Tablet Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Εαν εχω 2x40 watt λάμπες και τις έχω σε dimmer στο τοίχο τότε εαν είναι χαμηλωμένες καίνε λιγότερο;;;
Tablet Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 οντως ή έτσι το λες εχω διαβασει και την αποψη οτι απλα χανεται η ενεργεια απο το dimmer και οτι τόσο τραβάει
andreapaog328 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 ανάλογα το dimmer. αν ειναι με triac ναι θα καψει λιγότερο.
Tablet Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 θα ψαξω dimmer με triac δηλαδη πανακριβα ειναι αυτα;
nvel Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 εχω διαβασει και την αποψη οτι απλα χανεται η ενεργεια απο το dimmer και οτι τόσο τραβάει αυτοί οι ροοστάτες έχουν καταργηθεί αρκετές δεκαετίες
kfyros Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 υπάρχουν και led λάμπες για dimmer. αφού ενδιαφέρεσαι για οικονομία γιατί δεν παίρνεις τέτοιες;έχει και θερμές και ψυχρές.
Apoll Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Εαν εχω 2x40 watt λάμπες και τις έχω σε dimmer στο τοίχο τότε εαν είναι χαμηλωμένες καίνε λιγότερο;;; Και γιατί δεν αντικαθηστάς με σύγχρονες λάμπες που δεν είναι πυρακτώσεως και θα καίνε λιγότερο ακόμα και στο μέγιστο; Άλλωστε οι πωλήσεις των πυρακτώσεως έχουν απαγορευτεί σε όλη την ΕΕ, όταν σου καούν θα χρειαστείς να τις αλλάξεις ούτως ή άλλως με σύγχρονες.
nvel Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Άλλωστε οι πωλήσεις των πυρακτώσεως έχουν απαγορευτεί σε όλη την ΕΕ, όταν σου καούν θα χρειαστείς να τις αλλάξεις ούτως ή άλλως με σύγχρονες. oι αλογόνου δεν έχουν απαγορευτεί και πωλούνται παντού
veteranos123 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) oι αλογόνου δεν έχουν απαγορευτεί και πωλούνται παντού Μα δεν μίλησε για αλογόνου. Άλλο οι πυρακτώσεως άλλο οι αλογόνου (άσχετα αν μοιάζουν) αλλά και οι αλογόνου αρκετά. Εγώ πιστεύω πως η καλύτερη λύση (λίγο ακριβή όμως) είναι η αντικατάσταση με led. Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2016 από veteranos123
Haldol Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Οι LED μέχρι τώρα δεν έχουν και πολύ καλή ποιότητα φωτός (στις περισσότερες υλοποιήσεις). Οι αλογόνου είναι άφταστες σ' αυτό το θέμα! Ώρες-ώρες ζηλεύω το υπέροχο φως το μπάνιου και λέω να πετάξω τις CFL απ'το σπίτι, αλλά μετά βλέπω τα watt και τρομάζω. Άμα είχαμε πιο φτηνή ενέργεια δε θα το συζητούσα καν όμως.
veteranos123 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Οι LED μέχρι τώρα δεν έχουν και πολύ καλή ποιότητα φωτός (στις περισσότερες υλοποιήσεις). Οι αλογόνου είναι άφταστες σ' αυτό το θέμα! Ώρες-ώρες ζηλεύω το υπέροχο φως το μπάνιου και λέω να πετάξω τις CFL απ'το σπίτι, αλλά μετά βλέπω τα watt και τρομάζω. Άμα είχαμε πιο φτηνή ενέργεια δε θα το συζητούσα καν όμως. Όντως οι αλογόνου βγάζουν πολύ ωραίο φως και δεν νομίζω καμία λάμπα να τις φτάσει αλλά καίνε πολύ οι άτιμες.
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 υπάρχουν και led λάμπες για dimmer. αφού ενδιαφέρεσαι για οικονομία γιατί δεν παίρνεις τέτοιες; έχει και θερμές και ψυχρές. Επειδη κανω ανακαινιση σιγα σιγα σε ενα διαμερισμα μου ειπαν οτι οι led με dimmer καταναλωνουν το ιδιο ασχετα σε τι θεση ειναι το dimmer .
NikosKallithea Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Επειδη κανω ανακαινιση σιγα σιγα σε ενα διαμερισμα μου ειπαν οτι οι led με dimmer καταναλωνουν το ιδιο ασχετα σε τι θεση ειναι το dimmer . μλκες σου ειπαν 1
opera Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Οι LED μέχρι τώρα δεν έχουν και πολύ καλή ποιότητα φωτός (στις περισσότερες υλοποιήσεις). Οι αλογόνου είναι άφταστες σ' αυτό το θέμα! Ώρες-ώρες ζηλεύω το υπέροχο φως το μπάνιου και λέω να πετάξω τις CFL απ'το σπίτι, αλλά μετά βλέπω τα watt και τρομάζω. Άμα είχαμε πιο φτηνή ενέργεια δε θα το συζητούσα καν όμως. Αυτή βγάζει καλό φως http://www.ergo-tel.gr/product_info.php?products_id=19169 δε γνωρίζω αν κάνει για dimmer.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα