Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτο που εχω παρατηρήσει ειναι οτι οταν γνωρησω καποια κοπελα στην δουλεια η στον καφε η στην παρεα,αν δεν με ενθουσιασει εμφανησιακα ειμαι πολυ χαλαρος και ανετος και πεταω καλες ατακες και γελαω πολυ και την πειραζω οπως ολους. Και συχνα κανω καλη εντυπωση γιαυτο και υπαρχει ανταποκριση απτην πλευρα της,χωρις ομως απτην δικια μου Αν ομως καποια κοπελα μου αρεσει,τοτε ειμαι σφιγμενος και μου βγαινει μια σοβαροτητα, που αντιλαμβανομαι και γω οτι γινομαι λιγομιλητος στα ορια του ξενερωτου. Και φυσικα δεν κανω χαβαλε αλλα και προσπαθω να μη καταλαβει οτι μου αρεσει . Κι αν τελικα μετα απο την γνωριμια προσπαθησω να την προσεγγησω βαζοντας καποιον να ρωτησει αν θα εβγαινε μαζι μου για καφε ας πουμε , συνηθως δεν εχω θετικα αποτελεσματα για τον ιδιο λογο δηλαδη οτι ειναι λεει σοβαρος και δεν μιλαει βαρετος. Πως να το ξεπερασω ρε παιδες; Συμβαινει και σε αλλους η μονο σε μενα; Και δεν ειναι το θεμα μου να ρινω την γκομενα τελικα αλλα να μη μου βγαινει αυτη η αποτομη αλλαγη συμπεριφορας λες και κλειδωνω και αλλαζω.

• Like 1
Δημοσ.

Ποσο χρονων εισαι? θα το ξεπεράσεις με το καιρο. Μη βάζεις αλλους να ρωτάνε αν θα εβγαινε για καφε με σενα... ρωτησε την ο ιδιος. Εγω αυτη τη περιοδο φλερτάρω κάποια και ανταποκρινεται την γνωρισα απεξω μονος μου δουλευει σε ενα μαγαζι και περνάω απο εκει.Θα περάσω και οταν ξαναμιλησουμε θα της προτεινω να βγουμε. Πιστευω θα δεχθει με οσα έχει δειξει ως τωρα. Για να δουμε.

Βεβαια εγω κοντευω και 30 έχω φάει φολες έχω κλειστει μέχρι να ξανανέβω και να ξεπεράσω τα κομπλεξιλικια που μας κρατάνε πισω.

• Like 2
Δημοσ.

Να τους λες την αλήθεια! "Ξέρεις συνήθως είμαι έξω καρδιά, αλλά όταν βρίσκομαι με μια κοπέλα που μου αρέσει, μαζεύομαι. Ακριβώς όπως τώρα."

ΤΖΕΜΙΣ

• Like 29
Δημοσ.

Κοντευω τα 30 και γω αλλα το θεμα ειναι οτι μετα απο εξαλλη ζωη με αρκετες κατακτησεις μεχρι τα 25 μετα ηρεμησα και αραξα με 2 κοπελες απο 2 χρονια περιπου η καθεμια και εχασα την φορμα μου και την αυτοπεποιθηση στο κυνηγι και στην σωστη προσέγγιση. Τωρα δεν ψαχνω κατι επιπολαιο η εφημερο αλλα κατι πιο σταθερο. Και αυτο ειναι το θεμα. Μπορει να γνωρησω 10 κοπελες σε ενα χρονο, ωραιες και να μη μου αρεσουν σαν χαρακτηρες και μια που μου αρεσει σε συνολο να την αποθησω με την συμπεριφορα που ανέλυσα πιο πανω...και ετσι να εχει περασει τοσος καιρος και την μια ευκαιρια να την χανω λογω βλακειας μου. Ελπιζω να καταλαβαινετε τι θελω να πω

Λουσιφερ ειπες μεγαλη κουβεντα!!!! Θα το κρατησω αυτο νομιζω ειναι οτι πιο αμμεσο και σωστο που μπορω να κανω

• Like 1
Δημοσ.

