Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλα εσυ δεν παιζεσαι φιλε....βαζεις διαφορετικο προφιλ και απαντας στον εαυτο σου....διπολικη διαταραχη φαση?

60139542.jpg

τι να μου κάνουν τα sneakers,εγω με αυτά που διάβασα απόψε μου ταιριάζει περισσότερο το παρακάτω

καλα εσυ δεν παιζεσαι φιλε....βαζεις διαφορετικο προφιλ και απαντας στον εαυτο σου....διπολικη διαταραχη φαση?

• Like 1
Δημοσ.

Το γενετήσιο ένστικτο είναι σαν το λιοντάρι.Αν αγριέψει δεν το κρατάς.

Ο έρωτας είναι σαν την φωτιά μέσα σε ένα πυκνό δάσος με κωνοφόρα δέντρα με 12 μποφόρ αέρα.

• Like 3
Δημοσ.

Χαχα ελα μη παιζεται με 21 εκατοστα παπαρι θα σας βρει κανενα κακο

Τα επιστημονικά μυαλά το 21cm το ταυτίζουν με το μήκος κύματος του υδρογόνου ,ενώ τα πορνηρά μυαλά με μήκος παπαριού.

Όλα λοιπόν είναι θέμα αντίληψης του εγκεφάλου.

Άλλος ερωτεύεται και χυμάει σαν λιοντάρι και άλλος ερωτεύεται και κομπλάρει.

Το κυνήγι "μαγισσών" θέλει θράσος και αν δεν μπορείς να το βρείς άσε τις ορμόνες να μιλήσουν για εσένα.

Ε, αν δεν έχεις και ορμόνες τότε επισκέψου έναν ενδοκρινολόγο

Δημοσ.

Αμα παρω κρεατινη θα γινει δουλεια γιατρε;

ο έρωτας δεν είναι bodybuilding να πάρεις κρεατίνη.

Προς σεροτονίνη και ντοπαμίνη μεριά να κοιτάξεις

Δημοσ.

Αυτο που εχω παρατηρήσει ειναι οτι οταν γνωρησω καποια κοπελα στην δουλεια η στον καφε η στην παρεα,αν δεν με ενθουσιασει εμφανησιακα ειμαι πολυ χαλαρος και ανετος και πεταω καλες ατακες και γελαω πολυ και την πειραζω οπως ολους. Και συχνα κανω καλη εντυπωση γιαυτο και υπαρχει ανταποκριση απτην πλευρα της,χωρις ομως απτην δικια μου Αν ομως καποια κοπελα μου αρεσει,τοτε ειμαι σφιγμενος και μου βγαινει μια σοβαροτητα, που αντιλαμβανομαι και γω οτι γινομαι λιγομιλητος στα ορια του ξενερωτου. Και φυσικα δεν κανω χαβαλε αλλα και προσπαθω να μη καταλαβει οτι μου αρεσει . Κι αν τελικα μετα απο την γνωριμια προσπαθησω να την προσεγγησω βαζοντας καποιον να ρωτησει αν θα εβγαινε μαζι μου για καφε ας πουμε , συνηθως δεν εχω θετικα αποτελεσματα για τον ιδιο λογο δηλαδη οτι ειναι λεει σοβαρος και δεν μιλαει βαρετος. Πως να το ξεπερασω ρε παιδες; Συμβαινει και σε αλλους η μονο σε μενα; Και δεν ειναι το θεμα μου να ρινω την γκομενα τελικα αλλα να μη μου βγαινει αυτη η αποτομη αλλαγη συμπεριφορας λες και κλειδωνω και αλλαζω.

δε ξερω αν το ξερεις αλλα δεν παιζει ρολο μονο η εμφανιση. μπορει καποια να μη σου αρεσει πολυ αλλα οπως λες να τα πηγατε καλα να γελασατε κτλ. γιατι δηλαδη να μην δωσεις εσυ μια ευκαιρια σε μια απο αυτες τις κοπελες που λες οτι τους αρεσες αλλα εσενα δε σε ενθουσιασαν? μπορει να ταιριαξετε παρα πολυ τελικα σαν χαρακτηρες πανω απο ολα. μονος σου ειπες αλλωστε πως καποιες απο αυτες που θεωρουσες ωραιες δε σου αρεσαν σαν προσωπικοτητα. αυτο σας εφαγε μερικους αλλα και μερικες, η εμφανιση!

• Like 1
Δημοσ.

δε ξερω αν το ξερεις αλλα δεν παιζει ρολο μονο η εμφανιση. μπορει καποια να μη σου αρεσει πολυ αλλα οπως λες να τα πηγατε καλα να γελασατε κτλ. γιατι δηλαδη να μην δωσεις εσυ μια ευκαιρια σε μια απο αυτες τις κοπελες που λες οτι τους αρεσες αλλα εσενα δε σε ενθουσιασαν? μπορει να ταιριαξετε παρα πολυ τελικα σαν χαρακτηρες πανω απο ολα. μονος σου ειπες αλλωστε πως καποιες απο αυτες που θεωρουσες ωραιες δε σου αρεσαν σαν προσωπικοτητα. αυτο σας εφαγε μερικους αλλα και μερικες, η εμφανιση!

Το καλυτερο σεξ το έχω κάνει με κοπελες που εμφανισιακα δεν ηταν σεξομπόμπες. Βεβαια πρεπει να σε τραβάει και κάτι δεν σου λεω να τη δεις και να πέσεις κάτω. Άμα σε τραβάει κάποια σε κάτι μπορεις να ξεκινησεις μαζι της.

Δημοσ.

Το καλυτερο σεξ το έχω κάνει με κοπελες που εμφανισιακα δεν ηταν σεξομπόμπες. Βεβαια πρεπει να σε τραβάει και κάτι δεν σου λεω να τη δεις και να πέσεις κάτω. Άμα σε τραβάει κάποια σε κάτι μπορεις να ξεκινησεις μαζι της.

ναι εννοειται αλλα κοιτα οταν γελας με καποιον/α απο την πρωτη στιγμη κι εχετε πραγματα να πειτε σημαινει πως σε τραβαει εστω κ λιγο ο χαρακτηρας. δε μπορεις να απορριπτεις ολες τις κοπελες ή τους αντρες που δε σε ενθουσιαζουν γιατι εν τελη αν περιμενεις να βρεις το τελειο μπορει να μη το βρεις και ποτε. και τι θα πει αλλωστε σεξομπομπες? υποκειμενικο ειναι για τον καθενα. καποιοι θεωρουν σεξομπομπες κατι ξεκολλα που παστωνονται ολη μερα κι αμα μετα φυγει το μακιγιαζ αναρωτιεσαι αν ειναι οι ιδιες. κι εκτος αυτου εφημερη ειναι κι η ομορφια γιατι καποια στιγμη παυει να υπαρχει με αυτην την εννοια καθως περναει ο χρονος! 

• Like 1
Δημοσ.

ναι εννοειται αλλα κοιτα οταν γελας με καποιον/α απο την πρωτη στιγμη κι εχετε πραγματα να πειτε σημαινει πως σε τραβαει εστω κ λιγο ο χαρακτηρας. δε μπορεις να απορριπτεις ολες τις κοπελες ή τους αντρες που δε σε ενθουσιαζουν γιατι εν τελη αν περιμενεις να βρεις το τελειο μπορει να μη το βρεις και ποτε. και τι θα πει αλλωστε σεξομπομπες? υποκειμενικο ειναι για τον καθενα. καποιοι θεωρουν σεξομπομπες κατι ξεκολλα που παστωνονται ολη μερα κι αμα μετα φυγει το μακιγιαζ αναρωτιεσαι αν ειναι οι ιδιες. κι εκτος αυτου εφημερη ειναι κι η ομορφια γιατι καποια στιγμη παυει να υπαρχει με αυτην την εννοια καθως περναει ο χρονος! 

Δεν πειράζει εμεις τις θέλουμε φτιαγμένες και δεν θα τους βγάλουμε το μακιγιάζ!!! Κατα τα αλλα ακομα νεοι ειμαστε δεν έχει περάσει ο χρονος μολις περάσει θα αποσυρθούμε και εμεις με τσαγάκι και Γιωργο Αυτια (αν ζει μέχρι τοτε) να μας λεει για τις συντάξεις.

Δημοσ.

Δεν πειράζει εμεις τις θέλουμε φτιαγμένες και δεν θα τους βγάλουμε το μακιγιάζ!!! Κατα τα αλλα ακομα νεοι ειμαστε δεν έχει περάσει ο χρονος μολις περάσει θα αποσυρθούμε και εμεις με τσαγάκι και Γιωργο Αυτια (αν ζει μέχρι τοτε) να μας λεει για τις συντάξεις.

χαχαχα! περι ορεξεως....

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...