zio10 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Τι να δουν τέτοιος ανθρώπους? Με τον φόβο διδασκαλία δεν κάνεις. Ασε που οι άνθρωποι αυτοί θέλουν βοήθεια και να γίνουν εκθέματα. Είναι πολύ αποτελεσματικό πιστεύω. Από το να προσπαθείς να εξηγήσεις τι κακό κάνουν τα ναρκωτικά. Μία εικόνα χίλιες λέξεις.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δεν χρειάζεται λογική 50χρονου για αυτό το πράγμα, αυτό πιστεύω. Σου είπα, σχεδόν όλοι οι 16χρονοι, ειδικά στις μεγάλες πόλεις, βλέπουν ή έχουν δει ναρκομανείς. Τι άλλη ενημέρωση θέλουν για να μην ξεκινήσουν τα ναρκωτικά; Μα σου εξήγησα δεν είναι μόνο θέμα ενημέρωσης. Είναι και θεμα ψυχολογίας από κει και περά στο γεγονός το πώς αντιμετωπίζει κάποιος καταστάσεις που προκύπτουν στην ζωή τους. Είναι πολύ μεγάλο θέμα.
christopher0016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Η λογική είναι κάτι που αναπτύσσετε στον άνθρωπο με τον χρόνο αλλά και την παιδεία που δέχεται. Είναι άτομο 16 ετων είναι παιδι. Μην περιμένεις λογική 50 χρονου. Δεν χρειάζεται λογική 50χρονου για αυτό το πράγμα, αυτό πιστεύω. Σου είπα, σχεδόν όλοι οι 16χρονοι, ειδικά στις μεγάλες πόλεις, βλέπουν ή έχουν δει ναρκομανείς. Τι άλλη ενημέρωση θέλουν για να μην ξεκινήσουν τα ναρκωτικά;Γιατι ρε συ ζιο πιστευεις το 16 χρονο που βλεπει τον ναρκωμανη πιστευει οτι μια μερα θα γινει ετσι? Εχει κριση εχει εμπειριες?Αποστολή από το GT-S7562 με τη χρήση Insomnia App
Irene.j Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Ολοι ειμαστε εξαρτημενοι απο κατι...φαγητο,τεχνολογια,τσιγαρο.αλκοολ κτλ. και ολοι ειμαστε ενημερωμενοι! Ας μην κρινουμε ομως πιο σοβαρες καταστασεις , οπου τα πραγματα ειναι πιο πολυπλοκα!
zio10 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Μα σου εξήγησα δεν είναι μόνο θέμα ενημέρωσης. Είναι και θεμα ψυχολογίας από κει και περά στο γεγονός το πώς αντιμετωπίζει κάποιος καταστάσεις που προκύπτουν στην ζωή τους. Είναι πολύ μεγάλο θέμα. Για μένα δεν είναι μεγάλο θέμα, απλό είναι. Γιατι ρε συ ζιο πιστευεις το 16 χρονο που βλεπει τον ναρκωμανη πιστευει οτι μια μερα θα γινει ετσι? Εχει κριση εχει εμπειριες?Αποστολή από το GT-S7562 με τη χρήση Insomnia App Ναι θα έπρεπε. Δεν είπα 5 ή 10 χρονών.
Soufesis Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Ολοι ειμαστε εξαρτημενοι απο κατι...φαγητο,τεχνολογια,τσιγαρο.αλκοολ κτλ. και ολοι ειμαστε ενημερωμενοι! Ας μην κρινουμε ομως πιο σοβαρες καταστασεις , οπου τα πραγματα ειναι πιο πολυπλοκα! Μην το γενικεύεις, η φύση μας έχει εξαρτημένους από το φαγητό και η ποιότητα της ζωής μας εξαρτάται σε μεγάλο μέρος από την τεχνολογία. Κατά τη γνώμη μου το τσιγάρο και το αλκοόλ ( σε επίπεδα αλκοολικού και όχι social drinker ) είναι ίδια σοβαρή κατάσταση με ενός ναρκομανή
alxlightning Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 pot opens the door τελειες τοποθετησεις γελαω αρκετα και βαριεμαι λιγο να απαντησω σοβαρα 1
alxlightning Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 καποιες αποριες. τι ειναι ναρκομανης, τι οριζουμε ως εξαρτηση, γιατι η εξαρτηση εχει αναγκαστικα αρνητικο προσημο, γιατι η νηφαλιοτητα θεωρειται μονοδρομος, γιατι μας αφορα η νομιμοτητα της εκαστοτε ουσιας (αν μιλαμε για εξαρτησιογονες ουσιες)επισης δε θα τσουβαλιαζα καταναλωση οποιασδηποτε ουσιας, ειτε καφε ειτε αλκοολ ειτε τσιγαρο ειτε φουντα ειτε κρυσταλλα, με εξαρτησεις απο δραστηριοτητες οπως ο τζογος η η εργασια ειτε συγκεκριμενα αθληματα Κάνε ένα βίντεο. στριμαρω τουιτς πλεον, κανε σαμπσκραη και τσεκαρε εθισμενο σε βιντεογκεημζ να παιζει οσο καταναλωνει ουσιες απο τις οποιες ειναι εξαρτημενος, οπως ενεργειακα ποτα, τσιγαρα, καφεδες, σοκολατες, φουντες κ.α. συχνα τραγουδαω επισης, επειδη νομιζω ειμαι εθισμενος στη μουσικη και το ρυθμο
tsourakis13 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Το να τους δουν δεν λέει κάτι. Την επόμενη μέρα με όλα αυτά που βλέπουν και ακούνε καθημερινά θα το έχουν ξεχάσει τελείως....Η δική μου άποψη είναι ότι πρέπει με κάποιο τρόπο να κάτσουν να μιλήσουν με αυτά τα άτομα, ώστε να τους μείνουν αυτά που θα ακούσουν. Σε τέτοιες περιπτώσεις η συζήτηση είναι πολύ πιο δυνατή από την εικόνα, η οποία πλέον έχει γίνει συνήθεια και δεν προκαλεί κανένα συναίσθημα σε αυτόν που το βλέπει καθημερινά. Σκέψουν πόσες φορές έχεις περάσει δίπλα από ναρκωμανείς που να είναι σε άσχημη κατάσταση: θα είναι στο μυαλό σου για λίγα λεπτά/ώρες και μετά απλά το έχεις ξεχάσει. Όπως όμως λέει και ο Chris Black, είναι και θέμα ατόμου, ψυχολογίας, συγκυριών. Δεν νομίζω να υπάρχει άτομο που να έμπλεξε με ναρκωτικά/αλκοόλ/τζόγο γιατί να το ήθελε. Αυτά συμβαίνουν σταδιακά χωρίς να έχεις επίγνωση για το που πάει το πράγμα, δεν ξυπνάς μια μέρα και λες εγώ από σήμερα θα γίνω ναρκωμανής.... 3
Ψιτ Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Σε θέλω στο utube, σε βίντεο με τα ντουλάπια της κουζίνας από πίσω και τους φαραΐκούς καναπέδες.
Iris_89 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Όλα προέρχονται από την παιδεία στο σπίτι, το οικογενειακό περιβάλλον κάθε ατόμου, ο χαρακτήρας του, είναι τόσοι πολλοί παράγοντες, ολόκληρη στατιστική. Δεν υπάρχει σίγουρη φόρμουλα. Ένα παράδειγμα, αν ένας γονιός καπνίζει, ναι στατιστικά, το παιδί έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να καπνίσει κι αυτό. Επίσης, όσο περισσότερα πράγματα απαγορεύει ένας γονιός στο παιδί χωρίς να του δίνει εμπεριστατωμένα παραδείγματα και εξηγήσεις, τόσο περισσότερο πεισμώνει το παιδί και αρχίζει να "κυνηγάει" τα απαγορευμένα. Ας μην ξεχνάμε πως στα σχολεία πλέον (ας μην αναφέρουμε τις δικές μας εποχές) αν δεν "ανήκεις" κάπου ή αν δεν είσαι "μαγκάκι", τρως σφαλιάρες και είσαι κοινωνικά απομονωμένος. Οπότε τα παιδιά ιδιαίτερα με χαμηλή αυτοπεποίθηση πέφτουν στην παγίδα αυτή. Οπότε ξαναγυρνάμε στους γονείς, στο σπίτι. *psychologist_mode_off* 1
