Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια ....θα ηθελα τα φωτα σας ... αν καποιος κανει αγορα μεσω νετ και εχει βαλει ως τροπο πληρωμης την αντικαταβολη εχει το δικαιωμα να μην παραλαβει αυτο που παρηγγειλε?το γινεται τοτε?το πακετο στελνεται πισω στον αποστολεα???λετε να μ κανουν θεμα?

Δημοσ.

γεια σας παιδια ....θα ηθελα τα φωτα σας ... αν καποιος κανει αγορα μεσω νετ και εχει βαλει ως τροπο πληρωμης την αντικαταβολη εχει το δικαιωμα να μην παραλαβει αυτο που παρηγγειλε?το γινεται τοτε?το πακετο στελνεται πισω στον αποστολεα???λετε να μ κανουν θεμα?

ναι

δεν υπάρχει πρόβλημα

Δημοσ.

Και τα εξοδα για πηγαινε ελα τα πληρωνρθ ο πωλητης.

Για αυτο το λογο δε θελω να στελνω αντικαταβολες....

Me too. Τις έχω κόψει τις αντικαταβολές προ πολλού. Και να πεις ότι προσφέρουν και καμιά ασφάλεια, πάει στα κομμάτια, αλλά μια χαρά μπορεί να στείλει ο πωλητής άδειο κουτί.

Δημοσ.

Το πακέτο πάει πίσω στον πωλητή και εκείνος πληρώνει απο την τσέπη του τα μεταφορικά. Επιπλέον μέχρι να γυρίσει πίσω, συνολικά περνάνε 15+ ημέρες οπότε ακόμα κι αν θέλει να το αγοράσει άλλος ... τον ήπιε ο πωλητης. 

Μου αρέσει οτι φωνάζουμε καιρό "οχι αγορές με κατάθεση στην τράπεζα", διοτι κυκλοφορουν αρκετοί απατεώνες, αλλά απο την άλλη όταν βλέπω αγοραστές που "παραγγέλνουν" και μετά κάνουν πίσω χωρίς να θέλουν να πληρώσουν τα κερατιάτικα μεταφορικά. 

Βέβαια εδω μεσα εχουμε διαβάσει και περιπτωσεις αγοραστών που παραγγελνουν αντικαταβολη και μετά δεν τα παραλαμβάνουν γιατί δεν βρίσκουν να τα μεταπουλήσουν. 

@maggiebu 

Αν φοράς παντελόνια, επικοινωνείς με τον πωλητή του οτι αλλαξες γνώμη και οτι θα του καταθέσεις στην τράπεζα τα μεταφορικά. 

Δημοσ.

Είμαι της άποψης ότι το παν είναι οι αξιολογήσεις. Εκεί φαίνεται το κατά πόσο κάποιος είναι εντάξει ή όχι. Γι αυτό τελευταία προτιμώ να πουλάω / αγοράζω στο / από eBay (κι η πλάκα είναι ότι ακόμα κι εκεί μου στέλνουν μηνύματα για να στείλω αντικαταβολή, στα οποία στο 99% των περιπτώσεων λέω όχι).

Με ένα άτομο που δε γουστάρει να κάνει τον απατεώνα, τίποτα δεν είναι επικίνδυνο. Πρόσφατα επέστρεψα 50€ (κάνοντας κατάθεση) για χαλασμένη κάρτα γραφικών που είχα στείλει. Φυσικά, άμα δε γούσταρα, τα κράταγα και έκανα τον κινέζο! Δεν υπήρχε περίπτωση όμως να το κάνω. Λίγο πιο παλιά ένα παιδί μου είχε κάνει κατάθεση (αμέέέ, αυτό που όλοι φοβάστε!) για να του στείλω έναν εκτυπωτή. Τον έχει τον εκτυπωτή στα χέρια του; Εννοείται, και μπορεί να το επιβεβαιώσει (είναι μέλος Insomnia).

Στον αντίποδα, άμα θέλει ο άλλος να κάνει μαλ*κία, θα την κάνει. Στην αντικαταβολή μπορεί να στείλει πέτρες αντί για το προϊόν. Δε σας ασφαλίζει η αντικαταβολή ακόμα κι αν είναι με courier & άνοιγμα του πακέτου.

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι σχετικό άσχετο Σάββατοβράδυ..

Αν σου κάνει κάποιος κατάθεση και εσύ στείλεις το πακέτο....

...και στη μεταφορική που είναι το πακέτο δουλεύει ο Τομ χανκς... Και κάτι γίνεται και ο πρωταγωνιστής βρίσκεται ναυαγός μαζί με το πακέτο μου σε ένα ερειπωμένο νησί....

...τότε τι γίνεται σε αυτή τη περίπτωση;; Μας αποζημιώνει η μεταφορική και πόσο;

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι σχετικό άσχετο Σάββατοβράδυ..

Αν σου κάνει κάποιος κατάθεση και εσύ στείλεις το πακέτο....

...και στη μεταφορική που είναι το πακέτο δουλεύει ο Τομ χανκς... Και κάτι γίνεται και ο πρωταγωνιστής βρίσκεται ναυαγός μαζί με το πακέτο μου σε ένα ερειπωμένο νησί....

...τότε τι γίνεται σε αυτή τη περίπτωση;; Μας αποζημιώνει η μεταφορική και πόσο;

Νομίζω μόνο αν το έχεις ασφαλισμένο παίρνεις κάτι.

Δημοσ.

για αντικαταβολη οχι σε ιδιωτη ,αλλα σε καταστημα .... και συμφωνα με αυτο δν υπαρχουν εξοδα αντικαταβολης ... δηλαδη δν εχει γινει καποια συμφωνια να πληρωθουν απο τον αποστολεα

Δημοσ.

για αντικαταβολη οχι σε ιδιωτη ,αλλα σε καταστημα .... και συμφωνα με αυτο δν υπαρχουν εξοδα αντικαταβολης ... δηλαδη δν εχει γινει καποια συμφωνια να πληρωθουν απο τον αποστολεα

Έξοδα αποστολής είχε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...