κατάσταση του κινητού εγώ θα πρότεινα να βάλεις αγγελία για πώληση και μετά αγορά του κινητού που θες είτε μεταχειρισμένο από τις αγγελίες  είτε καινούριο και καλυτέρα από την πόλη σου /τόπο σου για να έχεις άμεση επαφή με το αντικείμενο. Τον τελευταίο καιρό υπήρξαν πολλά θέματα με μέλη που είχαν πρόβλημα με την ανταλλαγές.

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 μη κοιτατε θετικες ναι βοηθουν σε ενα σημειο αλλα οχι παντα.Ειπαρχουν πολλοι που κανουν ψευτικες θετικες για να κανουν αγορες απατη φυσικα.
παλια στο ebay  πριν χρονια χτυπησα ενα αιφον και η συσκευη ειρθε μονο σαν συσκευη ουτε σε κουτι ουτε με καλωδια και ηταν κλειδωμενη...επρεπε να περιμενω 5 μηνες για να βγαινε το ξεκλειδωμα και ο τυπος η καλυτερα ο ΜΑΜΑΚΣ ειχε 80 θετικες...και δε το γραφε στην αγγελια του.
Απεφυγε τις ανταλλαγες εξ αποστασεων δυστηχως σε αυτο το φορουμ πεφτουν πολλες απατες.Μονο με συναντηση.
τωρα αν θες να το κανεις για να μη σε επιρεαζω οτι ειπε ο αποπανω απλα το ποσο θα το δεχτει ο αγοραστης να στο στειλει πρωτος αυτο ειναι αλλο θεμα

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...