φιρίκι Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 καποιες αποριες. τι ειναι ναρκομανης, τι οριζουμε ως εξαρτηση, γιατι η εξαρτηση εχει αναγκαστικα αρνητικο προσημο, γιατι η νηφαλιοτητα θεωρειται μονοδρομος, γιατι μας αφορα η νομιμοτητα της εκαστοτε ουσιας (αν μιλαμε για εξαρτησιογονες ουσιες) επισης δε θα τσουβαλιαζα καταναλωση οποιασδηποτε ουσιας, ειτε καφε ειτε αλκοολ ειτε τσιγαρο ειτε φουντα ειτε κρυσταλλα, με εξαρτησεις απο δραστηριοτητες οπως ο τζογος η η εργασια ειτε συγκεκριμενα αθληματα στριμαρω τουιτς πλεον, κανε σαμπσκραη και τσεκαρε εθισμενο σε βιντεογκεημζ να παιζει οσο καταναλωνει ουσιες απο τις οποιες ειναι εξαρτημενος, οπως ενεργειακα ποτα, τσιγαρα, καφεδες, σοκολατες, φουντες κ.α. συχνα τραγουδαω επισης, επειδη νομιζω ειμαι εθισμενος στη μουσικη και το ρυθμο Εξαρτάσαι απο την αναπνοή σου. Για σταμάτα ν' αναπνέεις... Σημειωτέον οτι είμαι κατά της απαγόρευσης των ουσιών και βρίσκω τουλάχιστον υποκριτική την νόμιμη διάθεση καπνού, οινοπνεύματος, ηλεκτρονικού τσιγάρου και επιθεμάτων νικοτίνης. Για 'μενα καλό είναι να μπορείς να κάνεις κράτει όταν χρειάζεται νηφαλιότητα και να κάνεις κεφάλι όταν μπορείς. Ο τζόγος είναι άλλο πράγμα και πάντως προκαλεί πολύ σκληρή εξάρτηση. Πολλά πράγματα προκαλούν εξάρτηση, άλλα ψυχολογική, άλλα ψυχο-σωματική, άλλα είναι επιβλαβή για τον οργανισμό, άλλα λιγότερο, άλλα βλάπτουν μόνο τον χρήστη, άλλα και τον περίγυρο ή το κοινωνικό σύνολο. Μια ζωή στα Εξάρχεια μένω κι' εχω γνωρίσει πολλά πρεζάκια, σε διαβεβαιώνω λοιπόν οτι η πρέζα διαφθείρει την ψυχή του ανθρώπου. Τώρα η σίσα ας πούμε σε τελείωνει εντός τριμήνου. Πολλή απο αυτήν την δυστυχία προέρχεται απο το καθεστώς παρανομίας κατα την γνώμη μου και λιγότερο απο την αλλοίωση της συνείδησης του χρήστη, που έχει τους λόγους του να κάνει χρήση, τρέχα γύρευε τι δυστυχία κουβαλάει ο καθείς κι η καθεμία και αδυνατεί να την διαχειριστει. Αυτό που ποτέ μου δεν χώνεψα είναι κάτι παιδάκια που πίνουν πράμα λόγω ανίας και οι τζογαδόροι. 2
Ψιτ Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Εγώ πάντως παίζω χαρτιά διότι αγαπώ τις πιθανότητες. Γνωρίζω γυναίκες διότι μου αρέσει η πολυκοσμία -2- στην ερωτική μου ζωή. Καταναλώνω περίπου 2 λίτρα καφέ την ημέρα για το μπούστ. Λατρεύω το αλκοόλ μου, για το σταδιακό τσιπάρισμα και ως αντίδοτο στο μπούστ του καφέ. Η απόλαυση που μου προσφέρει ένα πούρο συγκρίνεται μόνο με πρωινό ξύπνημα με το πέος σε στόμα νεαρής γλυκόστομης κορασίδας. Ως εξαρτημένος από όλα αυτά, θα αρνηθώ την εξάρτηση μου. Οι λοιπές ναρκωτικές ουσίες με αποφεύγουν.
Glikos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Ολοι ειμαστε εξαρτημενοι απο κατι...φαγητο,τεχνολογια,τσιγαρο.αλκοολ κτλ. και ολοι ειμαστε ενημερωμενοι! Ας μην κρινουμε ομως πιο σοβαρες καταστασεις , οπου τα πραγματα ειναι πιο πολυπλοκα! Σαφώς είμαστε εξαρτημένοι αλλά δεν ειναι όλες οι εξαρτήσεις ίδιες. Στις σοβαρές πρέπει να υπάρχει διαπαιδαγώγηση. Κάτι στο οποίο υστερεί η Ελλάδα
Προτεινόμενες αναρτήσεις