Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω σαν αντιδραστικος που ειμαι πιστευω οτι ειναι σωστο που κομπλαρεις.

αν στην special one φερεσαι/μιλας οπως θα μιλαγες σε οποιαδηποτε κοπελα της στιγμης τοτε μαλλον δεν ειναι η εκλεκτη για σενα.

οταν αισθανεσαι κατι ιδιαιτερο φερεσαι και καπως ιδιαιτερα δεν γινεται να εισαι ο ιδιος οπως εισαι παντα. Αυτο ομως απαιτει ενδιαφερον και απτις 2 πλευρες, γιατι αν ειναι ετσι και της αρεσεις εξισου πολυ θα κομπλαρει λιγο και η αλλη. Εξαλλου δεν θα χε νοημα το ενδιαφερον απτην μια μερια.

Όταν τα στροφόμετρα χτυπήσουν κόκκινο δεν κομπλάρεις πουθενά.

Το γενετήσιο ένστικτο είναι σαν το λιοντάρι.Αν αγριέψει δεν το κρατάς.

Οπότε η παρουσία του κομπλαρίσματος υποδηλώνει χαμηλές στροφές και κοιμισμένο λιονταράκι

• Like 3
  • Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τα στοιχεία έδωσε στη δημοσιότητα ο αναπληρωτής καθηγητής Μαιευτικής και Γυναικολογίας στο ΑΠΘ και αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Εταιρείας Ουρογυναικολογίας, Θεοχάρης Ταντανάσης, με αφορμή την ομιλία του στο 1ο Σεμινάριο Ψυχοσωματικής στη Μαιευτική Γυναικολογία, το οποίο διοργανώνει η Β” Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική του ΑΠΘ.

Ξέρεις εσύ και δεν ξέρει ο αναπληρωτής καθηγητής Μαιευτικής και Γυναικολογίας του ΑΠΘ;

Κατάλαβες τώρα πόσο νοητικά ανάπηρος είσαι;

ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΛΟΙΠΟΝ???? ΚΡΙΜΑ. Από περιέργεια που ξέρεις ΜΕ ΤΟΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ αν ξέρει ο καθηγητής ή εγω γνωριζόμαστε?? Κατανοώ την εντασή σου πάντως, ελά πες την αλήθεια ούτε τι σχήμα έχει δεν ξέρεις έτσι?

Δημοσ.

Ρε συ onty, γιατί να πρέπει να ΜΗΝ καταλάβει δηλαδή ότι σου αρέσει;

Όσο δεν το χει καταλάβει δε μπορεί να σε απορρίψει κιόλας.

Δημοσ.

Σταμάτα να καταπιάνεσαι με το παραμικρό.

Regards

Εδωσες καλη πασούλα σε αυτο το θρεντ παραδεξου το ... :cry:

Οπότε η παρουσία του κομπλαρίσματος υποδηλώνει χαμηλές στροφές και κοιμισμένο λιονταράκι

Πλακα πλακα μεγαλη αληθεια αυτο .... αμα θελει παιχνιδια το "λιονταρι" δεν καταλαβαινεις χριστό ποσο μάλλον να κομπλάρεις κιολας θές να χυμηξεις οπωσδηποτε :cry: :devil:

• Like 1
Δημοσ.

Να λείπουν τέτοιοι χαρακτηρισμοί, για χαλάρωσε λίγο.

Μπορείς να την πεις στον άλλο χωρίς να πέσεις τόσο χαμηλά λεκτικά. Και νοητικά.

Πραγματικά σε ευχαριστώ μα με ενδιαφέρει να δω που θα καταλήξει αυτός ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ, Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ κτλπ.

Δημοσ.

οσο κουλο και αν σου ακουγεται, δεν ξερω αν το χεις νιωσει, αλλα αλλο σεξ και αλλο ερωτας.

Αμα θες να πηδηξεις ναι αερα πατερα συμφωνοι και ειναι κατι που ελεγχεις, εξαλλου αν δεν κατσει με την μια πας στην αλλη σιγα γιατι να κομπλαρεις.

Το αλλο ουτε το ελεγχεις, ουτε μπορεις να το κυνηγησεις τοσο αμεσα, και αυτο αντι του σεξ που ειναι της στιγμης, οταν και αν τελειωσει σου αφηνει σημαδι, σημαδι που το νιωθεις στο πετσι σου. Αν δεν το χεις καταλαβει ηδη μια μερα θα καταλαβεις τι εννοω.

Δημοσ.

ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΛΟΙΠΟΝ???? ΚΡΙΜΑ. Από περιέργεια που ξέρεις ΜΕ ΤΟΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ αν ξέρει ο καθηγητής ή εγω γνωριζόμαστε?? Κατανοώ την εντασή σου πάντως, ελά πες την αλήθεια ούτε τι σχήμα έχει δεν ξέρεις έτσι?

Τώρα θα σου δείξω πόσο εύκολα μπορώ να σου αποδείξω οτι στερείσαι λιθίου.

Δεν συμφωνούμε στα νούμερα.Τα νούμερα που σου επισυνάπτω τα δημοσιεύει ένας καθαγητής πανεπιστημίου.

Οπότε δεν διαφωνείς μαζί μου,αλλά διαφωνείς με τον καθηγητή.

Έρχομαι λοιπόν και σου λέω.

Για δείξε μου τις δικές σου επιστημονικές μελέτες και τα δικά σου επιστημονικά στοιχεία που αποδεικνύουν οτι ο συγκεκριμένος καθηγητής λέει μπαρούφες.

Δημοσ.

Δεν συμφωνούμε στα νούμερα.Τα νούμερα που σου επισυνάπτω τα δημοσιεύει ένας καθαγητής πανεπιστημίου.

Βέβαια υπάρχει η μικρή λεπτομέρεια ότι δεν έχουμε δει να δημοσιεύει αυτά τα στοιχεία ο καθηγητής πανεπιστημίου...

Δημοσ.

Βέβαια υπάρχει η μικρή λεπτομέρεια ότι δεν έχουμε δει να δημοσιεύει αυτά τα στοιχεία ο καθηγητής πανεπιστημίου...

χαχαχαχαχαχα

ας βγάλει τα δικά του επιστημονικά στοιχεία που να αποδεικνύουν την μπαρουφολογία του καθηγητή του ΑΠΘ και στην συνέχεια να του κάνει μύνηση για συκοφαντική δυσφήμηση των ελληνίδων.

Δημοσ.

Τώρα θα σου δείξω πόσο εύκολα μπορώ να σου αποδείξω οτι στερείσαι λιθίου.

Έρχομαι λοιπόν και σου λέω.

Για δείξε μου τις δικές σου επιστημονικές μελέτες και τα δικά σου επιστημονικά στοιχεία που αποδεικνύουν οτι ο συγκεκριμένος καθηγητής λέει μπαρούφες.

Επιδή μες την βλακεία μου έψαξα το ίδιο άρθρο δημοσιεύετε σε διάφορες '' Εγκιρες'' φιλάδες. Μάλιστα οι πρωτότυποι αριθμοί δεν υπάρχουν. Ψάχνω μάλιστα να βρω τα αντίστοιχα δεδομένα. Τέλος επιδή είμαι μαθηματικός και μάλιστα εφαρμοσμένος ΝΑΙ έχω προταιρεότητα έναντι του καθηγητή Μεαιτικής και ουρολογίας στην ερμηνεία στατιστικών αποτελεσμάτων, καλέ μου άνθρωπε- αν και ο ΙΔΙΟΣ δεν έχει πει τίποτα από όλα αυτά.

Δημοσ.

Ρε παιδια ας μη μαλωνουμε τωρα ο καθενας ας πει την αντιληψη και ρην γνωμη του και παραλληλα ας σχολιασει του αλλουνου. Χωρις να τον προσβαλει και χωρις να εχει ο καθενας την πεποιθηση του ξερολα. Γιατι αν ειχαμε τα βιωματα των αλλων πολυ πιθανο να συμφωνουσαμε με αυτους . Οποτε σωστο μπορει να θεωρηθει κατι με 2 η και 3 εκφανσεις.

Επεισης δεν θα μπω στην διαδικασια να κατηγορησω τις κοπελες που κανουν σεξ ευκολα και σε μικρη ηλικία γιατι προφανως το κανουν με αντρες αρα η ευθηνη και ντροπη ειναι αμφοτερη. Μονο λιγο παραπανω βαρος εχει η θεση της κοπελας μιας και η κοινωνια εχει ψωμοτυρι την λεξη πουτανα ,και επειδη μια εγκυμοσυνη ανεπιθυμητη πεφτει ολη πανω στην κοπέλα με ολα τα αποτελεσματα ειτε διακοπει ειτε οχι.

Στο θεμα μας λοιπον, το θεματακι μου εχει να κανει με το οτι δεν με γοητευει πλεον η σημερινη συμπεριφορα των περισσοτερων γυναικων που ειναι με ενα κιλο σοβα,ενα κινητο στο χερι και δεν απολαμβανει ζωη αλλα φαινεσθαι και ψωνιστηρι λαικ και αρπαχτες. Μου αρεσει το παραδοσιακο ειδος με την επικοινωνια και τα ανθρωπινα ενστικτα χωρις τσιπακια και παρερμηνια της εξελιξης μας γιατι δεν το θεωρω εξελιξη. Και επειδη αυτο που θελω σπανιζει και αν το βρω κομπλαρω και αν χασω την ευκαιρια μετα χτυπαω το κεφαλι μου.

• Moderators
Δημοσ.

Πχ αν πω οτι δεν εχω facebook και μ'αρέσει σ.κ να παιρνω τα βουνα με τα σκυλια και να γυρναμε στην φυση 

Man, απλα να ξερεις πως αυτο το φυσιολατρικο προφιλ πολλοι το χρησιμοποιουν για να εντυπωσιασουν και η μονη εκδρομη τους στη φυση παιζει να ειναι μεχρι το Αλσος Βεικου ξερωγω. Τουλαχιστον εσυ το εχεις αυθεντικο, use it :lol:

• Like 3
Δημοσ.

οσο κουλο και αν σου ακουγεται, δεν ξερω αν το χεις νιωσει, αλλα αλλο σεξ και αλλο ερωτας.

Αμα θες να πηδηξεις ναι αερα πατερα συμφωνοι και ειναι κατι που ελεγχεις, εξαλλου αν δεν κατσει με την μια πας στην αλλη σιγα γιατι να κομπλαρεις.

Το αλλο ουτε το ελεγχεις, ουτε μπορεις να το κυνηγησεις τοσο αμεσα, και αυτο αντι του σεξ που ειναι της στιγμης, οταν και αν τελειωσει σου αφηνει σημαδι, σημαδι που το νιωθεις στο πετσι σου. Αν δεν το χεις καταλαβει ηδη μια μερα θα καταλαβεις τι εννοω.

Ο έρωτας είναι σαν την φωτιά μέσα σε ένα πυκνό δάσος με κωνοφόρα δέντρα με 12 μποφόρ αέρα.

Υπό τέτοιες συνθήκες όχι απλά δεν είσαι μπλοκαρισμένος,αλλά δεν σε σταματάει κανένας.

Ρώτα έναν ενδοκρινολόγο να σου πει τι εστί έρωτας.

Ένας ερωτευμένος εγκέφαλος έχει παρόμοια χημική-ορμονική λειτουργία με έναν τρελαμένο εγκέφαλο.

Κομπλάρει ο τρελός πουθενά; Τσου!

Δημοσ.

χαχαχαχαχαχα

ας βγάλει τα δικά του επιστημονικά στοιχεία που να αποδεικνύουν την μπαρουφολογία του καθηγητή του ΑΠΘ και στην συνέχεια να του κάνει μύνηση για συκοφαντική δυσφήμηση των ελληνίδων.

Η αντιληψή σου γύρο από το πως λειτουργεί η επιστήμη και το ποιος πρέπει να αποδειξει τι ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΝΕΙΣ: ΜΗΔΕΝΙΚΗ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...