Να τους λες την αλήθεια! "Ξέρεις συνήθως είμαι έξω καρδιά, αλλά όταν βρίσκομαι με μια κοπέλα που μου αρέσει, μαζεύομαι. Ακριβώς όπως τώρα."

ΤΖΕΜΙΣ

Teach us master

Δημοσ.

Κοντευω τα 30 και γω αλλα το θεμα ειναι οτι μετα απο εξαλλη ζωη με αρκετες κατακτησεις μεχρι τα 25 μετα ηρεμησα και αραξα με 2 κοπελες απο 2 χρονια περιπου η καθεμια και εχασα την φορμα μου και την αυτοπεποιθηση στο κυνηγι και στην σωστη προσέγγιση. Τωρα δεν ψαχνω κατι επιπολαιο η εφημερο αλλα κατι πιο σταθερο. Και αυτο ειναι το θεμα. Μπορει να γνωρησω 10 κοπελες σε ενα χρονο, ωραιες και να μη μου αρεσουν σαν χαρακτηρες και μια που μου αρεσει σε συνολο να την αποθησω με την συμπεριφορα που ανέλυσα πιο πανω...και ετσι να εχει περασει τοσος καιρος και την μια ευκαιρια να την χανω λογω βλακειας μου. Ελπιζω να καταλαβαινετε τι θελω να πω

Λουσιφερ ειπες μεγαλη κουβεντα!!!! Θα το κρατησω αυτο νομιζω ειναι οτι πιο αμμεσο και σωστο που μπορω να κανω

Εμεις που αλητευουμε με διαφορετικη καθε 1-2 μηνες απο τα 21 μας ρε φιλε τι ειμαστε δηλαδη βλάκες? :-D  :-D

Παιξε με χιουμορ με τις γυναικες και να εισαι άνετος στην αρχη. Σε παραλογες απαιτησεις μονο να μη δεχθεις και που και που κανε και καμια σκηνη γιατι αμα σε βλεπει συνεχεια να λες ναι ναι θα πει αυτος ειναι καλουλης και θα σε περάσει για μαλακα.

• Like 1
Δημοσ.

ΤΖΕΜΙΣ

πες μου τιτανοτεράστιε, 

ποστάρεις μόνο στο μπλα μπλα για να μην αλλάξει ο counter?

ή έχεις πειράξει τον κώδικα με κανένα if username=="lucifer" { var counter=666};

• Like 3
Δημοσ.

πες μου τιτανοτεράστιε, 

ποστάρεις μόνο στο μπλα μπλα για να μην αλλάξει ο counter?

ή έχεις πειράξει τον κώδικα με κανένα if username=="lucifer" { var counter=666};

Πειραγμένο είναι σίγουρα! :D

• Like 1
Δημοσ.

Φιλε μου για να σου φυγουν οι φοβιες γρηγορα ... σκέψου εστω οτι τρως Χ απο αυτην που σου άρεσε και τι εγινε? 30 χρονων εισαι οπως λες δεν εισαι 15 να κλαψεις και να νομιζεις οτι δεν θα την ξεπεράσεις ποτέ (πωπω εποχες ρε φιλε) θα βρεις κάποια αλλη που να σου αρέσει , επισης και το απιθανο ενδεχομενο να φάς απο ολες αυτες Χ μετα μπορεις να διαλέξεις μια που σου αρέσει και απλα να περάσεις μαζι της ένα βραδυ!!! Καταλαβες τι εννοω :-D  με άλλα λογια δεν υπάρχει τελικα προβλημα σε αυτα εμεις το δημιουργουμε.

Ενα βραδυ ειχαμε βγει με εναν φιλο αυτος ειχε αγχος να βρει γκομενα απο το μπαρ - κλαμπ που θα πηγαιναμε ... ρε αραξε του κανω θα κάτσουμε σε ενα σημειο και αμα δουμε καμια να ψηνεται γιατι δεν γουσταρω να την πέφτω σε τυπισσες που δεν θέλουν ... αμα δουμε καμια θα χωθουμε διακριτικα και ευγενικα ξέρεις θα ρωτησουμε κατι σε στυλ "ξέρεις αν παιζει καθολου ξένα το μαγαζι??? εχεις ξαναρθει???" και στη τελικη αν δεν κατσει τιποτα μην ανησυχεις δεν θα σε αφησω έτσι έχω τα πλάνα μου και για μετά. Να ξέρεις παντως ειτε με τον εναν ειτε με τον αλλο τροπο αυτο που θελουμε θα το κάνουμε!! :devil:

• Like 2
Δημοσ.

Αυτό το είχα πάθει κι εγώ σε μία περίοδο (μικρή ευτυχώς) ραντεβού... Δε νομίζω βέβαια ότι η λύση που εδωσα στο πρόβλημα είναι για να την προτείνω σε κάποιον, αλλά έχει ίσως λίγο ενδιαφέρον κοινωνιολογικά. Λοιπόν, έπινα ένα σφηνάκι πριν βγω ραντεβού. Μπορεί και δυο. Και μετά μαργαρίτες :wub:  Το αστείο στην υπόθεση λοιπόν είναι ότι κάποια στιγμή το είπα στον τύπο και μου εξομολογήθηκε ότι κι αυτός έκανε το ίδιο. Ε κάπου εκεί καταλάβαμε ότι καλύτερα να βρισκόμαστε που και που για κανα καφέ να λέμε τα νέα μας και να ξεχάσουμε τα ραντεβού γιατί άμα θες τοσο αλκοόλ για να σου βγει...

Το συμπέρασμα; αυτά βγαίνουν από μόνα τους, το ότι είναι ωραία η άλλη δε σημαίνει ότι υπάρχει απαραίτητα χημεία μεταξύ σας. Το θετικό είναι βέβαια ότι ακόμη και αν δεν υπάρχει χημεία μεταξύ σας, μπορείς πάντα να βάλεις λίγη!!!!

• Like 1
Δημοσ.

Αν ομως καποια κοπελα μου αρεσει,τοτε ειμαι σφιγμενος και μου βγαινει μια σοβαροτητα, που αντιλαμβανομαι και γω οτι γινομαι λιγομιλητος στα ορια του ξενερωτου. Και φυσικα δεν κανω χαβαλε αλλα και προσπαθω να μη καταλαβει οτι μου αρεσει .

Ρε συ onty, γιατί να πρέπει να ΜΗΝ καταλάβει δηλαδή ότι σου αρέσει; Αν το καταλάβει θα μπορέσει κι αυτή πιο εύκολα να κάνει παιχνίδι αν ενδιαφέρεται. Και θα βγεις κι εσύ απ'την δύσκολη θέση. Δείχνε σημάδια ότι γουστάρεις, βοηθάει πολύ να νιώσει η άλλη σιγουριά ώστε να φλερτάρει κι αυτή με τη σειρά της.

Πάρε ανάσες, έλα, ψυχραιμία, και άσε τον εαυτό σου ελεύθερο. Αυτή που αξίζει θα σε εκτιμήσει γι'αυτό που είσαι, και για το χιούμορ σου και για τα πάντα.

• Like 7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ε όσο ναναι TS μια κοπέλα που σου αρέσει σε "κομπλάρει" ενω μια που δεν σου αρέσει στα **** σου. Αναλογα και τον άνθρωπο. Πες της καμια ατάκα Ψάλτη. :)

Ανάλογα βεβαια και σε τι κοπέλα θα πέσεις. Πολλές που ειναι εμφανίσιμες εχουνε καβαλήσει το καλάμι και "παίζουν" με κάνα φουκαρά. Ο εαυτός σου να είσαι και ότι γίνει. Και μην ξεχνάς, υπάρχουν και αλλου πορτοκαλιές.

Επεξ/σία από Glikos
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...