Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Η αγγελία μεταφράζεται ως: "Ζητείται νεαρή αρκετά εμφανίσιμη κοπέλα έως κάποια ηλικία, με δικό της κύκλο γνωριμιών για νέους πελάτες, όσο πιο πολύ κ*λο και β*ζιά έχει, να φοράει κολάν για να κάνει τούρμπο τους άντρες που έρχονται και να έχουν έναν επιπλέο λόγο για να έρχονται.

Γιατι να μη βαλουν εναν ωραιο τυπακο, με κολλητο μπλουζακι, να διαγραφει μυς, να χουν οι γυναικες πελατισσες κατι να χαζευουν κ ενα λογο παραπανω να πηγαινουν; Αδικια δεν ειναι; :P
  • Like 2
Δημοσ.

Γιατι να μη βαλουν εναν ωραιο τυπακο, με κολλητο μπλουζακι, να διαγραφει μυς, να χουν οι γυναικες πελατισσες κατι να χαζευουν κ ενα λογο παραπανω να πηγαινουν; Αδικια δεν ειναι; :P

Ε.... μεγάλη αδικία. TS αν πληρείς τις παραπάνω προϋποθέσεις που λέει και το μέλος nelnel, πάνε από κει. V μπλουζάκι όμως μη βάλεις, είναι απαίσιο :P

• Like 1
Δημοσ.

Μα πόσο δύσκολο είναι να το καταλάβει κάποιος?

Απλό παράδειγμα, μαγαζί που πουλάει καφέδες στο χέρι. Παίρνεις 2~3 κορμιά με 25 ευρώ την ημέρα. Άνετα θα έρθουν 30 άτομα σε μια μέρα που θέλουν καφέ αλλά παράλληλα θα πουν, ας τον πάρω από εκεί να πάρω το μάτι μου κ όλας 3 λεπτά. Γιατί να επιλέξεις τον μουσατο όταν έχεις και καλύτερη επιλογή?

Αυτομάτως λοιπόν η μισθοδοσία βγαίνει τσάμπα και ξεκινάς να μετράς καθαρές πωλήσεις.

Αν έχεις και καλο καφέ, είσαι αρχηγός

• Like 2
Δημοσ.

ειναι η πιο τραγικη κατηγορια αντρωνε. χαλανε τη πιατσα.

Αντρωνε που δεν τρωνε... :P

Ε ρε συ τι δεν καταλαβαίνεις ή κάνεις τον χαζό που δεν είσαι. Η αγγελία μεταφράζεται ως: "Ζητείται νεαρή αρκετά εμφανίσιμη κοπέλα έως κάποια ηλικία, με δικό της κύκλο γνωριμιών για νέους πελάτες, όσο πιο πολύ κ*λο και β*ζιά έχει, να φοράει κολάν για να κάνει τούρμπο τους άντρες που έρχονται και να έχουν έναν επιπλέο λόγο για να έρχονται"..

Τσου: δεν τους ενδιαφερει διολου, αν ερχονται! Xε-στη-κα-νε, αν ερχονται η οχι! Bασικα, καραβολευει καλυτερα τον ιδιοκτητη,

να μην ερχονται τα πελατονια, καθολου -> εχεις ιδεα ποσο δυσκολο ειναι (ναι!) να συντηρεις ταλαιπωρημενα οργανα γυμναστηριου?

Μονο που τον ενδιαφερει ειναι να πλερωσουν -ει δυνατον ετησια συνδρομη- και οσο λιγοτερο πατησουν ποδι εκει, τοσο καλυτερα!

:fear:

• Like 3
Δημοσ.

Και οι Τοξοβόλοι...

• Like 3
Δημοσ.

λοιπόν, επειδή έχω κάνει παρόμοια συζήτηση με φίλο μου ο οποίος και αυτός παραπονιόταν και έλεγε τα ίδια έχω να σε ρωτήσω:

ποιος φταίει γι αυτή την κατάσταση; για σκέψου λίγο.

όταν εμείς (οι άντρες εννοώ) πάμε σαν τους μαλάκες στο τάδε μαγαζί επειδή μόνο και μόνο είναι σερβιτόρα/πωλήτρια κοπέλα τι περιμένεις;

έχω μαλώσει άσχημα με φίλο μου επειδή ήθελε να πάμε σε χάλια μαγαζί και να καθήσουμε κιόλας σε χάλια σημείο, μόνο και μόνο για να παίρνει μάτι τη σερβιτόρα. και να πω ότι θα έκανε κάτι μαζί της... 

κι αυτό δεν έχει γίνει μόνο μια φορά.

όταν λοιπόν τα δικά μας κριτήρια είναι αυτά.. ε φροντίζουν να μας τα δίνουν. οπότε μη παραπονιέσαι καθόλου

εννοειτε πως το προβλημα πηγαζει απο εκει,το ειπα και πιο πανω αλλα θα το επεκτινω.

Επειδη και εγω πηγαινω γυμναστηριο και το παιρνω στα σοβαρα,το τελευταιο μα τελευταιο πραγμα που με νοιαζει ειναι ποιος ειναι στην γραμματεια και γενικα το τι κοσμο εχει,το τελευταιο πραγμα που κανεις στο γυμναστηριο ειναι να "ψαχνεσε",πηγενεις εκει για εναν λογο,να κανεις την προπονηση σου και τον μπουλο.

το να πας σε χαλια μαγαζι για μια σερβιτορα ειναι χαζο,το μονο που θελει η σερβιτορα ειναι να τελειωσει η βαρδια της και να παει σπιτι της να χεσει. χεσμενους τους εχει ολους αλλα δεν μπορει να το δειξει.

και δεν ειναι "δικα μας" κριτηρια,δεν ζουμε ολοι σε αυτη τη φουσκα,θελω να πιστευω.

Ε.... μεγάλη αδικία. TS αν πληρείς τις παραπάνω προϋποθέσεις που λέει και το μέλος nelnel, πάνε από κει. V μπλουζάκι όμως μη βάλεις, είναι απαίσιο :P

μπλουζακι? δεν σκοπευα να βαλω καν :P

αλλα αφου πρεπει 8α βαλω κατι τετοιο:

6b1be12549ca2c3c4adb45eb8f5ec2f0.jpg

Μα πόσο δύσκολο είναι να το καταλάβει κάποιος?

Απλό παράδειγμα, μαγαζί που πουλάει καφέδες στο χέρι. Παίρνεις 2~3 κορμιά με 25 ευρώ την ημέρα. Άνετα θα έρθουν 30 άτομα σε μια μέρα που θέλουν καφέ αλλά παράλληλα θα πουν, ας τον πάρω από εκεί να πάρω το μάτι μου κ όλας 3 λεπτά. Γιατί να επιλέξεις τον μουσατο όταν έχεις και καλύτερη επιλογή?

Αυτομάτως λοιπόν η μισθοδοσία βγαίνει τσάμπα και ξεκινάς να μετράς καθαρές πωλήσεις.

Αν έχεις και καλο καφέ, είσαι αρχηγός

το θεμα δεν ειναι οτι ειναι δυσκολο να το καταλαβεις,αλλα γιατι συμβαινει ετσι..

γιατι να σε νοιαζει ποια ειναι η σερβιτορα,ποια ειναι στην γραμματεια κλπ..

δεν θα γινει απολυτως τιποτα μαζι της,ο μονος λογος που σε αναγνωριζει ειναι επειδη ειναι η δουλεια της.

το να καθεσε και να την κοιτας με τις ωρες τι νοημα εχει? να σου μεινει στο μυαλο οταν θα πας μετα σπιτι να αυνανιστεις?

Αυτο απο την πλευρα του πελατη.

• Like 1
Δημοσ.

εννοειτε πως το προβλημα πηγαζει απο εκει,το ειπα και πιο πανω αλλα θα το επεκτινω.

Επειδη και εγω πηγαινω γυμναστηριο και το παιρνω στα σοβαρα,το τελευταιο μα τελευταιο πραγμα που με νοιαζει ειναι ποιος ειναι στην γραμματεια και γενικα το τι κοσμο εχει,το τελευταιο πραγμα που κανεις στο γυμναστηριο ειναι να "ψαχνεσε",πηγενεις εκει για εναν λογο,να κανεις την προπονηση σου και τον μπουλο.

το να πας σε χαλια μαγαζι για μια σερβιτορα ειναι χαζο,το μονο που θελει η σερβιτορα ειναι να τελειωσει η βαρδια της και να παει σπιτι της να χεσει. χεσμενους τους εχει ολους αλλα δεν μπορει να το δειξει.

και δεν ειναι "δικα μας" κριτηρια,δεν ζουμε ολοι σε αυτη τη φουσκα,θελω να πιστευω.

μπλουζακι? δεν σκοπευα να βαλω καν :P

αλλα αφου πρεπει 8α βαλω κατι τετοιο:

6b1be12549ca2c3c4adb45eb8f5ec2f0.jpg

το θεμα δεν ειναι οτι ειναι δυσκολο να το καταλαβεις,αλλα γιατι συμβαινει ετσι..

γιατι να σε νοιαζει ποια ειναι η σερβιτορα,ποια ειναι στην γραμματεια κλπ..

δεν θα γινει απολυτως τιποτα μαζι της,ο μονος λογος που σε αναγνωριζει ειναι επειδη ειναι η δουλεια της.

το να καθεσε και να την κοιτας με τις ωρες τι νοημα εχει? να σου μεινει στο μυαλο οταν θα πας μετα σπιτι να αυνανιστεις?

Αυτο απο την πλευρα του πελατη.

TS, δεν σκέφτονται όλοι οι άντρες σαν κ σένα. Κατάλαβε μόνο αυτό, τα υπόλοιπα είναι περιττά. Ωραίο μπλουζάκι btw lol

Δημοσ.

@DYEL

Όλα αυτά που λες ισχύουν για αυτούς που παίρνουν σοβαρά το γυμναστήριο και πηγαίνουν για να κάνουν δουλειά. Έλα όμως που όπως σου είπα και πιο πριν τώρα είναι η περίοδος που έρχονται αυτοί που γράφονται και μετά απο ένα δυο μήνες δεν ξαναπατάνε.

Για κάτι τέτοιους θέλουν την όμορφη κοπελίτσα. Εκεί που ο λιγούρης θα γραφόταν ένα τρίμηνο, το γκομενάκι θα τον πιάσει στη πάρλα και μπορεί να τον ψήσει να κάνει συνδρομή για κανένα εξάμηνο η και χρόνο. Πιο εύκολα θα τον ψήσει μια όμορφη κοπέλα (ειδικά τον λιγούρη) παρά ένας φουσκωμένος μαντράχαλος (sorry για τη έκφραση). 

Sad but truth

• Like 2
Δημοσ.

ο φουσκωμενος μαντραχαλος θα ψησει την θειτσα ομως.

Πόσοι wannabe κλαρινογαμπροι που θέλουν να κάνουν σώμα παραλίας και πόσες θείτσες που την είδαν Jennifer Lopez στα γεράματα, θα πάνε όμως; Νομίζω οι πρώτοι είναι πολύ περισσότεροι.

• Like 1
Δημοσ.

Με βάση την αναλογία στα περισσότερα gym, ίσως και να το κάνουν για να αισθάνονται πιο άνετα οι πελάτισσες. Στα Joe Weider/ Social Arena πάντως πάντα είχαν άντρες γυμναστές και γυναίκες υποδοχή.

Δημοσ.

Αν σκεφτειτε οτι οι γυναικες μαζι με τους γκει ειναι παραπανω απο τον μισο πληθυσμο της χωρας συμφερει να ζητανε κοπελο αντι για κοπελα.

Απορω τι σκεφτονται ωρες ωρες.

• Like 2
Δημοσ.

Πόσοι wannabe κλαρινογαμπροι που θέλουν να κάνουν σώμα παραλίας και πόσες θείτσες που την είδαν Jennifer Lopez στα γεράματα, θα πάνε όμως; Νομίζω οι πρώτοι είναι πολύ περισσότεροι.

οι πρωτοι ειναι πολυ περισσοτεροι αλλα και σχεδον ολοι τους θα το παρατησουν μετα απο 1-2-3 μηνες,οποτε δεν νομιζω πως βοηθησε πολυ αυτη η στρατιγικη.

αν δεν το γουσταρεις θα το παρατησεις οτι και να γινει

Αν σκεφτειτε οτι οι γυναικες μαζι με τους γκει ειναι παραπανω απο τον μισο πληθυσμο της χωρας συμφερει να ζητανε κοπελο αντι για κοπελα.

Απορω τι σκεφτονται ωρες ωρες.

ισως γιατι δεν ειναι τοσο "λιγουρισες" ή τουλαχιστον δεν το δειχνουν τοσο.

και δεν ειναι ενα φαινομενο κοινωνικα αποδεκτο οπως για τους αντρες.

Δημοσ.

στα περισσοτερα γυμναστηρια που εχω παει, το μεγαλυτερο ποσοστο μονιμων γυναικων ειναι 40+

Με βάση την αναλογία στα περισσότερα gym, ίσως και να το κάνουν για να αισθάνονται πιο άνετα οι πελάτισσες. Στα Joe Weider/ Social Arena πάντως πάντα είχαν άντρες γυμναστές και γυναίκες υποδοχή.

οι αντρες γυμναστες ειναι καλυτεροι στα γυμναστηρια.

αντε ζητα βοηθεια για παγκο απο γυμναστρια :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...