γροσερισοπ Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 ποσο χρονων ειναι η πολυκατοικια; 20-30; δεν ξερω ακριβως δυστηχώς απο αυτες τις παλιες του κεντρου στη θεσσαλονικη..που βαζει ο απο πάνω ραδιο και το ακους και εσυ μαζί. 2
soteras Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Εγώ θα πρότεινα αύριο με καθαρό μιάλο φώναξε ένα τυπά παρουσία διαχειριστή πες του το σκηνικό όλο και πια είναι η γνώμη του για την αντίδραση του ασνασερ και όταν σου πει το πόρισμα π.χ ότι έπρεπε να σταματήσει στα κάπακαι στον άλλο όροφο ή ότι το σύστημα ασφαλέις είναι για τον γείτονα τους λες απλά ένα ευχαριστώ πολύ και στον διαχεισριστή λες μπουμπουκό μάντεψε τις θα πληρώσουμε όλοι μαζί και αν αρνηθείς μου πληρώνεις μια σωματική βλάβη που δεν μερημνείς να γίνονται σωστά όλα εδω μεσα.Και φεύγεις λικε α μπος με το ποδηλατο
Βασίλης_29 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 εισόδημα εχω να αποταιμίευσω αυτος ειναι μείον το ταμείο και τα θέλει μεχρι το τέλος της βδομάδας. Ok, να τα ζητάει μέχρι τέλος βδομάδας είναι παράλογο, χέστον εσύ, πες του δεν υπάρχει περίπτωση να τα έχεις τόσο σύντομα οτι και να κάνουν/και να πούν, αλλά θα φροντίσεις το συντομότερο όταν τα μαζέψεις να τους τα πληρώσεις.
kage Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) εσυ θα πεις δεν σταματησε το ασανσερ..δεν ειχε φρενα κτλ. αυτοι θα πουν απαγορεύεται η μεταφορά φορτιου εντος καμπινας ... θα φωναξεις την πολεοδομια αν δεν εχει πιστοποιηση καλης λειτουργιας θα φατε κανα προστιμο και θα σας αναγκασουν να βαλετε νεο ασανσερ(νομιζω ειχε βγει και νομος) με εσωτερικες πορτες κτλ. χρωστανε 2χιλ. θα πολλαπλασιαστει το χρεος μερικα χιλιαρικα και καλη συνεχεια.. το θεμα καθαριοτητας,γρατζουνιες κτλ. το προσπερναω.(τα ιδια σημαδια θα αφησεις και στον τοιχο της σκαλας) υ.γ. μπηκες σε ασανσερ που ισα που χωραγε το ποδηλατο σουζα.εχεις σκεφτει να μπλεκοταν στο λαιμο σου και σημερα να μην μπορουσες να γραψεις?να χανεις την ζωη σου απο ενα ποδηλατο σε ασανσερ! οχι δεν θα σουν ο πρωτος που θα εχανε την ζωη του ετσι..ιδιαιτερα αν εχεις ελαφρυ σκελετο που θα τυλιγοταν ευκολοτερα.. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2016 από kage 9
splashboogie Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Εγώ θα πρότεινα αύριο με καθαρό μιάλο φώναξε ένα τυπά παρουσία διαχειριστή πες του το σκηνικό όλο και πια είναι η γνώμη του για την αντίδραση του ασνασερ και όταν σου πει το πόρισμα π.χ ότι έπρεπε να σταματήσει στα κάπακαι στον άλλο όροφο ή ότι το σύστημα ασφαλέις είναι για τον γείτονα τους λες απλά ένα ευχαριστώ πολύ και στον διαχεισριστή λες μπουμπουκό μάντεψε τις θα πληρώσουμε όλοι μαζί και αν αρνηθείς μου πληρώνεις μια σωματική βλάβη που δεν μερημνείς να γίνονται σωστά όλα εδω μεσα.Και φεύγεις λικε α μπος με το ποδηλατο και εκρήξεις πίσω σου καπνίζοντας ΜΙΑ ΠΟΥΡΑΚΛΑ καβάλα στο ποδήλατο το οποίο ωχ δεν είναι ποδήλατο αλλά μια Χάρλεϋ, την οποία άλλωστε και αξιζεις με σταματησες το ασανσέρ che guevara. Μήπως να αφήσουμε τις φαντασιώσεις. Γενικά ή νομική κάλυψη του ινσομνια κυριολεκτικά είναι: τι εκαψες μια ολόκληρη πολυκατοικία με τους ενοίκους μέσα?? Τσεκαρε αν ήταν παράνομος ο ακάλυπτος. Εάν ήταν ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΦΘΟΡΑ, ΟΥΤΕ ΦΟΝΟΙ, ΤΙΠΟΤΑ ΡΕ. Μιας και επίσης ΕΙΣΑΙ τελεσίδικα ΑΘΩΩΣ, μπορείς να τους κάνεις και μήνυση και να τους πάρεις ότι έχουν και δεν έχουν. Έλα όμως που ή ζωή δεν δουλεύει έτσι. Είναι καλό να έχεις καλές σχέσεις με τους γείτονες. Όλα ξεκινάνε από το ότι εβαλες ένα ποδήλατο με ένα τιμόνι ΣΑΝ ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΑ στο ασανσέρ. Μαλακία σου και είναι τίμιο να πληρώσεις. Τώρα ή στάση του διαχειριστή καθαρή δεν είναι. Πως κοστολογήθηκε μισό χιλιάρικο? Τώρα καλέ μου ρωτησες αν χρεώνουν για να έρθουν να κάνουν εκτίμηση. Να το μιλησεις τηλεφωνικά αλλά κατά την γνώμη μου είναι ΑΝΤΙΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ να χρεώνει ο άλλος για να κάνει κατάθεση προσφοράς. Ότι εκτίμηση γίνει θα λάβεις την ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΡΑΠΤΑ στο e mail σου. Ήρεμα το πρωί με καφέ, ξεκινά τα τηλέφωνα θα βρεις πολλές εταιρίες να σου δώσουν προσφορές ΔΩΡΕΑΝ. 7
γροσερισοπ Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 έντιτ και εκρήξεις πίσω σου καπνίζοντας ΜΙΑ ΠΟΥΡΑΚΛΑ καβάλα στο ποδήλατο το οποίο ωχ δεν είναι ποδήλατο αλλά μια Χάρλεϋ, την οποία άλλωστε και αξιζεις με σταματησες το ασανσέρ che guevara. Μήπως να αφήσουμε τις φαντασιώσεις. Γενικά ή νομική κάλυψη του ινσομνια κυριολεκτικά είναι: τι εκαψες μια ολόκληρη πολυκατοικία με τους ενοίκους μέσα?? Τσεκαρε αν ήταν παράνομος ο ακάλυπτος. Εάν ήταν ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΦΘΟΡΑ, ΟΥΤΕ ΦΟΝΟΙ, ΤΙΠΟΤΑ ΡΕ. Μιας και επίσης ΕΙΣΑΙ τελεσίδικα ΑΘΩΩΣ, μπορείς να τους κάνεις και μήνυση και να τους πάρεις ότι έχουν και δεν έχουν. Έλα όμως που ή ζωή δεν δουλεύει έτσι. Είναι καλό να έχεις καλές σχέσεις με τους γείτονες. Όλα ξεκινάνε από το ότι εβαλες ένα ποδήλατο με ένα τιμόνι ΣΑΝ ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΑ στο ασανσέρ. Μαλακία σου και είναι τίμιο να πληρώσεις. Τώρα ή στάση του διαχειριστή καθαρή δεν είναι. Πως κοστολογήθηκε μισό χιλιάρικο? Τώρα καλέ μου ρωτησες αν χρεώνουν για να έρθουν να κάνουν εκτίμηση. Να το μιλησεις τηλεφωνικά αλλά κατά την γνώμη μου είναι ΑΝΤΙΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ να χρεώνει ο άλλος για να κάνει κατάθεση προσφοράς. Ότι εκτίμηση γίνει θα λάβεις την ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΡΑΠΤΑ στο e mail σου. Ήρεμα το πρωί με καφέ, ξεκινά τα τηλέφωνα θα βρεις πολλές εταιρίες να σου δώσουν προσφορές ΔΩΡΕΑΝ. ρε τυπε αν ειχε σταματησει προφανώς θα ηταν λιγοτερη η ζημια. ρε τυπε αν ειχα πάθει κάτι σοβαρο τι θα γινόταν; προφανώς σου λέω έκανα λάθος αλλα εδώ υπάρχει λογικά λαθος και στο ασανσέρ.
splashboogie Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 έντιτ ρε τυπε αν ειχε σταματησει προφανώς θα ηταν λιγοτερη η ζημια. ρε τυπε αν ειχα πάθει κάτι σοβαρο τι θα γινόταν; προφανώς σου λέω έκανα λάθος αλλα εδώ υπάρχει λογικά λαθος και στο ασανσέρ. μα δεν έπρεπε να υπάρχει ποδήλατο μέσα in the first place... Το ασανσέρ οφείλει να σε διαφυλάξει στα πλαίσια λειτουργίας του. Πρώτον φίλε έχεις την υγεία σου άρα ΤΙΠΟΤΑ δεν είναι σοβαρό. Αυτός πνίγεται (όπως η μισή Ελλάδα) και βρήκε τώρα σου λέει οπα ο μικρός έκανε μαλακία να του φορτώσουμε ότι μπορούμε. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ απαιτεί ΜΕΤΡΗΤΑ το 2016. Μπορεί εσύ να έχεις μαξαρι την κάρτα σου και χρωστάς και 420€ της επόμενης εβδομάδας. Δεν κατάλαβα?!? Μην ψαρωνεις πάρε προσφορές πολλές και πολλές προσφορές για την αποπληρωμή. Νομίζεις π.χ. αν είναι 400€ θα δυσκολευτεις πολύ να βρεις γραφείο να δεχτεί 200 μπροστά και 100 κάθε βδομάδα για τις επόμενες 15 μέρες?? Όχι. Επίσης ΜΗΛΑ με πολλούς μάστορες και δες τι είναι το ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ. Μπορεί ή μισή ζημιά λέμε τώρα να είναι από το ποδήλατο και ή άλλη μισή από ανεπάρκεια του ασανσέρ. Αλλά αυτό δεν θα στο πούμε ΕΜΕΙΣ αλλά ΜΑΣΤΟΡΑΣ.
γροσερισοπ Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 μα δεν έπρεπε να υπάρχει ποδήλατο μέσα in the first place... Το ασανσέρ οφείλει να σε διαφυλάξει στα πλαίσια λειτουργίας του. Πρώτον φίλε έχεις την υγεία σου άρα ΤΙΠΟΤΑ δεν είναι σοβαρό. Αυτός πνίγεται (όπως η μισή Ελλάδα) και βρήκε. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ απαιτεί ΜΕΤΡΗΤΑ το 2016. Μπορεί εσύ να έχεις μαξαρι την κάρτα σου και χρωστάς και 420€ της επόμενης εβδομάδας. Μην ψαρωνεις πάρε προσφορές πολλές και πολλές προσφορές για την αποπληρωμή. Νομίζεις π.χ. αν είναι 400€ θα δυσκολευτεις πολύ να βρεις γραφείο να δεχτεί 200 μπροστά και 100 κάθε βδομάδα για τις επόμενες 15 μέρες?? Όχι. Επίσης ΜΗΛΑ με πολλούς μάστορες και δες τι είναι το ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ. Μπορεί ή μισή ζημιά λέμε τώρα να είναι από το ποδήλατο και ή άλλη μισή από ανεπάρκεια του ασανσέρ. Αλλά αυτό δεν θα στο πούμε ΕΜΕΙΣ αλλά ΜΑΣΤΟΡΑΣ. έγινε ψιλε ευχαριστω
Βασίλης_29 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Όταν ήμουν μικρός γυρίζαμε από ένα μπάνιο στην θάλασσα, την ώρα που ανέβαινε το ασανσέρ είχα βάλει το πόδι μου στην χαραμάδα του δαπέδου μπροστά μπροστά, ξαφνικά άρχισε ένας δυνατός θόρυβος που τρόμαξαν οι γονείς μου από πίσω και πάτησαν το stop. Το ασανσέρ δεν σταμάτησε μόνο του παρά μόνο όταν πατήθηκε το stop..... δεν θέλω ούτε να φαντάζομαι τι θα γινόταν αν φορούσα κάτι ελαφριά πέδιλα που είχαν ακάλυπτα τα μπροστινά δάκτυλα του ποδιού και οχι το κανονικό παπούτσι που φορούσα τότε. Στον τοίχο του κλιμακοστασίου έγινε μαύρο σημάδι με μήκος 1 μέτρο περίπου και φάρδος 10εκ. Ο ξάδερφός μου στο ασανσέρ της πολυκατοικίας του έπαιζε με ένα μπαλάκι του τέννις την ώρα που ανέβαινε πάλι, το μπαλάκι πήγε στην χαραμάδα το ρούφηξε και σφήνωσε ενώ σταμάτησε και το ασανσέρ χωρίς να μπορεί να κινηθεί μετά, έτσι κλείστηκε μέσα και περίμενε να έρθουν να τον βγάλουν.
lepaterious Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Χμμμ. Λεφτά στον διαχειριστή ούτε cent δεν δίνεις.... Αυτό που θα κάνεις εφόσον από ότι κατάλαβα είσαι ιδιοκτήτης, θα ζητήσεις συνέλευση πολυκατοικίας, θα εξηγήσεις το λάθος σου στους άλλους ιδιοκτήτες και ότι αναλαμβάνεις το κόστος της ζημιάς και θα απαιτήσεις φυσικά να φέρεις εσύ μάστορα... Έτσι ο διαχειριστής δεν θα μπορεί να κάνει τσαμπουκάδες ούτε να απαιτεί να δώσεις τέτοιο πόσο χωρίς να ξέρεις. Επίσης δες στα κοινόχρηστα το όνομα της εταιρίας που τα βγάζει και επικοινώνησε και με αυτούς και εξήγησε τους, μπορεί να χρειαστεί να πληρωθούν σε αυτούς για να τα περάσουν και μετά να τα πάρει ο μάστορας. Έτσι είχε γίνει τουλάχιστον σε ζημιά που είχε κάνει ένας ιδιοκτήτης στην πολυκατοικία... Ζήτησε συνέλευση, υπέγραψε για την ευθύνη, έφερε μάστορα, και στα δικά του κοινόχρηστα φαινόταν η ζημία.
γροσερισοπ Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 μόλις ακουσε καταγγελία και για συμμόρφωση του ανελκστήρα στα πρώτυπα με πορτάκια (ενω επικαλέστηκε ότι ειναι καινούργιος και ολας) έπεσε ξαφνικά η ζημια στα 150€..α ρε λαμόγιο.. 5
γροσερισοπ Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 μη του δωσεις τιποτα. λέω να πάω απο κάτω που ειναι το σημείωμα οτι χρωστάω τα 500€ γιουρα και να απευθήνονται σε μένα να του αφησω αυτό τοιχοκολημενο. (τι εκανε ο αρρωστος σημειωμα οτι χρωστάω..) 3
Super Moderators billdanos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Το ασανσέρ δεν είχε εσωτερικά πόρτες ασφαλείας? Το λέω γιατί νομίζω πως είναι υποχρεωτικές από το νόμο και αν δεν είχατε στο δικό σας, υπήρχε ήδη παρανομία απο πριν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα