Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα στην παρεα.οπως αναγραφεται και στον τιτλο θελω να αγορασω το πρωτο δικο μου smartphone μετα απο χρονια χρησης κινητων με κουμπακια.θα ηθελα να διαθεσω το πολυ μεχρι 200 κατοσταρικα να ειναι κατι σε κομπακτ και οχι παντοφλα καλο gps και η η χρηση που θα του κανω θα ειναι λιγο Livescores λιγο facebook καμια φωτο τα κλασσικα δηλαδη.να ενημερωσω πως εχω μια μικρη εμπειρια απο samsung και lg λογω οτι στο σπιτι υπαρχει το g3 και παλαιοτερα καποια galaxy.τωρα εχω δει σε κομπατ στα 157 ευρω απο skroytz το s4 mini plus και στα 215 το s5 mini.επισης τα εχει φιλος και τα δυο και με εντυπωσιασανε ειδικα το μικροτερο μεγεθος του 4.αν υπαρχουνε σημαντικες διαφορες να παω σε s5 αλλιλως το 4αρι.αν υπαρχει κατι καλυτερο που να δικαιολογει την αγορα και την διαφορα απο αυτα που προανεφερα καλως να το τσεκαρω.ευχαριστω πολυ!!!

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Στα 240 υπάρχει το Moto x 2014 κ το g3 κ το lg g flex 2.

Γύρω Στα 150 υπάρχουν τα moto g 3rd gen, meizu m2, vibe p1m, p8 lite.

Για πιο μεγαλες συσκευές καλες είναι οι meizu m2 note, a7000.

Τα s4 s5 mini είναι για πέταμα.

Δημοσ.

καλημερα και ευχαριστω.240 ευρω ξεφευγω πολυ.οταν λες για πεταμα τι εννοεις?για p8 εχω ακουσει καλα λογια  τα αλλα δεν τα ξερω.μεγαυτερες συσκευες οχι δεν θα ηθελα να παρω.στα 157 το Plus το καινουριο δεν ειναι καλη επιλογη?

Δημοσ.

Καλημερα.

Κοιτα αυτα

Huawei Ascend P8 Lite(16GB)

Motorola Moto G (3rd Gen) (8GB)

Meizu M2 (16GB)

Samsung Galaxy A3 A300FU (16GB)

Samsung Galaxy J5 (8GB)

Elephone S2 (16GB)

Xiaomi Redmi 2 (8GB)

Lenovo Vibe P1m (16GB)

ZTE blade s6 (16GB)

• Like 1
Δημοσ.

καλημερα σε ολους.τα αλφα μου φενονται λιγακι γκομενιστικα θα μας παρουνε με τις πετρες!το j5 παλι καινουριο ειναι σε τι κοινο προσανατολιζεται?απο τα s που προανεφερα ειναι καλυτερα ?

Δημοσ.

καλημερα σε ολους.τα αλφα μου φενονται λιγακι γκομενιστικα θα μας παρουνε με τις πετρες!το j5 παλι καινουριο ειναι σε τι κοινο προσανατολιζεται?απο τα s που προανεφερα ειναι καλυτερα ?

Ναι καλυτερα ειναι.
Δημοσ.

παιδες δεν ξερω αν θα μαι μαλακας αν παρω το σ4 αλλα το καψουρευτηκα.θα με κραξετε αρκετα αν το παραγγειλω?θα με βοηθησετε να το στησω να βαλω καμια εφαρμογη η θα με λετε τι ανοιξες θεμα αφου πηρες αυτο που σου αρεσε?

Δημοσ.

Στα λεφτα σου και στην "καψουρα" δεν μπορουμε να κανουμε κατι :-D

Εγω θα σου ελεγα για το S5 mini και οχι το S4 mini.

Αυτα παντως που σου προτιναμε η θα σου προτινουν ειναι και καινουρια μοντελα και καλυτερα απο τα mini.

• Like 1
Δημοσ.

καλημερα στην παρεα.οπως αναγραφεται και στον τιτλο θελω να αγορασω το πρωτο δικο μου smartphone μετα απο χρονια χρησης κινητων με κουμπακια.θα ηθελα να διαθεσω το πολυ μεχρι 200 κατοσταρικα

Προφανώς, ήθελες να γράψεις είτε 200€ είτε 2 κατοστάρικα.

Πάντως, παρέλαβα χθες το Jiayu S3 Plus επειδή κάλυπτε τις βασικές μου προδιαγραφές (ram 3GB, μπάντα 800 gia 4G, αποσπώμενη μπαταρία κλπ) στα $162 με έκπτωση 1ο% που θεωρώ αρκετά καλή τιμή για όλα αυτά που προσφέρει.

Δημοσ.

Στα λεφτα σου και στην "καψουρα" δεν μπορουμε να κανουμε κατι :-D

Εγω θα σου ελεγα για το S5 mini και οχι το S4 mini.

Αυτα παντως που σου προτιναμε η θα σου προτινουν ειναι και καινουρια μοντελα και καλυτερα απο τα mini.

s5 mini 215euros s4 mini plus 157 διαφορες μου λες και παραγγελνω!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...