louben Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 παιδια να κανω μια ερωτηση?Εχω ενα desktop,ενα laptop και ενα windows phone.Τα δυο πρωτα με 10αρια (γνησια) το τηλεφωνο με 8,1 (Lumia 640xl).Εχω και στα 3 to ιδιο προγραμμα διαχειρισης αλληλογραφιας. Οταν ανοιγω πχ το λαπτοπ διαβαζω τα εισερχομενα τα σβηνω και στη συνεχεια οταν πηγαινω στο κινητο ξαναβλεπω στα εισερχομενα τα διεγραμμενα κοκ.Θα ηθελα να ρωτησω αν γινεται διαγραφοντας τα μηνυματα αλληλογραφιας στο τηλεφωνο λχ να διαγραφονται αυτοματα μεσω cloud και στις αλλες δυο συσκευες (λαπτοπ desktop).
micos000 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δε λες ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείς αλλά δες αν έχει επιλογή να μην ελέγχει και κατεβάζει αυτόματα τα email, ιδίως στο κινητό, γιατί αν τα έχει κατεβάσει ήδη δεν μπορείς να τα διαγράψεις παρά μόνο από την ίδια τη συσκευή. Αν πρόκειται για pop3 λογαριασμό, έλεγξε τις ρυθμίσεις του λογαριασμού στο πρόγραμμα μήπως έχει επιλογή για να διατηρεί τα email στον server ή αν τα διαγράφει όταν τα κατεβάζεις.
louben Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Εχεις δικιο δεν ειπα το βασικο. Μιλαω για το προγραμμα αλληλογραφιας των windows 10 (8.1 στο κινητο μου) στο οποιο και εχω βαλει ολους τους λογαριασμους μου(hotmail, yahoo,gmail)>. Το προβλημα παντως εξακολουθει να υφισταται.
micos000 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Οπότε μιλάς για ιντερνετικά mail. Δε νομίζω να γίνεται αυτό που θέλεις εκτός αν σταματήσεις όπως είπα τον αυτόματο έλεγχο για email σε όλες τις συσκευές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα