φραμπάλα Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Κιμ, στόχευσε Γιουνανιστάν και πάτα το κουμπί. τι παίζει με το κουμπί και την Κιμ; Καρντάσιαν;
lepaterious Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 «περασαμε στο πανεπιστημειο». Μέτα το πανεπιστήμιο «Είμαστε άνεργοι» δεν το λένε, αυτό που λένε "εεε είναι το παιδί άνεργο" ψιθυριστά κιόλας, κρίμα κτλ 2
zio10 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 τι παίζει με το κουμπί και την Κιμ; Καρντάσιαν; Ο Βορειοκορεάτης
BigBOSS Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Άμα θες η Ελλάδα να ανακάμψει και να γίνει κράτος σωστό! Πρέπει να αλλάξει βασικά πράγματα στην δομή της. Μεγάλη ιδιωτικοποίηση για αρχή.... Ευκολία στο άνοιγμα ότι επιχείρηση γουστάρει ο καθένας χωρίς 50 νταβατζιλίκια. Να διώξει την νοοτροπία του δημοσίου... Να διώξει μονοπώλια (ΔΕΗ) και να αφήσει ανοιχτά και άλλους να έρθουν να κάνουν μπίζνες πάνω σε τέτοιους τομείς. Τον συνδικαλισμό... Νομίζω σε κάλυψα για αρχή. βασικά αν δεν τιμωρηθούν οσοι πολιτικοι έφεραν την Ελλάδα στην χρεοκοπια δεν προκειται να αλλάξουν πολλά μακαρι να ακολουθουσαμε το παράδειγμα των Ισλανδων αλλά δεν 1
Laurelien Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 εσύ όμως διαφέρεις; ρε παιδιά χαλαρώστε λίγο με τα βρισίδια. αλληλοβριζόμαστε τώρα; Διαφερω και παρα πολυ μαλιστα. Και χαιρομαι που απο μικρη δεν καταφερε η σκατενια κοινωνια να με κανει σαν τα μουτρα απ'αυτους που περιεγραψα. 1
moure Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Μακριά απ τον κωλο μας και όπου θελει ας μπει! Οι μεγαλύτεροι παρτακηδες. Θελουμε να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα 4
lepaterious Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 βασικά αν δεν τιμωρηθούν οσοι πολιτικοι έφεραν την Ελλάδα στην χρεοκοπια δεν προκειται να αλλάξουν πολλά μακαρι να ακολουθουσαμε το παράδειγμα των Ισλανδων αλλά δεν Η χρεωκοπία ήρθε επειδή φταίνε όλες οι πλευρές όχι μόνο οι πολίτικοι, γιατί αυτοί βγήκαν κανονίζοντας όλα τα ρουσφέτια του καθενός.... Το να τιμωρηθούν 1000 άτομα γιατί πάτησαν στην επιθυμία του πολίτη είναι μάλλον υποκριτικό. Τουλάχιστον στην Ελλάδα οι πολιτικοί κάνανε αυτό για το οποίο ψηφίστηκαν. Υποσχέθηκαν ρουσφέτια και τα δώσανε. 1
Laurelien Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 τα παντα ολα μου την δινουν. ο ενας να βγαλει το ματι του αλλου, ζηλιαριδες μεχρι αηδιας για την οικονομικη επιτυχια του αλλου αλλα τρομερα τεμπελιδες για κανουν το οτιδηποτε οι ιδιοι. επισης το χειροτερο απ ολα που κοκορευονται για τις επιτυχιες αλλων λες ειναι δικια τους επιτυχια πχ ελληνας επιστημονας στο εξωτερικο = εθνικη υπερηφανεια ή γονεις «περασαμε στο πανεπιστημειο». συν ολα τα αλλα που ειπαν οι προηγουμενοι. Αυτο το ακουω παρα πολυ τελευταια. Εχουν τρελαθει απ'την κριση αλλα οχι οτι και παλιοτερα δεν ηταν ετσι. Προσφατα μου ειπε ενας γνωστος μου βρηκε δουλεια, 700 ευρω το μηνα, ασφαλεια και δουλευει 6 ωρες την ημερα. Μετα απο καιρο ανεργος ειπε να βγαλει εξω τους φιλους τους κι ολοι ξινισαν τα μουτρα κι αρχισαν να λενε 'Εε και που ξερεις αν οντως θα σου δινει τοσα, σιγα τι προοπτικες θα εχεις εκει' και κατι τετοια. Μικροαστικη χαιρεκακια. 3
φραμπάλα Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Λαμογιά και παρτακισμός. Σκατοφάρα από τις λίγες στη συνολική νοοτροπία. νομίζω ο παρτακισμός είναι παγκόσμιο και όχι ελληνικό μειονέκτημα 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις