Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλε μου αν δεν εχεις καποιον να σ δωσει χρηματα προσωρινα, δεν εχεις απο καπου εισοδημα σκεψου το καλα και μην νευριαζεις.απλα σκεψου επισεις οτι τρωνε ταλαιπωρια χωρις να φταινε οι υπολοιποι που μενουν εκει.

Ισως ειναι μια λυση.και μετα μαζευεις σιγα σιγα παλι χρηματα και ξανααγοραζεις.

• Like 1
  • Απαντ. 105
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

το ποδήλατο δεν μπορει να πουληθει και θα αργει να πουληθει για πολλούς λογους (φύση του ποδηλάτου, size, στραβωμενη πισω ρόδα απο το ασανσέρ (εφαγε αρκετή δυναμη). επίσης δεν θα το δώσω για 500€ γιατι δεν υπάρχει διακανονιστικό πλαίσιο στο καταστατικό σε τέτοιες περιπτώσεις.

το να με αναγκάζει να του τα βρω μεσα στη βδομαδα ειναι παράλογος.

το να με απειλεί ότι θα πει σε όλους να μου σπανε τα νεύρα.

ο τρόπος μου το ζητάει ειναι απαράδεκτος.

λάθος έγινε, μπορούσα να γινω ενα με το αλουμίνιο εκει μεσα και κανεις δνε ενδιαφέρθηκε.

τρια αν δεν εχει να συντηρήσει τη πολυκατοικία και μου τα ζητάει ετσι θρασύτατα και χωρίς κάποιο διακανονισμό.

και ξαναλέω προτίθομαι να καλύψω τη ζημια αλλα αυτή τη στιγμή δεν παιζει.

από την αλλή εχω να κάνω με το γερόντι και αν ειμουν κάφρος θα έκανα το κινέζο, να ψάχνει για στοιχεια και λοιπα. αλλα δεν ειμαι τέτοιος. του πα θέλω να καληψω τη ζημια. αν αυτος εχει ταμειο μειον δεν θα τη πληρωσω εγώ.

• Like 1
Δημοσ.

Καλα ολα αυτα περι θα το πω στους αλλους να σ σπανε τα νευρα πρεπει να ειναι μεγαλο νουμερο.τεσπα

Μηπως εχεις καποιο αντικείμενο που δεν χρειαζεσαι ωστε να πουλησεις αμεσα για μετρητα.

Η στην τελικη πες ΔΕΝ ΕΧΩ αντε γεια αλλα τσουκαλας!

Αν δεν εχεις χρηματα τι μπορει να σ κανει;

Αμα πια!! Και δινε του λιγα λιγα

Δημοσ.

Εχμ κοίτα αν ήμουν στην θέση σου θα το σκεφτόμουν σοβαρά. Αν δεν έχεις εισόδημα για να κάνεις αποταμίευση κάθε μήνα, αν δεν μπορείς να κόψεις από κάπου ή αν δεν έχεις γονείς-συγγενείς να σου δώσουν έστω ένα μέρος και τελικά να συγκεντρωθεί το ποσό, τότε δεν υπάρχει άλλη λύση.

εισόδημα εχω να αποταιμίευσω αυτος ειναι μείον το ταμείο και τα θέλει μεχρι το τέλος της βδομάδας.

Δημοσ.

Γράψε τον εκεί που δε πιάνει μελάνι, μόνο και μόνο για τη συμπεριφορά του & δίνε 50-50 ευρώ κάθε όποτε έχεις.

Κι άμα σου πει τίποτα οποιοσδήποτε άλλος, "παιδιά, δεν έχω, ΤΕΛΟΣ".

Μη χαλάς την ηρεμία σου για μ@λ@κες.

• Like 3
Δημοσ.

Η μαλακία είναι οτι η ζημιά επηρεάζει τους άλλους και οχι μόνο εσένα.Πάλι καλά που δεν υπάρχει στην πολυκατοικία κάποιος με αναπηρία,θα ήσουν σε ακόμα χειρότερη θέση.

Και όπως λες δυστυχώς δεν μπορεί να καλυφθεί η ζημιά και να τα χρωστάς.Αν καίγονται τόσο πολύ για το ασανσέρ ας τα βάλουν οι ένοικοι-ιδιοκτήτες και να τα χρωστάς υπογράφοντας κάποιο συμφωνητικό,δεν μπορώ να σκεφτώ άλλη λύση.

Πες οτι σου δίνουν περιθώριο 1 εβδομάδα.Που θα βρείς τα χρήματα?Το πιο λογικό σε αυτήν την περίπτωση είναι να σου δανείσει συγγενής 1ου βαθμού.Κανείς τους δεν εργάζεται η δεν παίρνει σύνταξη;

Αν σε τρελάνουν πολύ πες τους οτι είναι καλό να ανεβοκατεβαίνουν τις σκάλες,είναι καλή άσκηση.Μη με ζορίζετε πες τους γιατί θα φύγω νύχτα. :P

Δημοσ.

Σε εποχες που ζουμε πες του οταν μπορεσω, δηλαδη η πολυκατοικια γιατι ειναι χρεωμενη, εξαιτια σου μονο;

Αν η στραβη γινοταν απο τα παιδια του δεν θα ζητουσε απο ολους σαν λεφτα σαν κοινοχρηστο εξοδο; τωρα γιατι να την πληρωσει ενας.

Ας κανουν υπομονη. Αν θελουν να φτιαχτει.

Δημοσ.

μετά από μπόλικα τηλεφωνηματα και επικοινωνία με 2 ενοίκους:

Ο ασανσεράς που το έλενξε απτίμησε τη ζημια στα 500€.

Με ζημιές:

Τρύπα κάτω απο τα κουμπια (μικρό κόστος)

Μια άλλη βλάβη/ζημια σε κάτι λαμαρίνες που διορθόνται με κάτι ίνοξ (μικρό κόστος αν κατάλαβα καλά)
Και αλλαγή το πάτωμα με τα ελλατήρια.

Σύνολο τιμές και ακριβώς ζημιες θα μου τα πει αυριο (και εγώ τα μισοκατάλαβα γιατι δεν ξέρω απο ανελκυστήρες.)

Το θέμα ειναι ότι εγώ μιλησα με διαχειριστή γνωστό της οικογενείας και μου είπε: 

Ότι το πάτωμα μαζί με ελατήρια ειναι γύρω στα 120€.

με 500άρι μου είπε αλλάζεις ολόκρηρη καμπίνα.

Δημοσ.

εγώ θα πούλαγα κάτι απ'την υπογραφή σου.  :-D

πέρα απ'την πλάκα, ψάξε 2-3 γραφεία συντήρησης ανελκυστήρων & μάθε τιμές αποκατάστασης της βλάβης.

αν υπάρχει πιστωτική, μπορεις να πληρώσεις σε δόσεις.

Δημοσ.

εγώ θα πούλαγα κάτι απ'την υπογραφή σου.  :-D

πέρα απ'την πλάκα, ψάξε 2-3 γραφεία συντήρησης ανελκυστήρων & μάθε τιμές αποκατάστασης της βλάβης.

αν υπάρχει πιστωτική, μπορεις να πληρώσεις σε δόσεις.

αυτά παράγουν εισόδημα ομως.

Τρήτη θα ξεδιαλύνει το μυστήριο, μυρίζομαι η ο ασανσέρας θέλει να φάει παραπάνω παρέα με το τάχαμου διαχειριστή.

Αν εικάζω ότι η ζημια ειναι κανά 300άρι οκ θα τα βρω δανείζοντας απο εδώ και απο εκι με δυσκολια. 

αλλά παλι έχει γινει η κατάσταση ότινανε. περισσότερο από τη πίεση που βιώνω επείδη πρέπει να επισκευαστει άμεσα γιατι έχουν ελειματα 2.500 (λες και φταιω εγώ.)

Δημοσ.

επειδη δουλευω αρκετα με πολυκατοικιες, μπορω να επιβεβαιωσω το ποσο λαμογια ειναι καποιοι διαχειριστες !!!

(για τα περασμενα μεγαλεια δεν μιλαω, τοτε γινοταν παρτυ)

δεδομενο #1 - επρεπε να εχεις ψαξει 2-3 γραφεια για τιμη.

δεδομενο #2 - 500€ δεν πληρωνονται ετσι απλα, μιας κ ο βασικος μισθος του ελλαδισταν ειναι 495€

δεδομενο #3 - αν κανεις μονος σου το deal, ενδεχομενως να μπορεις να πληρωσεις με δοσεις, έστω 3 ή 5.

δεδομενο #4 - μπορεις να παζαρεψεις τιμη, στη χειροτερη μην παρεις αποδειξη εφοριας αλλα μια αποδειξη επισκευης / καλης λειτουργιας.

• Like 1
Δημοσ.

επειδη δουλευω αρκετα με πολυκατοικιες, μπορω να επιβεβαιωσω το ποσο λαμογια ειναι καποιοι διαχειριστες !!!

(για τα περασμενα μεγαλεια δεν μιλαω, τοτε γινοταν παρτυ)

δεδομενο #1 - επρεπε να εχεις ψαξει 2-3 γραφεια για τιμη.

δεδομενο #2 - 500€ δεν πληρωνονται ετσι απλα, μιας κ ο βασικος μισθος του ελλαδισταν ειναι 495€

δεδομενο #3 - αν κανεις μονος σου το deal, ενδεχομενως να μπορεις να πληρωσεις με δοσεις, έστω 3 ή 5.

δεδομενο #4 - μπορεις να παζαρεψεις τιμη, στη χειροτερη μην παρεις αποδειξη εφοριας αλλα μια αποδειξη επισκευης / καλης λειτουργιας.

Έπεσε Π/Σ/Κ γι αυτό και ολη αυτη η καθυστέρηση.

1) Από αυριο ψάχνω 1-2 ασανσεράδες να δω μπορούνε να κάνουνε εκτίμηση (τωρα αυτο θα κοστίσει ιδέα δεν εχω;).

2) Ο γνωστός μου ο διαχειριστής αυτος που ξερει απο αυτά θα επικοινωνήσει με τον τωρινό που έκανε την εκτίμηση για να δικαιολογήσει τις τιμές που έβγαλε. 

3) Ψάχνω να βρεθεί μια λύσει με δόσεις είτε με τον τωρινό η τον μελλοντικό.

4) Ελπίζω Ελπιζω Ελπιζω.

Δημοσ.

Κανονικά θα έπρεπε να σου λέει βρες μάστορα να το φτιάξει το "500 ευρά κόψε το λαιμό σου" μου βρωμάει κάπως...

δε καταλαβαίνω πάντως γιατί είναι τόσο δύσκολο να βάλει ο καθένας από ένα ποσό και να τους τα επιστρέψεις όταν μπορείς μα τόσο μισανθρωπιά; 500 ευρώ είναι ένας μισθός πλέον όπως λέγεται και πιο πάνω δε λες στον άλλο φέρτα τώρα

Δημοσ.
  • Like 1
Δημοσ.

δεν εχω ιδέα με τα ελειματα τους, εγώ νοικιάζω εδώ κανά τρίμηνο και ειμαι εντάξει στις υποχρεώσεις μου. όπως θα φανώ και στο προβλημα που υπήρξε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...