Vapir Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 φαγητό με gaming ε ? αν είσαι άτομο που δεν τρως γενικά κομπλέ , αν η όρεξη σου τραβάει 4-5 χιλιάδες θερμίδες τη μέρα είναι κακή ιδέα προσωπικά βλέπω κάθε βράδυ σειρά όταν τρώω και θα μου την έσπαγε να φάω χωρίς να δω κάτι , είναι τελετουργικό
zio10 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 φαγητό με gaming ε ? αν είσαι άτομο που δεν τρως γενικά κομπλέ , αν η όρεξη σου τραβάει 4-5 χιλιάδες θερμίδες τη μέρα είναι κακή ιδέα προσωπικά βλέπω κάθε βράδυ σειρά όταν τρώω και θα μου την έσπαγε να φάω χωρίς να δω κάτι , είναι τελετουργικό Πολύς κόσμος το έχει αυτό, έχει συνδυάσει αυτά τα δύο. Νομίζω ότι έχει σημασία πως θα συνηθίσεις από μικρός. Εγώ ας πούμε δεν το έκανα ποτέ μικρός και δεν το κάνω ούτε τώρα που είμαι λίγο μεγαλύτερος!
Vapir Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Πολύς κόσμος το έχει αυτό, έχει συνδυάσει αυτά τα δύο. Νομίζω ότι έχει σημασία πως θα συνηθίσεις από μικρός. Εγώ ας πούμε δεν το έκανα ποτέ μικρός και δεν το κάνω ούτε τώρα που είμαι λίγο μεγαλύτερος! δεν διευκρίνισα πως τρώω μόνος βλέποντας σειρά , ακόμα και αν φάω με άλλους για βράδυ θα κάτσω μετά πριν τον ύπνο με κανα μισόκιλο γιαούρτι να δω σειρά , όπως είπα είναι τελετουργικό έχει τύχει μετά απο τραπέζι με πανσέτες, τζατζίκια , γλυκά κλπ να έχω φάει τόσο που να μοιάζω γκαστρωμένος κ έτοιμος να ξεράσω , μετά απο καμια ώρα ξέρεις ... 1
zio10 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 δεν διευκρίνισα πως τρώω μόνος βλέποντας σειρά , ακόμα και αν φάω με άλλους για βράδυ θα κάτσω μετά πριν τον ύπνο με κανα μισόκιλο γιαούρτι να δω σειρά , όπως είπα είναι τελετουργικό έχει τύχει μετά απο τραπέζι με πανσέτες, τζατζίκια , γλυκά κλπ να έχω φάει τόσο που να μοιάζω γκαστρωμένος κ έτοιμος να ξεράσω , μετά απο καμια ώρα ξέρεις ... Το καλύτερα να τον ντύνεις παρά να τον ταΐζεις για σένα πρέπει να βγήκε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα