michalisv Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Αμα σε παιρνουν στο κινητο κατέβασε το truecaller και θα τις απορρίπτει αυτοματα χωρις να κανεις κάτι...
anwnymh29 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Ενταξει και εσυ ρε μεγαλε...Πες δεν ενδιαφερομαι και κλεισε το. Να στο εκανε επιτηδες αποκλειεται κατι θα κολλησε!Ασε τις δικομανιες και πηγαινε παρακατω δηλωνοντας στην wind οτι δεν θες να σε ενοχλουν! Εμενα πριν 2 μερες με πηραν απο vodafone και του επρηξα τοσο πολυ τα.....τις αμυγδαλες που με εκλεισε αυτος χαχαχαχ..."ενταξει κυρια μου γεια σου γεια σου" !! 1
xpera_x Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 δηλαδή με πόσα λίγα λεφτά μπορείς να δικαιούσαι να αμείβεσαι για να δικαιολογείσαι να βγάζεις το ψωμί σου με οποιονδήποτε τρόπο εσύ επιθυμείς; δεν πάει έτσι... ακόμα και στις εταιρείες τηλεμάρκετινγκ (ενίοτε και τηλεbullying, αναλόγως της εργολαβίας κάθε φορά) υπάρχει κώδικας δεοντολογίας (εσχάτως και αισίως) εκτός αν υπονοείται πως και η 'κυρία' της τηλεπροώθησης καλώς αποκρίθηκε στον πελάτη 'να φάει τα αρχίδια του' που εκείνη προηγουμένως φρόντισε να του τα 'πρήξει' κάτι έχουμε μπερδέψει μάλλον δεν είναι ο πελάτης που ενόχλησε την τηλεπροώθηση το δε θέμα συμπτωματικά να ...'κόλλησε το dialer' (χαχα καλό...) ας το προσέξουν στην εν λόγω εταιρεία γιατί και δεν αποδίδει πωλήσεις και ενοχλεί τον κόσμο, άσε δε που άμα παίρνει μόνο του τηλέφωνα χωρίς επιτήρηση τότε η εταιρεία έχει σοβαρό πρόβλημα και εν πάσει παεριπτώσει αν είναι να μαγνητοφωνούνται τα τηλέφωνα (ακόμα και χωρίς την προηγούμενη συγκατάθεση-γνώση του καλούμενου) κανένα πρόβλημα να διερευνηθεί η αλήθεια της συγκεκριμένης περίπτωσης και ο καθένας θα βρεθεί στη θέση του
kfyros Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 χαχαχαχαχα πείνασα ρε σεις με τόσο φαί.Εγγράφεσαι στο μητρώο 11 στον πάροχο σου, και όποιος σε ξαναενοχλήσει τον καταγγέλεις (θα σου πουν από τον πάροχο σου τα δικαιώματα σου).Αυτό το μητρώο είναι της αρχής προστασίας προσωπικών δεδομένων.Είναι υποχρεωμένες οι διαφημιστικές να μην καλούν όσους είναι στο μητρώο.Δικαστικά δε σε συμφέρει να κάνεις κάτι, παρά μόνο αν έχεις κάβα λεφτά για δίκες και δε σε νοιάζει αν γίνει το δικαστήριο σε 5 χρόνια. Μόνο τα παράβολα είναι κανένα 150άρι αν θυμάμαι καλά, και στην ξεφτίλα ένα πεντακοσάρικο με αμοιβή δικηγόρου.
cosmos000 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 τα τηλέφωνα που μαγνητοφωνούνται χρησιμοποιούνται μόνο για εσωτερική χρήση της εταιρείας και για "ελεγχο" της ποιότητας της δουλειας των τηλεφωνητών...Δεν έχει νομική ισχύ.Με λίγα λόγια τα ακούνε μετά για να δούνε αν οι υπάλληλοι λένε το σωστό ποίημα στον πελάτη και να τους βάλουν χέρι αν όχι... Πολύ ευέξαπτοι είστε όλοι σας...ο ts είπε ότι την έβρισε αφου δεν την άφησε να ολοκληρώσει...άρα δεν πρόλαβε καν να του τα πρήξει !! Πίστεψε με ότι παρα πολυς κόσμος εχει απόλυτη αναγκη τα 3 ευρώ της ώρας για να κάνει αυτή την δουλεια..και επίσης πίστεψε με ότι έχουν μεγάλη πίεση για να βγάζουν συμφωνίες μεσα στην ώρα....Άρα στον εκάστοτε τηλεφωνητη δεν τον παίρνει να ασχολείται με έναν πελάτη και να τον καλεί επι 3 ώρες...και εσύ στην θέση του δεν νομίζω να κάθεσαι να ασχολείσαι με έναν αγροικο... Τηλεφώνησε σε ώρα κανονική 11:30 το πρωι είπε ο ts...δεν ενόχλησε σε ώρα κοινής ησυχίας... Όλοι εσείς μάλλον είστε βολεμένοι σε θέσεις διευθυντή που δεν έχετε κανέναν απο πάνω σας ..... Εγώ μάλλον θα πω ότι δεν έχετε τρόπους.... γιατί δεν νομίζω να κοστίζει κάτι να πειτε "δεν ενδιαφέρομαι" και να το κλείσετε...και να έχετε και την ψυχική σας υγεία άριστη!!! Αλλά αν είστε τόσο μαγκες όλοι...μην τα βάζετε με την τηλεφωνήτρια (που δεν μπορεί να απαντησει κιόλας)...να τα βάλετε με τον διευθυντή προώθησης και να τον κάνετε ρόμπα αν σας ενόχλησε... 2
zio10 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Άλλη μια περίπτωση που κάνουμε δύσκολη τη ζωή μας και μεγαλοποιούμε τα πράγματα χωρίς να υπάρχει λόγος. Υπάρχουν 2-3 απλές λύσεις που ήδη αναφέρθηκαν. Σιγά μην τρέχουμε στα δικαστήρια για αυτό το πράγμα....όσο για αυτό που είπε ο xpera_x σίγουρα δέχτηκες μια κακόβουλη ενέργεια που συνιστά ζημία και προσβολή της προσωπικότητας και της ιδιωτικής σου ζωής συνεχίζει να μου κάνει μεγάλη εντύπωση και δεν έχω καταλάβει ακόμα που αναφέρεται! 2
xpera_x Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Πολύ ευέξαπτοι είστε όλοι σας... Όλοι εσείς μάλλον είστε βολεμένοι δεν έχετε τρόπους.... αν είστε τόσο μαγκες όλοι... μάλλον είσαι άμεσα ενδαφερόμενος και έχεις συμφέρον τα τηλεφωνήματα αυτά είναι σκουπίδια στο χρόνο μου αρέσει ή όχι δεν τα χρωστάω και δε χρωστάω σε κανένα κάνω τη δουλειά μου σε πλαίσιο δεοντολογίας και δε με δικαιολογεί κανείς να σιχτιρίσω επειδή και όταν δεν κερδίζω αυτά που νομίζω ότι μου αξίζουν το αυτό δικαιούμαι και απαιτώ και μου είναι απολύτως αδιάφορο το ότι ο άλλος επέλεξε έναν μη παραδεκτό και καταχρηστικό τρόπο για να κερδίζει όσα χρήματα και να αξιώνει να είναι και κάποια τα χρήματα αυτά προφανώς και τρόπους δεν είχε η κυρία που πρότεινε στο φίλο να φάει τα αρχίδια του και προφανώς και ο φίλος ενοχλήθηκε επειδή δέχθηκε και σειρά τηλεφωνημάτων πριν και μετά καταλάβετε κάποιοι πως κάποια πράγματα είναι καταχρηστικά είτε μέσα σας έχετε πλέξει ένα παραμυθάκι για να δικαιολογήσετε τους ομοίους σας είτε όχι ΥΓ: Και ναι έχω κάνει κι αυτό που εκ του ασφαλούς ταχα πρότεινες, έχω πάρει πίσω για να διαμαρτυρηθώ και είχαν το θράσος να με βάλουν και σε αναμονή για νέο μήνυμα τηλεπροώθησης... καμία σωτηρία λολ Άλλη μια περίπτωση που κάνουμε δύσκολη τη ζωή μας και μεγαλοποιούμε τα πράγματα χωρίς να υπάρχει λόγος. Υπάρχουν 2-3 απλές λύσεις που ήδη αναφέρθηκαν. Σιγά μην τρέχουμε στα δικαστήρια για αυτό το πράγμα....όσο για αυτό που είπε ο xpera_x σίγουρα δέχτηκες μια κακόβουλη ενέργεια που συνιστά ζημία και προσβολή της προσωπικότητας και της ιδιωτικής σου ζωής συνεχίζει να μου κάνει μεγάλη εντύπωση και δεν έχω καταλάβει ακόμα που αναφέρεται! δε θα έπρεπε η σειρά τηλεφωνημάτων που συνιστά όχληση, ζημία και εισβολή στον ιδιωτικό χρόνο σε βαθμό ο φίλος να μη μπορεί να βγάλει γραμμή όπως παραδεχτηκε, και η απόκριση της τηλεφωνήτριας
anwnymh29 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 τα τηλέφωνα που μαγνητοφωνούνται χρησιμοποιούνται μόνο για εσωτερική χρήση της εταιρείας και για "ελεγχο" της ποιότητας της δουλειας των τηλεφωνητών...Δεν έχει νομική ισχύ.Με λίγα λόγια τα ακούνε μετά για να δούνε αν οι υπάλληλοι λένε το σωστό ποίημα στον πελάτη και να τους βάλουν χέρι αν όχι... Πολύ ευέξαπτοι είστε όλοι σας...ο ts είπε ότι την έβρισε αφου δεν την άφησε να ολοκληρώσει...άρα δεν πρόλαβε καν να του τα πρήξει !! Πίστεψε με ότι παρα πολυς κόσμος εχει απόλυτη αναγκη τα 3 ευρώ της ώρας για να κάνει αυτή την δουλεια..και επίσης πίστεψε με ότι έχουν μεγάλη πίεση για να βγάζουν συμφωνίες μεσα στην ώρα....Άρα στον εκάστοτε τηλεφωνητη δεν τον παίρνει να ασχολείται με έναν πελάτη και να τον καλεί επι 3 ώρες...και εσύ στην θέση του δεν νομίζω να κάθεσαι να ασχολείσαι με έναν αγροικο... Τηλεφώνησε σε ώρα κανονική 11:30 το πρωι είπε ο ts...δεν ενόχλησε σε ώρα κοινής ησυχίας... Όλοι εσείς μάλλον είστε βολεμένοι σε θέσεις διευθυντή που δεν έχετε κανέναν απο πάνω σας ..... Εγώ μάλλον θα πω ότι δεν έχετε τρόπους.... γιατί δεν νομίζω να κοστίζει κάτι να πειτε "δεν ενδιαφέρομαι" και να το κλείσετε...και να έχετε και την ψυχική σας υγεία άριστη!!! Αλλά αν είστε τόσο μαγκες όλοι...μην τα βάζετε με την τηλεφωνήτρια (που δεν μπορεί να απαντησει κιόλας)...να τα βάλετε με τον διευθυντή προώθησης και να τον κάνετε ρόμπα αν σας ενόχλησε... Συμφωνω μαζι σου αλλα ειναι και πως θα σε πετυχει το τηλεφωνημα της προσφορας..Μπορει να εισαι στην χειροτερη σου φαση,μεσα στα νευρα,μεσα σε νοσοκομειο κλπ κλπ.. Το σιγουρο ειναι οτι για να απαντησει ετσι και η κοπελα θα απηυδησε απο τα μπινελικια του κοσμου και σιγουρα θα πηρε φυλλο πορειας απο την εταιρεια ή το call center. 1
cosmos000 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 μάλλον είσαι άμεσα ενδαφερόμενος και έχεις συμφέρον τα τηλεφωνήματα αυτά είναι σκουπίδια στο χρόνο μου αρέσει ή όχι δεν τα χρωστάω και δε χρωστάω σε κανένα κάνω τη δουλειά μου σε πλαίσιο δεοντολογίας και δε με δικαιολογεί κανείς να σιχτιρίσω επειδή και όταν δεν κερδίζω αυτά που νομίζω ότι μου αξίζουν το αυτό δικαιούμαι και απαιτώ και μου είναι απολύτως αδιάφορο το ότι ο άλλος επέλεξε έναν μη παραδεκτό και καταχρηστικό τρόπο για να κερδίζει όσα χρήματα και να αξιώνει να είναι και κάποια τα χρήματα αυτά προφανώς και τρόπους δεν είχε η κυρία που πρότεινε στο φίλο να φάει τα αρχίδια του και προφανώς και ο φίλος ενοχλήθηκε επειδή δέχθηκε και σειρά τηλεφωνημάτων πριν και μετά καταλάβετε κάποιοι πως κάποια πράγματα είναι καταχρηστικά είτε μέσα σας έχετε πλέξει ένα παραμυθάκι για να δικαιολογήσετε τους ομοίους σας είτε όχι Κάνεις μεγάλο λάθος στις σκέψεις σου...ούτε αμεσα ενδιαφερόμενος είμαι ούτε ανήκω στον κλαδο... σου παρουσιασα την κατάσταση που επικρατεί όμως γιατί γνωρίζω πώς δουλευουν ακριβώς... Εσύ έχεις πλέξει μέσα σου ενα παραμυθάκι μάλλον...ή ζεις σε μια γυάλα και δεν έχεις επαφες και δεν γνωρίζεις πώς λειτουργεί η κοινωνία...γι αυτό μάλλον δεν έχεις και τρόπους...και όπως φαίνεται και μυαλό...γιατί τα σκουπίδια (όπως λες ότι τα θεωρείς...) τα βγάζουμε έξω (δλδ τελειωνουμε το ζήτημα άμεσα ...."ευχαριστώ δεν ενδιαφέρομαι" ) και δεν καθόμαστε να ασχολούμαστε μ αυτά Όπως ακριβώς κάνω εγω με σένα απο δω και πέρα ευχαριστωωωωωω!!!
zio10 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Συμφωνω μαζι σου αλλα ειναι και πως θα σε πετυχει το τηλεφωνημα της προσφορας..Μπορει να εισαι στην χειροτερη σου φαση,μεσα στα νευρα,μεσα σε νοσοκομειο κλπ κλπ.. Το σιγουρο ειναι οτι για να απαντησει ετσι και η κοπελα θα απηυδησε απο τα μπινελικια του κοσμου και σιγουρα θα πηρε φυλλο πορειας απο την εταιρεια ή το call center. Μπορεί να είναι και παρέα όμως, να θες να μιλήσεις με έναν άνθρωπο και να μην βρίσκεις κανέναν! Κοινωνικό έργο! (Και μπορεί να πετύχεις και καλή προσφορά! ) 2
xpera_x Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Κάνεις μεγάλο λάθος στις σκέψεις σου...ούτε αμεσα ενδιαφερόμενος είμαι ούτε ανήκω στον κλαδο... σου παρουσιασα την κατάσταση που επικρατεί όμως γιατί γνωρίζω πώς δουλευουν ακριβώς... Εσύ έχεις πλέξει μέσα σου ενα παραμυθάκι μάλλον...ή ζεις σε μια γυάλα και δεν έχεις επαφες και δεν γνωρίζεις πώς λειτουργεί η κοινωνία...γι αυτό μάλλον δεν έχεις και τρόπους...και όπως φαίνεται και μυαλό...γιατί τα σκουπίδια (όπως λες ότι τα θεωρείς...) τα βγάζουμε έξω (δλδ τελειωνουμε το ζήτημα άμεσα ...."ευχαριστώ δεν ενδιαφέρομαι" ) και δεν καθόμαστε να ασχολούμαστε μ αυτά Όπως ακριβώς κάνω εγω με σένα απο δω και πέρα ευχαριστωωωωωω!!! καθρεφτάκι μπουου... ΥΓ: τέτοιο επίπεδο σε έχουν μάθει σκουπίδι είπα το τηλεφώνημα και όχι τον άνθρωπο μάλλον σε έθιξα κι αναγνώρισες τα μούτρα σου στα σκουπίδια έτσι τόσο σέβεσαι τους συνομιλητές όσο δεν είναι από το τηλέφωνο καθόλου περιεργο γιατί για παραπάνω σκέψη δεν είσαι ουγκ γύρνα πίσω τώρα στο λαγούμι σου
anwnymh29 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Μπορεί να είναι και παρέα όμως, να θες να μιλήσεις με έναν άνθρωπο και να μην βρίσκεις κανέναν! Κοινωνικό έργο! (Και μπορεί να πετύχεις και καλή προσφορά! ) Το γαματο τρολλαρισμα θα ηταν να κατσεις να της πεις τα προβληματα σου..Γκομενικα,επαγγελματικα.."ακου να σου πω τι επαθα σημερα και μετα μου λες για την προσφορα" χαχαχα 3
cosmos000 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Το γαματο τρολλαρισμα θα ηταν να κατσεις να της πεις τα προβληματα σου..Γκομενικα,επαγγελματικα.."ακου να σου πω τι επαθα σημερα και μετα μου λες για την προσφορα" χαχαχα Και όμως το πιστευεις ότι γίνεται??? Αρκετοί όταν ακούσουν ωραία γυναικεία φωνή...ζητανε fb ...ή ζητουν τηλεφωνικό ραντεβού εκ νεου για αλλη μέρα...για να σκεφτούν την προσφορα και φυσικά λένε και τα οικογενειακά τους!!!!χαχαχαχ 3
anwnymh29 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Και όμως το πιστευεις ότι γίνεται??? Αρκετοί όταν ακούσουν ωραία γυναικεία φωνή...ζητανε fb ...ή ζητουν τηλεφωνικό ραντεβού εκ νεου για αλλη μέρα...για να σκεφτούν την προσφορα και φυσικά λένε και τα οικογενειακά τους!!!!χαχαχαχ Δεν εχουμε και κανεναν τηλεφωνητη/τηλεφωνητρια εδω ρε γαμωτο να μας πει εμπειριες να γελασουμε..
xpera_x Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 να ξεκαθαρίσουμε ένα, τηλέφωνο που χρησιμοποιείται ως μεθοδος τυφλών τηλεπωλήσεων είναι διαστροφή spam φαινόμενο των τελευταίων χρόνων και όχι δεν είμαστε υποχρεωμένοι να ασπαζόμαστε τη διαστροφή το spamming είναι μέθοδος προώθησης απορριπτέα και αποδοκιμαστέα και όσοι συν-εργαζονται στο spamming δεν είναι ανεύθυνα αθώα παιδάκια ούτε είναι άξιοι για τις πράξεις τους αν κανεις δεν τα καταλαβαίνει αυτά είναι ή βλάκας ή έχει συμφέρον τώρα τρολάρισμα είναι μια δοκιμασμένη λύση, αλλά για να είμαστε και ουσιαστικοί να επιστρέψει το τηλέφωνο να χρησιμοποιείται ως μέσο επικοινωνίας της δικής μας βούλησης και ακόμα μία για να τελειώνει το φαινόμενο και το πανηγύρι με τις εταιρείες τηλεbullynig ένα τηλέφωνο με ηλεκτρονικό φίλτρο ενοχλητικών κλήσεων, μαζί με ένα αίτημα για ένταξη στο μητρώο περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων και στη συνέχεια αναφορά σε κάθε κρούσμα spam μόνο έτσι θα βοηθήσουμε να εκλείψει-περιοριστεί το φαινόμενο του τηλεφωνικού spamming ΥΓ: καλά για τον topic starter μη μασάς φίλε, δε χρωστάς κι από πάνω που σε ενόχλησαν υποχρεωμένος είσαι να αντιδράσεις και να καταγγείλεις αν νομίζεις πως αντέχεις να μπλέξεις μαζί τους 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα