γροσερισοπ Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Μια μέρα μου φυγε το ποδηλατο το τιμόνι από το ποδηλατο και εγινε tribal η κατάσταση στο ασανσέρ στη πολυκατικοία που νοικιάζω το διαμέρισμα.Δικό μου λάθος. Το ασανσέρ τώρα έχει κινητοποιηθεί.1) Η ζημια είναι 500€2) Ήρθε ο διαχειριστης και μου τα ψαλέ. Τύπου κώψε το λαιμο σου που θα τα βρεις.3) Εγώ αυτή τι στιγμή δεν εχω 500€ να διαθέσω για να καλύψω το αιτημα του όπως και το πρόβλημα ολων στη πολυκατικια που τους έχει προκληθεί.Σκεύτομαι:1)Να βρω ασανσερά δικό μου δεύτερο να κάνει αποτίμηση της ζημιάς.2) Συνενόηση με τον ασανσερά να σπαστει το ασανσέρι σε 3ς δόσεις Δεν ξέρω τι άλλο.Διατίθομαι να πληρώσω, αλλά δεν μπορώ τη προκειμένη στιγμή που τα ζητάει.Ο διαχειριστής ειναι στο μέτρο κωψε το λαιμο σου. που και να τον κόψω ασανσέρ δεν θα δει.Οποιαδήποτε γνώμη για το πως να διαχειριστώ το θέμα παραπάνω από ευπρόσδεκτη.
Βασίλης_29 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Τι ακριβώς έγινε στο ασανσέρ; Το οτι απλά έχει ακινητοποιηθεί δεν λέει κάτι. Έσπασε κάποιο εξάρτημα;
γροσερισοπ Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Τι ακριβώς έγινε στο ασανσέρ; Το οτι απλά έχει ακινητοποιηθεί δεν λέει κάτι. Έσπασε κάποιο εξάρτημα; Κάτι λαμαρίνες μου εφυγαν μου ειπε από κάτω, και ότι ζορίστηκε. Δεν κατάλαβα, και εκείνη τη ώρα που έγινε ειχα φαει ενα σοκ μην γινω αλουμούνιο και τοιχος ένα.
Backpacker Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Μια μέρα μου φυγε το ποδηλατο το τιμόνι από το ποδηλατο και εγινε tribal η κατάσταση στο ασανσέρ στη πολυκατικοία που νοικιάζω το διαμέρισμα. Δικό μου λάθος. Το ασανσέρ τώρα έχει κινητοποιηθεί. 1) Η ζημια είναι 500€ 2) Ήρθε ο διαχειριστης και μου τα ψαλέ. Τύπου κώψε το λαιμο σου που θα τα βρεις. 3) Εγώ αυτή τι στιγμή δεν εχω 500€ να διαθέσω για να καλύψω το αιτημα του όπως και το πρόβλημα ολων στη πολυκατικια που τους έχει προκληθεί. Σκεύτομαι: 1)Να βρω ασανσερά δικό μου δεύτερο να κάνει αποτίμηση της ζημιάς. 2) Συνενόηση με τον ασανσερά να σπαστει το ασανσέρι σε 3ς δόσεις Δεν ξέρω τι άλλο. Διατίθομαι να πληρώσω, αλλά δεν μπορώ τη προκειμένη στιγμή που τα ζητάει. Ο διαχειριστής ειναι στο μέτρο κωψε το λαιμο σου. που και να τον κόψω ασανσέρ δεν θα δει. Οποιαδήποτε γνώμη για το πως να διαχειριστώ το θέμα παραπάνω από ευπρόσδεκτη. Ένας μεταφραστής ρε παιδιά... 16
Βασίλης_29 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Από οτι κατάλαβα κάποιο μέρος του ποδηλάτου ήρθε σε επαφή με το τοιχίο του κλιμακοστασίου στο μπροστινό μέρος του ανελκυστήρα εν ώρα λειτουργίας, μπορεί να γίνουν αρκετές ζημιές και τραυματισμοί αν συμβεί καμιά στραβή. Αν έγινε ζημιά από κάτω και γενικά πρέπει να ελεγχθεί το κουβούκλιο εξωτερικά θέλει μερεμέτια και όντως θα έχει κόστος.
γροσερισοπ Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Από οτι κατάλαβα κάποιο μέρος του ποδηλάτου ήρθε σε επαφή με το τοιχίο του κλιμακοστασίου στο μπροστινό μέρος του ανελκυστήρα εν ώρα λειτουργίας, μπορεί να γίνουν αρκετές ζημιές και τραυματισμοί αν συμβεί καμιά στραβή. Αν έγινε ζημιά από κάτω και γενικά πρέπει να ελεγχθεί το κουβούκλιο εξωτερικά θέλει μερεμέτια και όντως θα έχει κόστος. αυτό ακριβώς έγινε. εγώ τι κάνω; οκ θα πληρωσω αλλα αυτη τι στιγμή δεν υπάρχει ούτε 50€.
Βασίλης_29 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 αυτό ακριβώς έγινε. εγώ τι κάνω; οκ θα πληρωσω αλλα αυτη τι στιγμή δεν υπάρχει ούτε 50€. Βασικά ρώτα τον διαχειριστή πως θα γίνει η πληρωμή του τεχνικού, θα πληρώσουν από το αποθεματικό της πολυκατοικίας και μετά θα σου βάλουν το ποσόν να το πληρώσεις όλο εσύ από τα κοινόχρηστα ή θέλει να το πληρώσεις εσύ στον τεχνικό κατευθείαν; Πες του οτι πραγματικά δεν έχεις και να κανονίσετε κάτι σε δόσεις. 2
γροσερισοπ Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Βασικά ρώτα τον διαχειριστή πως θα γίνει η πληρωμή του τεχνικού, θα πληρώσουν από το αποθεματικό της πολυκατοικίας και μετά θα σου βάλουν το ποσόν να το πληρώσεις όλο εσύ από τα κοινόχρηστα ή θέλει να το πληρώσεις εσύ στον τεχνικό κατευθείαν; Πες του οτι πραγματικά δεν έχεις και να κανονίσετε κάτι σε δόσεις. μου πε η πολυκατικια ειναι χρεωμενη μεσα 2500 χιλιαρικα. αποθεματικό άρα φαντάζομαι πως δεν υπάρχει κανένα. αυτός θέλει να του τα σκάσω 500€ κόβοντας το λαιμό μου γιατι ταλεπωρώ όλη τη πολυκατοικία. με απειλησε και ολας θα βάλει όλους τους ενοίκους που εχουν πρόβλημα να ερχονται απο μένα να μουτα λένε ενα χέρι μεχρι να βρεθεί τα 500€.
stelios18120 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Καλα πες του δεν εχω μια και θα σ δινω 100 ευρω η οσα μπορεις γιατι αν οντως δεν εχεις μια δεν σ κανει τιποτα. Αν ομως εχεις φραγκα και μπαινοεβγαινες με ποδηλατακι με ανθρακονηματα και το σπιτακι σ φαινεται χλιδα ετοιμασου να σκασεις το 500αρικο
γροσερισοπ Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Καλα πες του δεν εχω μια και θα σ δινω 100 ευρω η οσα μπορεις γιατι αν οντως δεν εχεις μια δεν σ κανει τιποτα. Αν ομως εχεις φραγκα και μπαινοεβγαινες με ποδηλατακι με ανθρακονηματα και το σπιτακι σ φαινεται χλιδα ετοιμασου να σκασεις το 500αρικο που κολάει δικε μου αν εχω carbon ποδηλατο και πως τα μάζεψα, και αν εχω να σκάσω 500€ στο τέλος της βδομάδας; 2
stelios18120 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Ρε φιλε σ λεω ξεκαθαρα αν βλεπει οτι εχεις φραγκα εννοειτε οτι θα στα ζηταει επιτακτικα και εδω και τωρα. Αν φαινεται και αν οντως ξερει οτι δεν εχεις χρηματα να δωσεις αμεσα ειναι απλα μ@λ@κ@ς που στα ζηταει ντουκου και επιτοπου. Π.χ. και εμενα που κολλαει αν εχω mazda 6 2000cc και κανω μαλακια στην πυλωτη και σπασω κατι, αν με βλεπει να εχω λεφτακια θα τα ζηταει αμεσα και επιτοπου χωρις ευκολιες κτλπ Στην τελικη ζητα απο καποιον δικο σου προσωρινα βοηθεια.
AntiCambeR Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δεν μπορεί να σου δανείσει κάποιος συγγενής;Ανεργος είσαι; 500€ είναι, όχι 5000€. Πούλα το ποδήλατο. 3
γροσερισοπ Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δεν μπορεί να σου δανείσει κάποιος συγγενής;Ανεργος είσαι; 500€ είναι, όχι 5000€. Πούλα το ποδήλατο. αυτο ειπε να το πουλήσω, μου ρθε να του το φέρω καπέλο. 1
splashboogie Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Μια μέρα μου φυγε το ποδηλατο το τιμόνι από το ποδηλατο και εγινε tribal η κατάσταση στο ασανσέρ στη πολυκατικοία που νοικιάζω το διαμέρισμα. Δικό μου λάθος. Το ασανσέρ τώρα έχει κινητοποιηθεί. 1) Η ζημια είναι 500€ 2) Ήρθε ο διαχειριστης και μου τα ψαλέ. Τύπου κώψε το λαιμο σου που θα τα βρεις. 3) Εγώ αυτή τι στιγμή δεν εχω 500€ να διαθέσω για να καλύψω το αιτημα του όπως και το πρόβλημα ολων στη πολυκατικια που τους έχει προκληθεί. Σκεύτομαι: 1)Να βρω ασανσερά δικό μου δεύτερο να κάνει αποτίμηση της ζημιάς. 2) Συνενόηση με τον ασανσερά να σπαστει το ασανσέρι σε 3ς δόσεις Δεν ξέρω τι άλλο. Διατίθομαι να πληρώσω, αλλά δεν μπορώ τη προκειμένη στιγμή που τα ζητάει. Ο διαχειριστής ειναι στο μέτρο κωψε το λαιμο σου. που και να τον κόψω ασανσέρ δεν θα δει. Οποιαδήποτε γνώμη για το πως να διαχειριστώ το θέμα παραπάνω από ευπρόσδεκτη. Όταν λες το ασανσέρ έχει ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙ τι εννοείς ακριβώς?? Πήρε πλακάτ και πήγε κάτω με τους αγρότες? Έγινε ακτιβιστής, σε φάση μπαίνουν κυρίες με γούνα και πετάει μπογιές?? ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΕΣ ΜΟΥ. 10
Βασίλης_29 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 αυτο ειπε να το πουλήσω, μου ρθε να του το φέρω καπέλο. Εχμ κοίτα αν ήμουν στην θέση σου θα το σκεφτόμουν σοβαρά. Αν δεν έχεις εισόδημα για να κάνεις αποταμίευση κάθε μήνα, αν δεν μπορείς να κόψεις από κάπου ή αν δεν έχεις γονείς-συγγενείς να σου δώσουν έστω ένα μέρος και τελικά να συγκεντρωθεί το ποσό, τότε δεν υπάρχει άλλη λύση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα