ZELOMOTH Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 οπως σου ειπα και πιο πανω κοιτα για προγραμμα της ατι. ενα καλο αντιστοιχο προγραμματακι για ανεμιστηρια και clockαρισμα για nvidia ειναι της evga. εγω απο κει ρυθμιζα μια 8600gts για να μην με τρελαινει..
Pantelismor Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δεν μπορω να βρω τπτ. Τα φωτα σας !!!!
ZELOMOTH Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Site: [/link] Site: sory φιλε μου αλλα δεν ξανα εβαλα λινκ και το ψαχνω.. Πηγή: δεν το βρισκω.. http://hexus.net/tech/news/graphics/14111-how-control-fan-speed-radeon-hd-48504870/ Site: οκ το βρηκα! απλα κοιτα και τις θερμοκρασιες σου γιατι εννοειται οτι με πιο χαλαρο ανεμιστηρα θα ανεβουν ..
Pantelismor Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα και παλι. Λοιπον το προβλημα ZELOMOTH σε αυτο ειναι οτι δεν μπορω να βρω το πρόγραμμα. Εχω κατεβασει τα παντα και μολις κανω την εγκατασταση αυτο που μου εμφανιζεται ειναι το AMD VISION Engine Control Center. Που ειναι κατι αλλο. ξερεις που θα μπορουσα να το βρω ? υπαρχει ? Το βιντεακι το εχω ξαναδει, Τα link που μου εχεις επισυναψει δεν οδηγουν πουθενα. Δεν ξερω τι να κανω εχω απελπιστεί !!!!
ZELOMOTH Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 δηλαδη τα εκανες ολα αυτα και δεν γινεται τιποτα? αυτο που κατεβασες δεν εχει ρυθμιση μεσα στο overdrive για τον fan?τι εννοεις δεν οδηγουν πουθενα? οτι δεν κανεις κατι με αυτα η΄οτι δεν ανοιγουν καν? γιατι τα 2 τελευταια παιζουν, τα αλλα ηταν τα πειραματα μου..
Moderators Inuyasha Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Πολλές από εκείνες της κάρτες δεν είχαν έλεγχο για της στροφές οπότε είναι πολύ πιθανό να μην του βγάζει ούτε στο ccc επιλογή 1
Pantelismor Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 δηλαδη τα εκανες ολα αυτα και δεν γινεται τιποτα? αυτο που κατεβασες δεν εχει ρυθμιση μεσα στο overdrive για τον fan?τι εννοεις δεν οδηγουν πουθενα? οτι δεν κανεις κατι με αυτα η΄οτι δεν ανοιγουν καν? γιατι τα 2 τελευταια παιζουν, τα αλλα ηταν τα πειραματα μου.. Δεν το εκανα γιατι δεν μπορω να δημιουργησω το profile που λεει. Δεν υπαρχει κατι τετοιο στο menu του AMD VISION Engine Control Center. πως να τι κανω ? το μονο που εχει ειναι να κανω CPU overdrive enabled Πολλές από εκείνες της κάρτες δεν είχαν έλεγχο για της στροφές οπότε είναι πολύ πιθανό να μην του βγάζει ούτε στο ccc επιλογή Το βιντεακι γιατι λεει οτι ειναι για Ati HD-4850 ??? Καμμια αλλη λυση ? Μηπως γινεται να αλλαξω τον ανεμιστηρα ???
Moderators Inuyasha Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δεν το εκανα γιατι δεν μπορω να δημιουργησω το profile που λεει. Δεν υπαρχει κατι τετοιο στο menu του AMD VISION Engine Control Center. πως να τι κανω ? το μονο που εχει ειναι να κανω CPU overdrive enabled ?? Το βιντεακι γιατι λεει οτι ειναι για Ati HD-4850 ??? Καμμια αλλη λυση ? Μηπως γινεται να αλλαξω τον ανεμιστηρα ??? Μπορεί σε 4850 άλλης εταιρίας να μπορούσες να κάνεις έλεγχο των στροφών είναι ανάλογα την υλοποίηση του κάθε κατασκευαστή
ZELOMOTH Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 ε λογικα ναι μπορεις να ψαξεις καποια αλλη ψυκτρα που να ταιριαζει αλλα να εχει καλη απαγωγη θερμοτητας ωστε να μην βογγαει παλι ο ανεμιστηρας..
Pantelismor Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Επειδη δεν εχω ιδεα απο ψυκτρες - ανεμιστηρες,δεν ξερω τι δυνατοτητες πρεπει να εχει για να ταιριαζει αλλα και για να ειναι αθορυβη !! μπορειτε να μου προτεινεται καποια ?? να μου στειλεται καποιο link ?
ZELOMOTH Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 απλα γραψε μας πια υλοποιηση ακριβως εχεις για να την εξερευνησουμε καλυτερα με τους υπολοιπους ενδιαφερομενους εδω μηπως και ησυχασουν τα αυτια μας και απο τον ανεμιστηρα σου κι απο΄σενα..(πλακα κανω ε..)
Pantelismor Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 απλα γραψε μας πια υλοποιηση ακριβως εχεις για να την εξερευνησουμε καλυτερα με τους υπολοιπους ενδιαφερομενους εδω μηπως και ησυχασουν τα αυτια μας και απο τον ανεμιστηρα σου κι απο΄σενα..(πλακα κανω ε..) Χαχαχα, εχεις δικιο ρε φιλε μ (το ξερω οτι κανεις πλακα), εγω τι να πω που εχω 5 μερες αδεια και τις μισες ασχολουμαι με την καρτα γραφικων. Λοιπον επισυναπτω την καρτα γραφικων. Εχει ολα τα στοιχεια, (δεν ξερω ποιο χρειάζεται )
ZELOMOTH Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 τελικα δεν ειπες, αλλαξες παστα στην καρτα? και τι θερμοκρασιες πιανει idle και τι σε full load?
Pantelismor Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Ναι αλλαξα παστα, Οριστε και τα αποτελεσματα
ZELOMOTH Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 πολυ καλα ειναι και να υποθεσω οτι ειναι idle. σε full load?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα