Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οπως σου ειπα και πιο πανω κοιτα για προγραμμα της ατι.  ενα καλο αντιστοιχο προγραμματακι για ανεμιστηρια και  clockαρισμα για nvidia ειναι της evga. εγω απο κει ρυθμιζα μια 8600gts για να μην με τρελαινει..

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Link.png Site: [/link]

Link.png Site:

sory φιλε μου αλλα δεν ξανα εβαλα λινκ και το ψαχνω..

Source.png Πηγή:

δεν το βρισκω..

http://hexus.net/tech/news/graphics/14111-how-control-fan-speed-radeon-hd-48504870/

Link.png Site:

οκ το βρηκα!

απλα κοιτα και τις θερμοκρασιες σου γιατι εννοειται οτι με πιο χαλαρο ανεμιστηρα θα ανεβουν ..

Δημοσ.

Καλησπέρα και παλι.

Λοιπον το προβλημα ZELOMOTH σε αυτο ειναι οτι δεν μπορω να βρω το πρόγραμμα. Εχω κατεβασει τα παντα και μολις κανω την εγκατασταση αυτο που μου εμφανιζεται ειναι το AMD VISION Engine Control Center. Που ειναι κατι αλλο. ξερεις που θα μπορουσα να το βρω ? υπαρχει ?

post-266927-0-84766700-1455890340_thumb.jpg

Το βιντεακι το εχω ξαναδει, Τα link που μου εχεις επισυναψει δεν οδηγουν πουθενα. Δεν ξερω τι να κανω εχω απελπιστεί !!!!

Δημοσ.

δηλαδη τα εκανες ολα αυτα και δεν γινεται τιποτα? αυτο που κατεβασες δεν εχει ρυθμιση μεσα στο overdrive για τον fan?τι εννοεις δεν οδηγουν πουθενα? οτι δεν κανεις κατι με αυτα η΄οτι δεν ανοιγουν καν? γιατι τα 2 τελευταια παιζουν, τα αλλα ηταν τα πειραματα μου..

• Moderators
Δημοσ.

Πολλές από εκείνες της κάρτες δεν είχαν έλεγχο για της στροφές οπότε είναι πολύ πιθανό να μην του βγάζει ούτε στο ccc επιλογή

• Like 1
Δημοσ.

δηλαδη τα εκανες ολα αυτα και δεν γινεται τιποτα? αυτο που κατεβασες δεν εχει ρυθμιση μεσα στο overdrive για τον fan?τι εννοεις δεν οδηγουν πουθενα? οτι δεν κανεις κατι με αυτα η΄οτι δεν ανοιγουν καν? γιατι τα 2 τελευταια παιζουν, τα αλλα ηταν τα πειραματα μου..

Δεν το εκανα γιατι δεν μπορω να δημιουργησω το profile που λεει. Δεν υπαρχει κατι τετοιο στο menu του AMD VISION Engine Control Center. πως να τι κανω ? το μονο που εχει ειναι να κανω CPU overdrive enabled 

Πολλές από εκείνες της κάρτες δεν είχαν έλεγχο για της στροφές οπότε είναι πολύ πιθανό να μην του βγάζει ούτε στο ccc επιλογή 

Το βιντεακι γιατι λεει οτι ειναι για Ati HD-4850 ??? Καμμια αλλη λυση ?

Μηπως γινεται να αλλαξω τον ανεμιστηρα  ???

• Moderators
Δημοσ.

Δεν το εκανα γιατι δεν μπορω να δημιουργησω το profile που λεει. Δεν υπαρχει κατι τετοιο στο menu του AMD VISION Engine Control Center. πως να τι κανω ? το μονο που εχει ειναι να κανω CPU overdrive enabled ??

Το βιντεακι γιατι λεει οτι ειναι για Ati HD-4850 ??? Καμμια αλλη λυση ?

Μηπως γινεται να αλλαξω τον ανεμιστηρα ???

Μπορεί σε 4850 άλλης εταιρίας να μπορούσες να κάνεις έλεγχο των στροφών είναι ανάλογα την υλοποίηση του κάθε κατασκευαστή
Δημοσ.

ε λογικα ναι μπορεις να ψαξεις καποια αλλη ψυκτρα που να ταιριαζει αλλα να εχει καλη απαγωγη θερμοτητας ωστε να μην βογγαει παλι ο ανεμιστηρας..

Δημοσ.

Επειδη δεν εχω ιδεα απο ψυκτρες - ανεμιστηρες,δεν ξερω τι δυνατοτητες πρεπει να εχει για να ταιριαζει αλλα και για να ειναι αθορυβη !!  μπορειτε να μου προτεινεται καποια ?? να μου στειλεται καποιο link ?

Δημοσ.

απλα γραψε μας πια υλοποιηση ακριβως εχεις για να την εξερευνησουμε καλυτερα με τους υπολοιπους ενδιαφερομενους εδω μηπως και ησυχασουν τα αυτια μας και απο τον ανεμιστηρα σου κι απο΄σενα..(πλακα κανω ε..)

Δημοσ.

απλα γραψε μας πια υλοποιηση ακριβως εχεις για να την εξερευνησουμε καλυτερα με τους υπολοιπους ενδιαφερομενους εδω μηπως και ησυχασουν τα αυτια μας και απο τον ανεμιστηρα σου κι απο΄σενα..(πλακα κανω ε..)

Χαχαχα, εχεις δικιο ρε φιλε μ (το ξερω οτι κανεις πλακα), εγω τι να πω που εχω 5 μερες αδεια και τις μισες ασχολουμαι με την καρτα γραφικων. 

Λοιπον επισυναπτω την καρτα γραφικων. Εχει ολα τα στοιχεια, (δεν ξερω ποιο χρειάζεται )

post-266927-0-74764000-1455901214_thumb.jpg

post-266927-0-72888900-1455901259_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...