zoranb Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Θέλω να συνδέσω στην παροχή του νερού, ένα "βρυσάκι", που να συνδέει πάνω του τα μικρά λευκά σωληνάκια υψηλής πίεσης (αυτά που παίρνουν τα φίλτρα νερού των ψυγείων). Δεν ξέρω πως να το ψάξω γιατί δεν ξέρω πως λέγεται. Xμμ νομίζω κάτι βρήκα, κάτι τέτοιο λέτε να κάνει, αλλά και που θα το βρώ;
leftermann Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 πιο λιανά ρε συ Ζοραν. Κάνε μια προσπάθεια να κατεβείς προς το επίπεδό μας, δεν μπορούμε εμείς να ανεβούμε στο δικό σου 2
zoranb Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Καλά ούτε εγώ θα τα ήξερα τα συγκεκριμένα (John Guest φισάκια/ανταπτοράκια, δεν ξέρω πως χαρακτηρίζονται κιόλας) εάν δεν τα είχα δεί στο φίλτρο ενεργού άνθρακα που έχουν τα ψυγεία ντουλάπα. Τι ψάχνω... θέλω να συνδέσω το σωληνάκι παροχής νερού (λευκό μικρής διατομής νομίζω 15mm) του νέου μου πλυντηρίου, το οποίο πρέπει να κουμπώσει στην παροχή μισής ίντας που έχω στο νεροχύτη μου και για να γίνει αυτό χρειάζεται κάποιος αντάπτορας μάρκας John Guest που "παντρέυει" πλαστικό σωληνάκι με τους μεταλικούς σωλήνες ύδρευσης. Πολύ έξυπνος αυτός ο τρόπος συνδεσμολογίας John Guest, απλά πιέζεις μέσα το σωληνάκι και κούμπωσε.
Liverpool89 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Εγω τετοια ξερω για τον αερα και τα λενε ρακορ. Ψαξτο ετσι 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα