Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ας βγάλει τα δικά του επιστημονικά στοιχεία που να αποδεικνύουν την μπαρουφολογία του καθηγητή του ΑΠΘ και στην συνέχεια να του κάνει μύνηση για συκοφαντική δυσφήμηση των ελληνίδων.

Ξαναλέω, υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο "ο καθηγητής δημοσίευσε αυτό, ορίστε" και στο "ένα site του κώλου γράφει πως ένας καθηγητής είπε πως το ινστιτούτο του Ασκητή είπε πως ΧΥΖ", χωρίς πηγές σε κανένα στάδιο.

Θα μπορούσε και να είναι ακριβώς όπως τα λες, δεν έχω στοιχεία για το αντίθετο. Αλλά επίσης δεν έχουμε δει σοβαρά στοιχεία και για το αυτό.

Πάντως αυτό στο οποίο σίγουρα πέφτεις πολύ έξω είναι το συμπέρασμα που βγάζεις από τα νούμερα, είτε είναι σωστά είτε όχι.

Δημοσ.

Man, απλα να ξερεις πως αυτο το φυσιολατρικο προφιλ πολλοι το χρησιμοποιουν για να εντυπωσιασουν και η μονη εκδρομη τους στη φυση παιζει να ειναι μεχρι το Αλσος Βεικου ξερωγω. Τουλαχιστον εσυ το εχεις αυθεντικο, use it :lol:

Και όχι μόνο το φυσιολατρικό! Γενικά πολλά "εναλλακτικά" προφίλ χρησιμοποιούνται για αυτό το λόγο!

• Like 1
Δημοσ.

Επιδή μες την βλακεία μου έψαξα το ίδιο άρθρο δημοσιεύετε σε διάφορες '' Εγκιρες'' φιλάδες. Μάλιστα οι πρωτότυποι αριθμοί δεν υπάρχουν. Ψάχνω μάλιστα να βρω τα αντίστοιχα δεδομένα. Τέλος επιδή είμαι μαθηματικός και μάλιστα εφαρμοσμένος ΝΑΙ έχω προταιρεότητα έναντι του καθηγητή Μεαιτικής και ουρολογίας στην ερμηνεία στατιστικών αποτελεσμάτων, καλέ μου άνθρωπε- αν και ο ΙΔΙΟΣ δεν έχει πει τίποτα από όλα αυτά.

μαθηματικός και δεν ξέρει τι εστί απόδειξη.

Αμφισβήτησες τα ποσοτικά στοιχεία και σου λέω αποδειξέ μου οτι τα στοιχεία είναι λάθος.

Βγαίνεις και μου λες οτι επειδή δεν μπορείς να βρείς τα στατιστικά στοιχεία του καθηγητή,άρα δεν ισχύουν αυτά που υποστηρίζει το άρθρο.

Και εδώ γελάμε όλοι!

Ρε συ αποδειξη δεν είναι αυτό,αλλά η παρουσία άλλων επιστημονικών μελετών που να υποστηρίζουν άλλα μεγέθη.

Ξέρεις τι μου λες τώρα;

Ότι επειδή δεν μπορείς να δεις την γη απο ψηλά,η γη δεν είναι σφαιρική.

χαχαχαχαχαχαχα

Θαυμάστε έναν μαθηματικο!

Δημοσ.

Κι αν τελικα μετα απο την γνωριμια προσπαθησω να την προσεγγησω βαζοντας καποιον να ρωτησει αν θα εβγαινε μαζι μου για καφε ας πουμε , συνηθως δεν εχω θετικα αποτελεσματα για τον ιδιο λογο δηλαδη οτι ειναι λεει σοβαρος και δεν μιλαει βαρετος. Πως να το ξεπερασω ρε παιδες; Συμβαινει και σε αλλους η μονο σε μενα; Και δεν ειναι το θεμα μου να ρινω την γκομενα τελικα αλλα να μη μου βγαινει αυτη η αποτομη αλλαγη συμπεριφορας λες και κλειδωνω και αλλαζω.

Σιγα το παραξενο , αντιθετως εισαι πανω απο τον μεσο ορο.Αν η αλλη ειναι γκομεναρα ειναι αρκετα πιθανο ειναι να κωλωσουν ολοι,να παρηγορηγουν τον εαυτο τους λεγοντας οτι αποκλειεται να ειναι μονη ετσι και αλλιως και να φυγει μπουκαλα το κοριτσι.Την αλλη μερα στην παρεα της θα μας θαβουν ολες μαζι ,ενω στην πραγματικοτητα θα φταινε οι ιδιες που εχουν τοποθετησει πολυ ψηλα τον πηχυ :-D

• Like 2
Δημοσ.

Αμφισβήτησες τα ποσοτικά στοιχεία και σου λέω αποδειξέ μου οτι τα στοιχεία είναι λάθος.

Βγαίνεις και μου λες οτι επειδή δεν μπορείς να βρείς τα στατιστικά στοιχεία του καθηγητή,άρα δεν ισχύουν αυτά που υποστηρίζει το άρθρο.

Και εδώ γελάμε όλοι!

Ρε συ αποδειξη δεν είναι αυτό,αλλά η παρουσία άλλων επιστημονικών μελετών που να υποστηρίζουν άλλα μεγέθη.

Ξέρεις τι μου λες τώρα;

χαχαχαχαχαχαχα

ΠΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΚΑ????? ΠΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ?? ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ.....

Και εδώ γελάμε όλοι!

Ξέρεις τι μου λες τώρα;

χαχαχαχαχαχαχα

Ρε Αινστάιν και τώρα που ηρέμησα να ρωτήσω κάτι: ΟΚ πολλές εγκυμοσήνες, πολλές εκτρώσεις. Οι άντρες τι ρόλο παίζουν σε όλο αυτό? Πόσο πρόσεχαν, τι ρόλο βαράνε?? Εσύ καμμένο χαρτί είσαι. Αλλά αφού έρχοντε για τα φράγκα ΓΙΑΤΙ δεν τα κρατάνε, πολύ πιο εύκολα στα τρώει η άλλη με ενα κουτσούβελο- και σε κρατάει και στο χέρι, τι να κάνεις δεν θα δώσεις παιδί σου είναι.

Δημοσ.

ΠΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΚΑ????? ΠΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ?? ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ.....

Ρε Αινστάιν και τώρα που ηρέμησα να ρωτήσω κάτι: ΟΚ πολλές εγκυμοσήνες, πολλές εκτρώσεις. Οι άντρες τι ρόλο παίζουν σε όλο αυτό? Πόσο πρόσεχαν, τι ρόλο βαράνε?? Εσύ καμμένο χαρτί είσαι. Αλλά αφού έρχοντε για τα φράγκα ΓΙΑΤΙ δεν τα κρατάνε, πολύ πιο εύκολα στα τρώει η άλλη με ενα κουτσούβελο- και σε κρατάει και στο χέρι, τι να κάνεις δεν θα δώσεις παιδί σου είναι.

γελάω μέχρι δακρύων.

Τεκμηριώνεις την αποψή σου στην αδυναμία εύρεσης των στατιστικών δεδομένων του καθηγητή και όχι
στην ύπαρξη άλλων στατιστικών στοιχείων που ανατρέπουν αυτά που δημοσιευσε ο καθηγητής.

τι μαθηματικό μυαλό,ε;

Δηλαδή για να αποδείξουμε οτι η γη δεν είναι επίπεδη πρέπει να αποδείξουμε οτι δεν υπάρχει κανείς
που να έχει υποστηρίξει με επιστημονικό τρόπο κάτι τέτοιο.

Εφόσον κανείς δεν αποδεικνύει  επιστημονικά οτι γη είναι επίπεδη,άρα η γη είναι σφαιρική.

Πως λέγεται αυτό στα μαθηματικά; Εξ αντιθέτου απόδειξη

χαχαχαχαχαχαχαχαχα
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Δημοσ.

γελάω μέχρι δακρύων.

Τεκμηριώνεις την αποψή σου στην αδυναμία εύρεσης των στατιστικών δεδομένων του καθηγητή και όχι
στην ύπαρξη άλλων στατιστικών στοιχείων που ανατρέπουν αυτά που δημοσιευσε ο καθηγητής.

τι μαθηματικό μυαλό,ε;

Δηλαδή για να αποδείξουμε οτι η γη δεν είναι επίπεδη πρέπει να αποδείξουμε οτι δεν υπάρχει κανείς
που να έχει υποστηρίξει με επιστημονικό τρόπο κάτι τέτοιο.

Εφόσον κανείς δεν αποδεικνύει  επιστημονικά οτι γη είναι επίπεδη,άρα η γη είναι σφαιρική.

Πως λέγεται αυτό στα μαθηματικά; Εξ αντιθέτου απόδειξη

χαχαχαχαχαχαχαχαχα
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

τι πως?? Πως εξάγονται όλα αυτά? Η κατανοηση σου για την μαθηματική λογική, ή έστω για την επιστημονικη λογική βλ. post defacer κυριολεκτικά ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ. Ένα πράγμα αποδεικνύει απουσία μαθηματικής σκέψης: H ματαιότητα της κουβέντας, από μικρός πίστευα ότι ΟΛΟΙ μπορουν να καταλάβουν εστω τα βασικά. Μεγάλη πλάνη όπως συχνά διαπιστώνω. Εν κατακλείδι η απάντηση έχει ήδη δωθεί: Αν υπάρχει περίπτωση το παιδί να βγει να σαν του λόγου σου η έκτρωση είναι όντως μονόδρομος. Σε κάθε άλλη περίπτωση χωράει και κάποιος δίαλογος.

Δημοσ.
Γελάω,γελάω γελάω

Αυτά τα ξεσκισμένα τα πανεπιστήμια βγάζουν ντουβάρια και όχι επιστήμονες

Όλοι στον αυτόματο πιλότο είναι.

Το ρημάδι το μυαλό ποτέ δεν το χρησιμοποιούνε

• Like 2
Δημοσ.

Ρε δε πατε να @@@γ@@@μησετε και σεις και ο καθηγητής μαζι  μπας και δειτε καμια ασπρη μερα. Το σκισατε το θεμα.

• Like 1
Δημοσ.

τι πως?? Πως εξάγονται όλα αυτά? Η κατανοηση σου για την μαθηματική λογική, ή έστω για την επιστημονικη λογική βλ. post defacer κυριολεκτικά ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ. Ένα πράγμα αποδεικνύει απουσία μαθηματικής σκέψης: H ματαιότητα της κουβέντας, από μικρός πίστευα ότι ΟΛΟΙ μπορουν να καταλάβουν εστω τα βασικά. Μεγάλη πλάνη όπως συχνά διαπιστώνω. Εν κατακλείδι η απάντηση έχει ήδη δωθεί: Αν υπάρχει περίπτωση το παιδί να βγει να σαν του λόγου σου η έκτρωση είναι όντως μονόδρομος. Σε κάθε άλλη περίπτωση χωράει και κάποιος δίαλογος.

Ακόμη δεν κατάλαβες πως σκέφτεσαι;

Αμφισβήτησες την εγκυρότητα της πληροφορίας βασιζόμενος στην ανυπαρξία δημοσιευμένων στατιστικών στοιχείων
και όχι στην ύπαρξη άλλων στοιχείων που ακυρώνουν τα λεγόμενα του άρθρου.

Δηλαδή εφόσον δεν υπάρχουν τα στοιχεία δημοσιοποιημένα,δεν ισχύουν.

Αυτο πως λέγεται;

Εξ αντιθέτου απόδειξη.

Αφου δεν μπορείς να αποδείξεις οτι είσαι αθώος,άρα αναγκαστικά είσαι ένοχος.

χαχαχαχαχαχαχαχα

Ευτυχώς που δεν έγινες δικηγόρος.Θα είχες κάψει πολλούς
Δημοσ.

Ρε δε πατε να @@@γ@@@μησετε και σεις και ο καθηγητής μαζι  μπας και δειτε καμια ασπρη μερα. Το σκισατε το θεμα.

συμφωνώ μαζί σου αλλά μαζί με το θέμα κάποιοι άλλοι έπρεπε να είχαν σκίσει και τα πτυχία τους

Δημοσ.

Κανετε σαν μικρα παιδια για το ποίος θα έχει τον τελευταίο λογο, σε αλλουνού θεμα . οβερ εντ αουτ

Δημοσ.

Αυτο που εχω παρατηρήσει ειναι οτι οταν γνωρησω καποια κοπελα στην δουλεια η στον καφε η στην παρεα,αν δεν με ενθουσιασει εμφανησιακα ειμαι πολυ χαλαρος και ανετος και πεταω καλες ατακες και γελαω πολυ και την πειραζω οπως ολους. Και συχνα κανω καλη εντυπωση γιαυτο και υπαρχει ανταποκριση απτην πλευρα της,χωρις ομως απτην δικια μου Αν ομως καποια κοπελα μου αρεσει,τοτε ειμαι σφιγμενος και μου βγαινει μια σοβαροτητα, που αντιλαμβανομαι και γω οτι γινομαι λιγομιλητος στα ορια του ξενερωτου. Και φυσικα δεν κανω χαβαλε αλλα και προσπαθω να μη καταλαβει οτι μου αρεσει . Κι αν τελικα μετα απο την γνωριμια προσπαθησω να την προσεγγησω βαζοντας καποιον να ρωτησει αν θα εβγαινε μαζι μου για καφε ας πουμε , συνηθως δεν εχω θετικα αποτελεσματα για τον ιδιο λογο δηλαδη οτι ειναι λεει σοβαρος και δεν μιλαει βαρετος. Πως να το ξεπερασω ρε παιδες; Συμβαινει και σε αλλους η μονο σε μενα; Και δεν ειναι το θεμα μου να ρινω την γκομενα τελικα αλλα να μη μου βγαινει αυτη η αποτομη αλλαγη συμπεριφορας λες και κλειδωνω και αλλαζω.

πεσε στα γονατα, φιλα της τα ποδια.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...