Προς το περιεχόμενο

Medal of Honor: Allied Assault Breakthrough - Πρόβλημα με το Online

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα τωρα θα σας παω πολλα χρονια πισω.Ειχα το συγκεκριμενο game στο pc και επαιζα online μετα απο καιρο δεν μπαινει στο παιχνιδι καν μπορει καποιος να ξερει τι φταιει?

Δημοσ.

https://www.origin.com/en-ie/store/buy/medal-of-honor-allied-assault/pc-download/bundle/standard-edition#details

As of June 2014, our friends at GameSpy have ended all hosted game services, which will affect the online multiplayer aspect of this game. Because of technical challenges and concerns, we do not have a solution to keep these services up and running at this time, and online services for this game and other EA games on the GameSpy platform have ended. We are still investigating a range of options to restore official online functionality and multiplayer gameplay for these titles.
You can find more information on this change at ea.com, and find the full list of impacted games on our Online Service Updates page.

Απο εδώ βλέπω ότι χρησιμοποιούσε το Gamespy για το online multiplayer κομμάτι το οποίο έκλεισε όμως. Έτσι αναγκαστικά πρέπει να βρεις κάποιον άλλον τρόπο να συνδεθείς στους servers που ίσως υπάρχουν ακόμα. Ψάξε μπας και βρεις κανένα site απο κανένα server λογικά εκεί θα έχει και πληροφορίες πως να συνδεθείς.

Δημοσ.

Δεν έχει κλείσει η ΕΑ τους servers...το gamespy έκλεισε τελείως.

Όπως κάνει quote ο nucleus

Βάλε το tungle,να παίξεις σα LAN με άλλους.

Επίσης συνέχεια βάζει εκπτώσεις,σε αυτό το παιχνίδι δε ξέρουν να βάλουν να το πάρω..

• 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Εχω εδώ και χρόνια το παιχνίδι κατεβασμένο από τορρεντ και παλια έπαιζα ονλάιν με άλλους. Τώρα δεν υπάρχει κανένας ονλάιν αλλά μπορώ να κάνω σέρβερ εγώ νομίζω. Ενδιαφέρεται κανένας να συνδεθεί αφού του στείλω το παιχνιδι μέσω ιντερνετ? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...