zio10 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Μη σου κάνει εντύπωση.Είναι κύριο χαρακτηριστικό της σημερινής λευκής φυλής και δεν συναντάται σε καμία άλλη.Ο ευρωπαίος άρα και ο έλληνας ή αυτός που είναι ευρωπαικής καταγωγής διακρίνεται από την υπέρμετρη κριτική προς την κουλτούρα του και τον πολιτισμό του,το μίσος προς τον εαυτό του και τη φυλή του και την αίσθηση ενοχής που τον διακατέχει.Αυτό δεν υπάρχει σε καμία άλλη φυλή. Βλέπεις τους γερμανούς που μας θάβουν,βρίζουν,γελάνε και δεν θέλουν να μας δανείσουν(χρήματα που θα πάρουν πίσω) και από την άλλοι καλώς ορίζουν με ανοιχτές αγκάλες κάτι τρισάθλιους μεσανατολίτες,ασιάτες,αφρικανούς στους οποίους θέλουν να δώσουν δωρεάν οικονομικές και κάθε είδους παροχές! Καλά μη νομίζεις ότι όλοι οι Γερμανοί συμφωνούν με αυτή την πολιτική των παροχών... Καμία σχέση. Αυτοί είναι 1000 χρόνια μπροστά. Σε όλα. Οι Άγγλοι τουλάχιστον όταν είναι ανεξέλεγκτοι δεν δείχνουν και καμιά φοβερή παιδεία...δες Ελλάδα, Ισπανία και λοιπά μέρη που κάνουν διακοπές.
takiss!! Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Φυγόπονος, βολεψάκιας, ξερόλας και άντε για κανα δυο καλά θα πω γενναιώδορος ( η μόνη χώρα που τσακωνόμαστε ποιος θα κεράσει όταν πίνουμε 1 καφέ) και πατεντάκιας (σε άλλο λεβελ τελειως απ ολους τους υπόλοιπους)
zio10 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Κοιτα φιλε ρεαλιστικα μιλοντας το συστημα ειναι να βγαινει ένας με ικανοτητες και να κυβερνάει ... το τελευταιο (με ικανοτητες) στη περιπτωση της Ελλαδας παρέλειψε το. Αυτος ο κάποιος λοιπον εφοσον βγηκε θα κάνει αυτα που πρεπει ωστε να πάει το κράτος μπροστά και να εισαι σιγουρος πως αν ο πολιτης εβλεπε οτι ηταν για καλο του και λογικο ολο αυτο θα διαμαρτυροταν μια φορά και δευτερη δεν θα υπηρχε αν υπηρχε .... θα έπεφταν οι κυρωσεις θα έτρωγε ενα καλο προστιμο μπορει και φυλακή "διοτι προσπαθει να δημιουργησει αναρχια και επανασταση και χάος" θα έπεφτε συρμα και θα τελειωνε το πανηγυρι. Παραδειγματισμος? μεγαλη δυναμη δινεις ενα μηνυμα με πολλαπλους αποδέκτες. Στην Αμερικη γιατι δεν κάνουν διαδηλωσεις? γιατι δεν κλεινουν τους δρομους? Δεν σας κανει εντυπωση που κανεις απο τους διαδηλωτες δεν πιάνεται να τιμωρηθει? τους πιανουν και τους αφηνουν για ποιο λογο? ποιον αφηνεις αυτον που τολμησε να πιάσει πέτρα στα χέρια του και να την ριξει? που την εριξε σπιτι του? στο χωραφι του? πωπω μλκα τα σκεφτομαι και δυναμιτιζομαι. Γρηγορα στον εισαγγελεα για την τιμωρια του. Και ολα τα καναλια αυριο να διαταξουν να το παιξουν για να το δουν ολοι οσοι σκοπευουν στο μελλον να κάνουν κατι αναλογο. Να τους κοπει η ορεξη.... Συμφωνώ απόλυτα σε αυτά που λες για εδώ. Στην Αμερική δεν ξέρω τι γίνεται να πω την αλήθεια
