Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαχα α ρε παιδιά καλα τα λετε αλλα η πραξη θελει δουλεια. Νιώθω οτι εχασα την φορμα μου και οτι πλέον οι κοπελες ειναι σε αλλη αναζητηση και δεν θα με δουν εμενα. Πχ αν πω οτι δεν εχω facebook και μ'αρέσει σ.κ να παιρνω τα βουνα με τα σκυλια και να γυρναμε στην φυση η αλλη που εχει μαθει σε καφεδες και ακριβα γουστα θα νομιζει οτι ειμαι τρελος η τσομπανης

Δημοσ.

Ακόμα λοιπόν πιο εύκολο το ξεσκαρτάρισμα! Δες το θετικά! Γλιτώνεις τις fbγκόμενες και αυτές με τα ακριβά γούστα που λες.

Και επίσης να δω πως θα αντισταθεί η άλλη άμα δει το Akita σου!

Δημοσ.

Χαχαχα ναι ειναι και αυτο ενα καλο κριτήριο. Συνηθως οσοι αγαπανε τα ζωα ειναι καλοι ανθρωποι με ευαισθησιες και ενα κλικ παραπανω ανθρωπια απτους υπολοιπου. Και σκεψου να μη της αρεσουν τα σκυλια και ναρθει σπιτι να δει 3 μουλαρια 35 κιλα το καθενα..

• Like 1
Δημοσ.

εγω αντιμετοπιζω παρομοιο θεμα...ημουν 6 χρονια παντρεμενος αποκτησα 2 γιους. μετα απο 1 χρονο διαζυγιου,χρονο . βγαινω τωρα τελευταιο στο κυνιγη και μια που μου αρεσει πολυ εγω 29 αυτη 31. οι σχεσεις μας ειναι πολυ ανοιχτες πχ ειμαστε πολυ οτι ναναι ηλιθιο χιουμορ και απ τις δυο πλευρες, τρελλα στο φουλ εχουμε και οι 2 μας, γουσταρει και αυτη την τεχνη ξυλογλυπτικης. παρα πολλα θετικα κοινα. και οταν ειναι να κανω καμια κινηση να βγουμε κλπ, αμεσως κραταει μια πισινη....και σε προηγουμενα φλερτ το ιδιο γινεται...μηπως δεν τους αρεσει η εικονα που εχω αφησει (χωρισμενος με 2 παιδια)?

• Like 1
Δημοσ.

Χαχα α ρε παιδιά καλα τα λετε αλλα η πραξη θελει δουλεια. Νιώθω οτι εχασα την φορμα μου και οτι πλέον οι κοπελες ειναι σε αλλη αναζητηση και δεν θα με δουν εμενα. Πχ αν πω οτι δεν εχω facebook και μ'αρέσει σ.κ να παιρνω τα βουνα με τα σκυλια και να γυρναμε στην φυση η αλλη που εχει μαθει σε καφεδες και ακριβα γουστα θα νομιζει οτι ειμαι τρελος η τσομπανης

Αδερφέ τι είναι αυτά που λες?? Όσα γράφεις είναι ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ. Τι νομίζεις ότι το ,i phone θα σε ξεχωρίσει? Ως άνθρωπος που δεν έχει fb ΜΟΝΟ υπέρ μου έχει λειτουργήσει π.χ. Δεν το λέω για να σε ανεβάσει είναι αλήθεια. Δεν ζητάνε οι αξιοπρεπεις γυναίκες ούτε λεφτά ούτε ακριβά γούστα. Θέλουν να έχεις στόχους, να έχεις αυτοεκτίμηση και αλλά, αυτό δεν μετριέται μόνο σε 50ρικα. Εμείς μπερδευομαστε. Τι νομίζεις ότι ή άλλη θα σε ανεχτεί αν δεν μπορείς να πληνεις ένα πιάτο, αν γενικά είσαι 30 χρόνων μπουλης- αν σέβεται τον εαυτό της? ΟΧΙ. Όμως π.χ. μπέσα στο λέω αν 30χρονων ρωταμε ακόμα άλλους αν ψήνεται να βγεί μαζί μας όπως ειπες, ε ρε αδερφέ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΝ και καλά κάνουν. Αν δεν βρεί ο άλλος τη δύναμη να ζητάει αυτό που θέλει, θα βρει δύναμη στα πιό σοβαρά που θα έρθουν αργότερα?? Δεν νομίζω.
  • Like 3
Δημοσ.

Πολλές φορές είναι και τι σου βγάζει κάποιος άνθρωπος. Αλλιώς περιμένουμε να φερθούμε αλλιώς φερόμαστε. Γενικά δύσκολο να στεριώσουν 2 άτομα. Ψυχή τε και σώματι. Αλλα βρε διάολε οταν γινει τι όμορφο που ειναι. Όλα στην ζωή είναι, καλά και άσχημα.

• Like 1
Δημοσ.

Αδερφέ τι είναι αυτά που λες?? Όσα γράφεις είναι ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ. Τι νομίζεις ότι το ,i phone θα σε ξεχωρίσει? Ως άνθρωπος που δεν έχει fb ΜΟΝΟ υπέρ μου έχει λειτουργήσει π.χ. Δεν το λέω για να σε ανεβάσει είναι αλήθεια. Δεν ζητάνε οι αξιοπρεπεις γυναίκες ούτε λεφτά ούτε ακριβά γούστα. Θέλουν να έχεις στόχους, να έχεις αυτοεκτίμηση και αλλά, αυτό δεν μετριέται μόνο σε 50ρικα. Εμείς μπερδευομαστε. Τι νομίζεις ότι ή άλλη θα σε ανεχτεί αν δεν μπορείς να πληνεις ένα πιάτο, αν γενικά είσαι 30 χρόνων μπουλης- αν σέβεται τον εαυτό της? ΟΧΙ. Όμως π.χ. μπέσα στο λέω αν 30χρονων ρωταμε ακόμα άλλους αν ψήνεται να βγεί μαζί μας όπως ειπες, ε ρε αδερφέ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΝ και καλά κάνουν. Αν δεν βρεί ο άλλος τη δύναμη να ζητάει αυτό που θέλει, θα βρει δύναμη στα πιό σοβαρά που θα έρθουν αργότερα?? Δεν νομίζω.

Πάλι Νίκο Ξανθόπουλο και Μάρθα Βούρτση έβλεπες;

Αξιοπρεπείς γυναίκες οι σημερινές Ελληνίδες;

χαχαχαχαχαχαχαχα

Ποιες ρε; Το ξέρεις οτι το 10% των σημερινών ανήλικων ελληνίδων κοριτσιών έχουν κάνει έκτρωση;

Το ξέρεις οτι 22% του συνόλου των ελληνίδων έχουν κάνει έκτρωση;

http://www.juniorsclub.gr/40-000-ektrosis-ton-chrono-se-koritsia-kato-ton-18-eton-stin-ellada-vinteo-pou-sokari/

Αν πας σε ένα λύκειο και μαζέψεις 100 κοριτσάκια τα 10 απο αυτά έχουν κάνει έκτρωση.

Το διανοείσαι;

Γκαστρώνονται απο την κούνια και έρχεσαι και μου λες οτι δεν είναι αρπακτικά που διψούν για φράγκα;

Δημοσ.

Πάλι Νίκο Ξανθόπουλο και Μάρθα Βούρτση έβλεπες;

Αξιοπρεπείς γυναίκες οι σημερινές Ελληνίδες;

χαχαχαχαχαχαχαχα

Ποιες ρε; Το ξέρεις οτι το 10% των σημερινών ανήλικων ελληνίδων κοριτσιών έχουν κάνει έκτρωση;

Το ξέρεις οτι 22% του συνόλου των ελληνίδων έχουν κάνει έκτρωση;

http://www.juniorsclub.gr/40-000-ektrosis-ton-chrono-se-koritsia-kato-ton-18-eton-stin-ellada-vinteo-pou-sokari/

Αν πας σε ένα λύκειο και μαζέψεις 100 κοριτσάκια τα 10 απο αυτά έχουν κάνει έκτρωση.

Το διανοείσαι;

Γκαστρώνονται απο την κούνια και έρχεσαι και μου λες οτι δεν είναι αρπακτικά που διψούν για φράγκα;

Αριθμοί ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΛΑΘΟΣ. ΤΡΑΓΙΚΟΣ. Μία στις 5 που βλέπουμε έξω έχει κάνει έκτωση λοιπόν ε?? Α τις άτιμες ΜΕ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΟΥΡΓΕΣ. ΤΑ ΛΕΦΤΑΚΙΑ ΜΟΥ. ΟΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ που παραθέτεις τι είναι??? Η έκτρωσεις είναι δείκτης τσουλότητας or something?  Γελάω, αλλά θλίβομαι- σοβαρά το 2016 επιβώνουν ακόμα τέτοια μυαλά? Αλήθεια τώρα.? ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΠΟΥ ΔΙΨΟΥΝ ΓΙΑ ΦΡΑΓΚΑ??? Απλά μαγικός. Αυτοί πιστεύεις είναι οι λόγοι που δεν σπρώχνεις ουτε με αιτηση? Μπααα, ψαξτω αλλιώς.

Δημοσ.

εγω αντιμετοπιζω παρομοιο θεμα...ημουν 6 χρονια παντρεμενος αποκτησα 2 γιους. μετα απο 1 χρονο διαζυγιου,χρονο . βγαινω τωρα τελευταιο στο κυνιγη και μια που μου αρεσει πολυ εγω 29 αυτη 31. οι σχεσεις μας ειναι πολυ ανοιχτες πχ ειμαστε πολυ οτι ναναι ηλιθιο χιουμορ και απ τις δυο πλευρες, τρελλα στο φουλ εχουμε και οι 2 μας, γουσταρει και αυτη την τεχνη ξυλογλυπτικης. παρα πολλα θετικα κοινα. και οταν ειναι να κανω καμια κινηση να βγουμε κλπ, αμεσως κραταει μια πισινη....και σε προηγουμενα φλερτ το ιδιο γινεται...μηπως δεν τους αρεσει η εικονα που εχω αφησει (χωρισμενος με 2 παιδια)?

Πιστεύω ότι παίζει ρόλο ναι. Με μια γυναίκα σε αντίστοιχη φάση καλώς ή κακώς θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα πιστεύω.

• Like 1
Δημοσ.

Αριθμοί ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΛΑΘΟΣ. ΤΡΑΓΙΚΟΣ. Μία στις 5 που βλέπουμε έξω έχει κάνει έκτωση λοιπόν ε?? Α τις άτιμες ΜΕ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ. ΟΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ που παραθέτεις τι είναι?? Γελάω, αλλά θλίβομαι- σοβαρά το 2016 επιβώνουν ακόμα τέτοια μυαλά? Αλήθεια τώρα.? ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΠΟΥ ΔΙΨΟΥΝ ΓΙΑ ΦΡΑΓΚΑ??? Απλά μαγικός.

Τα στοιχεία έδωσε στη δημοσιότητα ο αναπληρωτής καθηγητής Μαιευτικής και Γυναικολογίας στο ΑΠΘ και αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Εταιρείας Ουρογυναικολογίας, Θεοχάρης Ταντανάσης, με αφορμή την ομιλία του στο 1ο Σεμινάριο Ψυχοσωματικής στη Μαιευτική Γυναικολογία, το οποίο διοργανώνει η Β” Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική του ΑΠΘ.

Ξέρεις εσύ και δεν ξέρει ο αναπληρωτής καθηγητής Μαιευτικής και Γυναικολογίας του ΑΠΘ;

Κατάλαβες τώρα πόσο νοητικά ανάπηρος είσαι;

Δημοσ.

Να λείπουν τέτοιοι χαρακτηρισμοί, για χαλάρωσε λίγο.

Μπορείς να την πεις στον άλλο χωρίς να πέσεις τόσο χαμηλά λεκτικά. Και νοητικά.

• Like 2
Δημοσ.

εγω σαν αντιδραστικος που ειμαι πιστευω οτι ειναι σωστο που κομπλαρεις.

αν στην special one φερεσαι/μιλας οπως θα μιλαγες σε οποιαδηποτε κοπελα της στιγμης τοτε μαλλον δεν ειναι η εκλεκτη για σενα.

οταν αισθανεσαι κατι ιδιαιτερο φερεσαι και καπως ιδιαιτερα δεν γινεται να εισαι ο ιδιος οπως εισαι παντα. Αυτο ομως απαιτει ενδιαφερον και απτις 2 πλευρες, γιατι αν ειναι ετσι και της αρεσεις εξισου πολυ θα κομπλαρει λιγο και η αλλη. Εξαλλου δεν θα χε νοημα το ενδιαφερον απτην μια μερια.

• Like 2
Δημοσ.

Να λείπουν τέτοιοι χαρακτηρισμοί, για χαλάρωσε λίγο.

Μπορείς να την πεις στον άλλο χωρίς να πέσεις τόσο χαμηλά λεκτικά. Και νοητικά.

Ας του ελεγε καλυτερα ενα "στα τέτοια μου ..." πιο ευγενικο. :cry:

Δημοσ.

Ας του ελεγε καλυτερα ενα "στα τέτοια μου ..." πιο ευγενικο. :cry:

Σταμάτα να καταπιάνεσαι με το παραμικρό.

Regards

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...