Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οντως ή έτσι το λες εχω διαβασει και την αποψη οτι απλα χανεται η ενεργεια απο το dimmer και οτι τόσο τραβάει

Δημοσ.

εχω διαβασει και την αποψη οτι απλα χανεται η ενεργεια απο το dimmer και οτι τόσο τραβάει

αυτοί οι ροοστάτες έχουν καταργηθεί αρκετές δεκαετίες

Δημοσ.

υπάρχουν και led λάμπες για dimmer. αφού ενδιαφέρεσαι για οικονομία γιατί δεν παίρνεις τέτοιες;

έχει και θερμές και ψυχρές.

Δημοσ.

Εαν εχω 2x40 watt λάμπες και τις έχω σε dimmer στο τοίχο τότε εαν είναι χαμηλωμένες καίνε λιγότερο;;;

Και γιατί δεν αντικαθηστάς με σύγχρονες λάμπες που δεν είναι πυρακτώσεως και θα καίνε λιγότερο ακόμα και στο μέγιστο;

Άλλωστε οι πωλήσεις των πυρακτώσεως έχουν απαγορευτεί σε όλη την ΕΕ, όταν σου καούν θα χρειαστείς να τις αλλάξεις ούτως ή άλλως με σύγχρονες.

Δημοσ.

Άλλωστε οι πωλήσεις των πυρακτώσεως έχουν απαγορευτεί σε όλη την ΕΕ, όταν σου καούν θα χρειαστείς να τις αλλάξεις ούτως ή άλλως με σύγχρονες.

oι αλογόνου δεν έχουν απαγορευτεί και πωλούνται παντού

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

oι αλογόνου δεν έχουν απαγορευτεί και πωλούνται παντού

Μα δεν μίλησε για αλογόνου. Άλλο οι πυρακτώσεως άλλο οι αλογόνου (άσχετα αν μοιάζουν) αλλά και οι αλογόνου αρκετά. Εγώ πιστεύω πως η καλύτερη λύση (λίγο ακριβή όμως) είναι η αντικατάσταση με led.

Επεξ/σία από veteranos123
Δημοσ.

Οι LED μέχρι τώρα δεν έχουν και πολύ καλή ποιότητα φωτός (στις περισσότερες υλοποιήσεις). Οι αλογόνου είναι άφταστες σ' αυτό το θέμα! Ώρες-ώρες ζηλεύω το υπέροχο φως το μπάνιου και λέω να πετάξω τις CFL απ'το σπίτι, αλλά μετά βλέπω τα watt και τρομάζω. Άμα είχαμε πιο φτηνή ενέργεια δε θα το συζητούσα καν όμως.

Δημοσ.

Οι LED μέχρι τώρα δεν έχουν και πολύ καλή ποιότητα φωτός (στις περισσότερες υλοποιήσεις). Οι αλογόνου είναι άφταστες σ' αυτό το θέμα! Ώρες-ώρες ζηλεύω το υπέροχο φως το μπάνιου και λέω να πετάξω τις CFL απ'το σπίτι, αλλά μετά βλέπω τα watt και τρομάζω. Άμα είχαμε πιο φτηνή ενέργεια δε θα το συζητούσα καν όμως.

Όντως οι αλογόνου βγάζουν πολύ ωραίο φως και δεν νομίζω καμία λάμπα να τις φτάσει αλλά καίνε πολύ οι άτιμες.

Δημοσ.

υπάρχουν και led λάμπες για dimmer. αφού ενδιαφέρεσαι για οικονομία γιατί δεν παίρνεις τέτοιες;

έχει και θερμές και ψυχρές.

Επειδη κανω ανακαινιση σιγα σιγα σε ενα διαμερισμα μου ειπαν οτι οι led με dimmer καταναλωνουν το ιδιο ασχετα σε τι θεση  ειναι το dimmer .

Δημοσ.

Επειδη κανω ανακαινιση σιγα σιγα σε ενα διαμερισμα μου ειπαν οτι οι led με dimmer καταναλωνουν το ιδιο ασχετα σε τι θεση  ειναι το dimmer .

μλκες σου ειπαν

• Like 1
Δημοσ.

Αυτή βγάζει καλό φως 

http://www.ergo-tel.gr/product_info.php?products_id=19169

δε γνωρίζω αν κάνει για dimmer.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...