HALF EVIL Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 σε αυτο απάντησε ο Νιτσε, γιατι δηλαδη μας αντιπαθουν, "Proven in every period of its development, the western European culture has tried to rid himself of the Greeks. This work is imbued with deep disappointment, because whatever we create, seemingly original and worthy of admiration, lose color and life in comparison with the Greek mode, came to resemble a cheap copy, a caricature. με λιγα λογια πονάνε πολύ που εμεις εχουμε προγονους τους αρχαιους φιλοσοφους, τον Περικλή, Αλκιβιάδη, Αλεξανδρο γενικά ολους αυτους τους μεγάλους άνδρες και αυτοι εχουνε τους Γερμανους φυλάρχους Μυκηναιοι, Αθήνα, Σπάρτη, Μακεδονες Βασιλεις, Ολυμπιακοι, Φιλοσοφοι, μετά λαμπροτητα της μεσαιωνικης ρωμαικης αυτοκρατοριας με κυριάρχη γλώσσα την ελληνική και τον ελληνικο πολιτισμο, ολα αυτα προκαλούν δέος στους απ εξω εμεις υπήρχαμε και τοτε, οι περισσοτεροι απο οσους μας κουναν το δάχτυλο ήταν ανύπαρκτοι αν αυτοι σημερα ειναι μπροστά απο εμάς κάποια χρονια, εμεις τοτε ήμασταν χιλιετιες μπροστά διαβάστε τι γραφει ο Ιουλιος Καισαρας για τους Γερμανους στο περι Γαλατικου Πολέμου ενώ οι Ηνωμενοβασιλιτες δεν ειναι πρόβατα; God Save the Queen!! Αν δδεν το κατάλαβες , αναφερόμαστε στους νεοέλληνες. Από την απελευθέρωση από τους Τούρκους και μετά. Τώρα τι σχέση έχουν με το σήμερα αυτοί που αναφέρεις, ειλικρινά δεν το νιώθω. Απλώς εγώ ρε παιδιά θέλω στην πατρίδα μου πχ. η κοπελιά με το σοβαρό πρόβλημα καρκίνου , αλλά και ο καθένας με προβλήματα υγείας, να μπορεί να πάει σε ένα δημόσιο νοσοκομείο χωρίς να πληρώσει το απόθεμα μιας ζωής και να τύχει της καλύτερης δυνατής νοσηλείας για το νόσημά της/του , χωρίς τυμπανοκρουσίες και εράνους στο Internet. Γίνεται;
tritonas00 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Όταν δεν υπάρχει παιδεία από τα σπίτια, πως θες ο άλλος να βγει σωστός, σκεπτόμενος άνθρωπος? Α γεια σου. 1
DDevil Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Συμφωνώ απόλυτα σε αυτά που λες για εδώ. Στην Αμερική δεν ξέρω τι γίνεται να πω την αλήθεια Στην Αμερικη έχουν πάει στο αλλο ακρο οποιος κάνει κάτι τέτοιο οι αστυνομικοι παιζει να τον πυροβολησουν επιτοπου.
BigBOSS Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Αν δδεν το κατάλαβες , αναφερόμαστε στους νεοέλληνες. Από την απελευθέρωση από τους Τούρκους και μετά. Τώρα τι σχέση έχουν με το σήμερα αυτοί που αναφέρεις, ειλικρινά δεν το νιώθω. οι "Νεοέλληνες" λοιπόν απο την απελευθερωση και μετά διπλασίασαν την έκταση της Ελλάδας, παρολιγο να την κάνουν αυτοκρατορια (μάχες μέχρι έξω απο την Αγκυρα με τον Κεμάλ να λέει πως η Ελλάς δεν ηττήθηκε λογω του στρατού της αλλά εξαιτίας της πολιτικής της ηγεσίας) βγάλαμε πολλούς ποιητές και άνθρώπους του πνεύματος, στον Β ΠΠ οι ήρωες πολέμησαν σαν Έλληνες, μετά τον πολεμο και τον εμφυλιο ήρθε το ελληνικο θαυμα με την ανοικοδομηση της χώρας γενικά δεν τα πηγαμε και άσχημα, αν το δουμε συνολικά.
zio10 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Στην Αμερικη έχουν πάει στο αλλο ακρο οποιος κάνει κάτι τέτοιο οι αστυνομικοι παιζει να τον πυροβολησουν επιτοπου. Γενικά η αστυνομία πρέπει να εμπνέει σεβασμό πάντως. Να μην κουνιέται κανείς. Αλλά να είναι κι αυτοί σωστοί, να μην μπορείς να τους αμφισβητήσεις. (Μέχρι να στρώσουμε τουλάχιστον).
Laurelien Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 οι κοινωνιες τους ειναι τοσο πνευματικά κενές που ακόμη και μουσουλμανοι πολιτες δευτερης και τριτης γενιάς παρασύρονται και καταφεύγουν στον φονταμενταλισμο, ε αυτο δεν ειναι καθολου τυχαιο, κατι δεν λειτουργει καλά εκεί. Ενταξει λες και στην Ελλαδα θα δεις να ανθει η φιλοσοφια ξερω γω Όλα καλά κι όλα ωραία. Ξέρεις ποια θα είναι η αντίδραση ενός μεγάλου ποσοστού Ελλήνων? Α)Εξεγέρσεις/πορείες Β)Μη υπακοή στους νόμους Γ) Κατάρρευση του συστήματος Και τελευταίο, τέτοια πράγματα δε θα δούμε ποτέ στην Ελλάδα, οι περισσότεροι το ξέρουν. Θα το βάφτιζαν φασισμό και ου μπλέξεις με ούγκα μπούγκα νεάρντενταλ. ΑΚΡΙΒΩΣ. Την επιβολη νομων ο Ελληνας τη θεωρει καταπατηση της ελευθεριας του. Εγω πιστευω θα αλλαζαν πολλα αν στοχευαμε πρωτα στην παιδεια. Για μενα ειναι το Α και το Ω μιας κοινωνιας. Και εννοειται και η εκπαιδευση πρεπει να αλλαξει.
Miracle Worker Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Εδώ ακόμα και πριν ένα χρόνο, το 70% έβλεπε θετικά την ελληνική δικαιοσύνη, που το μόνο που κάνει είναι να τους αφήνει όλους ατιμώρητους. 1
lepaterious Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Οι Έλληνες έχουν πλάκα γενικά! Είμαστε ένας λαός με τις μεγαλύτερες μετακινήσεις πληθυσμών από το χωρίο στην πόλη, που η πόλη έγινε γύρω από τα χωριά μην φύγει και λίγο μακριά και πάθει κάτι. Φυσικά πηγαίνοντας 30 χιλιόμετρα μακριά πήρε και την νοοτροπία από το χωριό και δεν την άλλαξε καθόλου. Επίσης έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του γιατί πριν 4000 χρονιά είχε πολιτισμό άλλα σήμερα δεν έχει τίποτα και νιώθει και περήφανος.... Ακόμα έχει πλάκα να νομίζει ότι όλοι θέλουν το κακό του γιατί είναι από γαμιστερή φάρα ενώ όλοι άλλοι είναι δευτεράτζες. Επίσης θεωρεί ότι όλες οι υπερδυνάμεις θα την υπολογίσουν στην μοιρασιά αν γίνει κάνας μεγάλος πόλεμος.... Ο μέσος Έλληνας κουτοπόνηρος θα λαδώσει, λαδωθεί για προσωπικό όφελος επίσης αν δει κανένα άλλον να του τρώει την δουλειά, θα αρχίσει καρφωτές σε ότι δημοσιά υπηρεσία υπάρχει μετά ότι βρόμα μπορεί να σκαρφιστεί, γενικά θα κάνει κόλαση την ζωή του άλλου λες και το επάγγελμα ή πόλη που ζει του ανήκει. Δεν έχει μάθει φυσικά ο μπουρτζόβλαχος ότι το σύμπαν δεν φτιάχτηκε για πάρτη του και δεν μπορεί να κάνει ότι γουστάρει άλλα παρόλα αυτά επιμένει και γίνεται ψευτόμαγκας. Είμαστε τραγικός λαός από χιλιάδες απόψεις...... 4
zio10 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Ενταξει λες και στην Ελλαδα θα δεις να ανθει η φιλοσοφια ξερω γω ΑΚΡΙΒΩΣ. Την επιβολη νομων ο Ελληνας τη θεωρει καταπατηση της ελευθεριας του. Εγω πιστευω θα αλλαζαν πολλα αν στοχευαμε πρωτα στην παιδεια. Για μενα ειναι το Α και το Ω μιας κοινωνιας. Και εννοειται και η εκπαιδευση πρεπει να αλλαξει. Έτσι. Σε πρώτη φάση πρέπει να έχεις τοπ εκπαιδευτικούς, γιατρούς, αστυνομικούς και στρατιωτικούς. Και να τους πληρώνεις (αλλά και να τους ελέγχεις) ανάλογα βέβαια. edit, και δικαστικούς να συμπληρώσω. Αργότερα, αν πάνε καλά τα πράγματα, μπορεί να χρειάζεσαι μόνο τους δύο πρώτους
DDevil Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Γενικά η αστυνομία πρέπει να εμπνέει σεβασμό πάντως. Να μην κουνιέται κανείς. Αλλά να είναι κι αυτοί σωστοί, να μην μπορείς να τους αμφισβητήσεις. (Μέχρι να στρώσουμε τουλάχιστον). Στεγνη δικαιοσυνη φιλε. Οποιος παρανομει πάει μέσα. Οποιος παρανομει εις βαρος του πολίτη τα ιδια. Για 1 μηνα κάθεται σπιτι του με 300 ευρώ ισα για να ζησει. Στην επομενη έφυγε. Αλλα εντάξει τι συζητάμε τωρα γινομαι και εγω ονειροπολος εδω υπάρχουν νομοι απο βασιλικά διατάγματα πλάκα κανουμε? το συστημα ειναι απαρχαιωμένο. Εδω την αλλη φορα ειχα παει σε ενα ΑΤ και ο τύπος ειχε ερθει και εβριζε μεσα εκει το διανοεισαι? καλα ρε παιδια τους λεω ακομα ελευθερο τον έχετε αυτον? και μου λεγανε ε να ειναι μεθυσμενος για αυτο και τι με ενδιαφέρει τους κάνω? εκανε τροχαιο ηρθε στο τμημα και φωνάζει και βριζει κιολας? και τον έχετε ετσι? τι να πω πηγαν να μου πέσουν τα μαλλια. Τελειως αδιανοητο στο δικο μου αξιακο συστημα. Αφαιρεση διπλώματος για κανα χρονο και ξεκινάμε την δικογραφια για τον εισαγγελέα "διοτι οδηγουσε μεθυσμενος και υπηρχε κινδυνος να σκοτώσει κάποιον ή να σκοτωθει και ο ιδιος." εδω τους ελεγε εμενα πάτε να χωσετε μέσα??? που σας εχω εξυπηρετησει με το μαγαζι μου??? χαχαχα απιστευτα πραγματα. Μονο που τον εβλεπα ειχα εξαγριωθει εκανα τη δουλεια μου γρηγορα και εφυγα απο εκει μεσα. 1
Miracle Worker Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Οι εκπαιδευτικοί μια χαρά πληρώνονται (και ακόμα περισσότερο πληρώνονταν), πόσα ακόμα να τους δώσεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις