Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για 3η φορα απο τον δεκεμβριο του 2015 εχει ανεβει μια αγγελια προσφορας εργασιας που ζηταει κοπελα για ενα γυμναστηριο.

Εγω κοπελα δεν ειμαι αλλα πιστευω ειναι προφανες οτι δεν βρισκουν αυτο που θελουν,τι μπορω να κανω?

το να στειλω βιογραφικο και να το ανοιξουν και να δουν αντρικο ονομα ειναι λιγο αστειο.

αλλα κατι παιζει,σε 3 μηνες εχουν ανεβασει 4 αγγελιες,τις 3 απο τις οποιες τις πετυχα on time.

λετε να ειναι fake?

ποσο "αυστηρη" ειναι η προηποθεση του φυλου στις αγγελιες?

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εγώ το 'χω ξαναπεί ότι αν δεν έχεις μ***ί δουλειά δε βρίσκεις. Δείτε τι είχα πετύχει παλιότερα σ' εφημερίδα και φρίκαρα. Και μετά οι φεμινίστριες με λένε μισογύνη για την ατάκα στο post.

post-190405-0-57782500-1455303309_thumb.jpg

• Like 8
Δημοσ.

Συνηθως κολλανε σ αυτα που γραφουν στις αγγελιες. Αλλα, αν εκτος απο το φυλο, καλυπτεις τις υπολοιπες προυποθεσεις, δε χανεις κατι να στειλεις το βιογραφικο σου ή ακομα καλυτερα να τηλεφωνησεις/πας απο κει. Μπρορει να πεσεις στον 1 στους 100.000 που θα τον ενδιαφερει περισσοτερο το ατομο που θα παρει να κανει καλα τη δουλεια του, παρα το φυλο/ηλικια του.

• Like 1
Δημοσ.

Καλά και ή αγγελία δεν έλεγε και πολλά μόνο "ζητείται κοπέλα για επιβλεψη οργάνων σε γυμναστήριο."

Τίποτα άλλο,ούτε ηλικία ούτε τίποτα.

Έτσι είναι χαλντολ όπως τα λες,σε άλλη περίπτωση που ρώτησα γιατί ζητάνε κοπέλες μου είπαν για να μπορούν να δουλεύουν και στην "γραμματεία", δηλαδή να περνούν την γαμημενη κάρτα και να δίνουν ένα κλειδί για το ντουλάπι στα αποδυτήρια..

Ένας άντρας ας πούμε δεν μπορεί να το κάνει αυτό..

Λες και το ψεύτικο χαμόγελο που θα σου ρίξει αυτή στη γραμμάτια σημαίνει κάτι..

Μάλλον θα πάρω τηλέφωνο,μπορεί και να περάσω από εκεί αλλά βιογραφικό δεν θέλω να στείλω έτσι.

Δεν ξέρω κατά πόσο τους νοιάζει να κάνουν καλά την δουλειά τους από την στιγμή ή μόνη προϋπόθεση είναι να έχεις μ@@νι.

Δημοσ.

Θέλουν κοπέλες (εμφανίσιμες) για κράχτη. Λες και βγήκε τώρα τέτοιος διαχωρισμός. Χρόνια γίνεται, στην Ελλάδα τουλάχιστον.

• Like 8
Δημοσ.

Λες να είναι αυτός ο λόγος που βάζουν την αγγελία 4η φορά?

Δεν βρήκαν εμφανισημη? :P

Καλα αυτό αν και λαθος, είναι αποδεκτό σε εργασίες τύπου καφέ μπαρ κλπ

Αλλά στο γυμναστήριο πας για ένα σκοπό,τον κάνεις και φευγεις...τι σε νοιάζει τι κόσμο έχει.

Δημοσ.

Λες να είναι αυτός ο λόγος που βάζουν την αγγελία 4η φορά?

Δεν βρήκαν εμφανισημη? :P

Καλα αυτό αν και λαθος, είναι αποδεκτό σε εργασίες τύπου καφέ μπαρ κλπ

Αλλά στο γυμναστήριο πας για ένα σκοπό,τον κάνεις και φευγεις...τι σε νοιάζει τι κόσμο έχει.

Είναι η περίοδος που γράφονται όλοι αυτοί που πηγαίνουν να κάνουν σώμα παραλίας και μετά απο ένα μήνα δεν ξαναπατάνε. Μάντεψε γιατί θέλουν τη κοπέλα.

Δημοσ.

Ε ρε συ τι δεν καταλαβαίνεις ή κάνεις τον χαζό που δεν είσαι. Η αγγελία μεταφράζεται ως: "Ζητείται νεαρή αρκετά εμφανίσιμη κοπέλα έως κάποια ηλικία, με δικό της κύκλο γνωριμιών για νέους πελάτες, όσο πιο πολύ κ*λο και β*ζιά έχει, να φοράει κολάν για να κάνει τούρμπο τους άντρες που έρχονται και να έχουν έναν επιπλέο λόγο για να έρχονται".

Πήγαινε από κοντά και μίλα μαζί τους για τη δουλειά.

• Like 6
Δημοσ.

Η αγγελία μεταφράζεται ως: "Ζητείται νεαρή αρκετά εμφανίσιμη κοπέλα έως κάποια ηλικία, με δικό της κύκλο γνωριμιών για νέους πελάτες, όσο πιο πολύ κ*λο και β*ζιά έχει, να φοράει κολάν για να κάνει τούρμπο τους άντρες που έρχονται και να έχουν έναν επιπλέο λόγο για να έρχονται".

Δεν πρόκειται να τη βρουν εκεί που την ψάχνουν. Η κοπέλα αυτή είναι στο Βερολίνο και δουλεύει στο HR.

Είναι ξανθιά και τη λένε Julia. Λες????

• Like 1
Δημοσ.

Καλά και ή αγγελία δεν έλεγε και πολλά μόνο "ζητείται κοπέλα για επιβλεψη οργάνων σε γυμναστήριο."

Τίποτα άλλο,ούτε ηλικία ούτε τίποτα.

Έτσι είναι χαλντολ όπως τα λες,σε άλλη περίπτωση που ρώτησα γιατί ζητάνε κοπέλες μου είπαν για να μπορούν να δουλεύουν και στην "γραμματεία", δηλαδή να περνούν την γαμημενη κάρτα και να δίνουν ένα κλειδί για το ντουλάπι στα αποδυτήρια..

Ένας άντρας ας πούμε δεν μπορεί να το κάνει αυτό..

Λες και το ψεύτικο χαμόγελο που θα σου ρίξει αυτή στη γραμμάτια σημαίνει κάτι..

Μάλλον θα πάρω τηλέφωνο,μπορεί και να περάσω από εκεί αλλά βιογραφικό δεν θέλω να στείλω έτσι.

Δεν ξέρω κατά πόσο τους νοιάζει να κάνουν καλά την δουλειά τους από την στιγμή ή μόνη προϋπόθεση είναι να έχεις μ@@νι.

λοιπόν, επειδή έχω κάνει παρόμοια συζήτηση με φίλο μου ο οποίος και αυτός παραπονιόταν και έλεγε τα ίδια έχω να σε ρωτήσω:

ποιος φταίει γι αυτή την κατάσταση; για σκέψου λίγο.

όταν εμείς (οι άντρες εννοώ) πάμε σαν τους μαλάκες στο τάδε μαγαζί επειδή μόνο και μόνο είναι σερβιτόρα/πωλήτρια κοπέλα τι περιμένεις;

έχω μαλώσει άσχημα με φίλο μου επειδή ήθελε να πάμε σε χάλια μαγαζί και να καθήσουμε κιόλας σε χάλια σημείο, μόνο και μόνο για να παίρνει μάτι τη σερβιτόρα. και να πω ότι θα έκανε κάτι μαζί της... 

κι αυτό δεν έχει γίνει μόνο μια φορά.

όταν λοιπόν τα δικά μας κριτήρια είναι αυτά.. ε φροντίζουν να μας τα δίνουν. οπότε μη παραπονιέσαι καθόλου

• Like 13

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...