stelios18120 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Πες του διαχειριστή τσακ νορις που εχεις οτι βαση νομου επρεπε να υπηρχαν εσωτερικες πορτες ασφαλειας.οποτε θα μπορουσα να ειχα σκοτωθει.κανε του μηνυση (100 ευρω) και πειτε τα υπολοιπα στον αξ.υπ (αξιωματικο υπηρεσιας στο τμημα) 1
Dannie Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Εμας παντως απαγορευουνται τα ποδηλατα μεσα στο ασανσερ...!
Silverage Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Σε ασανσερ χωρίς πόρτες εσωτερικές δεν παίζει να έμπαινα πάντως ακόμα και αν ήταν να πάω στο 10ο όροφο. 1
xpapias Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Σε ασανσερ χωρίς πόρτες εσωτερικές δεν παίζει να έμπαινα πάντως ακόμα και αν ήταν να πάω στο 10ο όροφο. Εσυ τρολλαρεις σιγουρα. Η μιση Ελλαδα ετσι ειναι, οσο και αν επιβάλλεται απο το νομο. 9
soteras Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 μόλις ακουσε καταγγελία και για συμμόρφωση του ανελκστήρα στα πρώτυπα με πορτάκια (ενω επικαλέστηκε ότι ειναι καινούργιος και ολας) έπεσε ξαφνικά η ζημια στα 150€.. α ρε λαμόγιο.. wow 150? τα υπολοιποα 350 τι θα τα εκανε θα τα ετρωγε σε αννες...η θα έκλεινε καμία δικιά του τρύπα. Κατά την γνώμη κάνε γενική συνέλευση πες ότι στην αρχή ζητούσε το χ ποσό και τώρα ξαφνικά έπεσε στα τόσα χρήματα και ότι αφού υπήρχε απάτη από το διαχειριστή δεν δίνεις ούτε φράγκο και αν θέλουν ας τον φτιάξουν και ας μην σταματάει στο 6ο να δούμε εκεί.Μήπως και η εταιρία που βγάζει κοινόχρηστα είναι του διαχειριστά τίποτα φιλαράκια και δίνετε άδικα τόσα λεφτά
Silverage Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Εσυ τρολλαρεις σιγουρα. Η μιση Ελλαδα ετσι ειναι, οσο και αν επιβάλλεται απο το νομο. Εγώ πάντως μια φορά είχα μπει σε τέτοιο ασανσέρ σε μια αρχαία πολυκατοικία.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Εσυ τρολλαρεις σιγουρα. Η μιση Ελλαδα ετσι ειναι, οσο και αν επιβάλλεται απο το νομο. Απλά όταν το ασανσέρ σκοτώσει κάποιον επειδή δεν είχε πόρτα ασφαλείας ή την είχαν αφαιρέσει οι κάτοικοι της πολυκατοικίας, δεν θα έχει κανείς το δικαίωμα να κατηγορήσει τον κατασκευαστή... Το ατύχημα που έπαθε ο φίλος με το ποδήλατο δεν ήταν "αθώο" και θα μπορούσε πανεύκολα να τον είχε σκοτώσει.
γροσερισοπ Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Εγώ ένα θα αναφέρω καθώς πινω τη μπυρα μου.Κυριακή απόγευμα έρχεται και μου λέει για 500€ κουστούμιΔευτέρα πρωί σημερα με παίρνει (10;00) ο ασανσεράς μου λεει 270€ για πάτωμα και 130 τα Ίνοξ.Δευτέρα πρωί στα καπάκια εποικωνω με τον γέρο και του θέτω.1) Ο ανελκιστήρας ειναι κοινό αγαθό, μην γελιομαστε όλοι βάζουμε φορτία μέσα. Έχω δει από ψυγεια, Έως Καροτσάκια. Το ποσό θα σπάσει με όλους απο τη στιγμή δεν έγινε εκ προμελέτης ζημιά.Άρχισε τα περίεργα "Κοιτα να δεις"εκεί του βάζω stop.Ζητώντας του να μου παραδώσει:1. Συμβόλαιο συντήρησης του ανελκυστήρα 2. Αδεια λειτουργίας και καταχώρηση στο αντίστοιχο μητρώο3. Πιστοποιητικό από ανεξάρτητο φορέα.Άρχισε μην μου το ξεκινάς εμένα έτσι και καθώς τα έγγραφα υπάρχουν λογικά στον άνθρωπο που είναι για τη συντήρηση.Άρχισε τα κλασσικα μα μου ο ανελκιστήρας είναι καινούργιος.Του χώνω πως θα φάει καταγγελία στο Βιομηχανιας και Ανάπτυξης και θα αναγκαστεί αργά ή γρήγορα να ανακαινησει το ασανσέρ σύμφωνα με τις προδιογραφές.Απαντάει πως το Ασανσέρ ειναι καινούργιο 5ετίας και πως ο Επιμελητής έχει βάλει την υπογραφή πως δεν χωράνε πορτάκια.Στο τέλος πέταξε το: Μετά από συνέλευσεη και κατανωόντας την αδυναμία πληρωμής των 500€ και αφου τα βρηκα με τον ασανσερά ως φίλος, ότι κουτσά στραβά με φιλική τιμή θα βγει στα 150€ και πως θα παραλάβω και απόδειξη.Πόγε έγινε; η συνέλευση; μεσάνυχτα; Εγώ θα τα δώσω πάλι με επιφύλαξη γιατί δεν γουστάρω να με κοιτάνε με στραβά μάτια 10 οικογένειες ενώ εγώ είμαι με το κατώτατο μηνιάτικο. Αρκετά έχω στο κεφάλι μου και δεν αξίζει παραπάνω απο 150€. θα δανεστώ απο τρεις φιλους και έκλεισε το θέμα. Το ποδηλατο τώρα αλλου παπά ευαγγέλιο.Ευχαριστώ όλους όσους βοηθήσανε μιας και είχα φρικάρει. 5
anwnymh29 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Παντως λιγη κατανοηση στην δυσκολη εποχη που ζουμε δεν βλαπτει.. οποτε καλα του ξηγηθηκες!
andreapaog328 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 1) Ο ανελκιστήρας ειναι κοινό αγαθό, μην γελιομαστε όλοι βάζουμε φορτία μέσα. Έχω δει από ψυγεια, Έως Καροτσάκια. Το ποσό θα σπάσει με όλους απο τη στιγμή δεν έγινε εκ προμελέτης ζημιά. εκ προμελετης δεν εγινε αλλα σουκατσε σενα που μπηκες με το ποδηλατο μεσα. σα να λές οδηγάω σε μονόδρομο ανάποδα που περνανε ολοι, τρακαρω με τον άλλονε, να πληρωσουνε ολοι όσοι μπηκανε. 2
splashboogie Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Εγώ ένα θα αναφέρω καθώς πινω τη μπυρα μου. Κυριακή απόγευμα έρχεται και μου λέει για 500€ κουστούμι Δευτέρα πρωί σημερα με παίρνει (10;00) ο ασανσεράς μου λεει 270€ για πάτωμα και 130 τα Ίνοξ. Δευτέρα πρωί στα καπάκια εποικωνω με τον γέρο και του θέτω. 1) Ο ανελκιστήρας ειναι κοινό αγαθό, μην γελιομαστε όλοι βάζουμε φορτία μέσα. Έχω δει από ψυγεια, Έως Καροτσάκια. Το ποσό θα σπάσει με όλους απο τη στιγμή δεν έγινε εκ προμελέτης ζημιά. Άρχισε τα περίεργα "Κοιτα να δεις" εκεί του βάζω stop. Ζητώντας του να μου παραδώσει: 1. Συμβόλαιο συντήρησης του ανελκυστήρα 2. Αδεια λειτουργίας και καταχώρηση στο αντίστοιχο μητρώο 3. Πιστοποιητικό από ανεξάρτητο φορέα. Άρχισε μην μου το ξεκινάς εμένα έτσι και καθώς τα έγγραφα υπάρχουν λογικά στον άνθρωπο που είναι για τη συντήρηση. Άρχισε τα κλασσικα μα μου ο ανελκιστήρας είναι καινούργιος. Του χώνω πως θα φάει καταγγελία στο Βιομηχανιας και Ανάπτυξης και θα αναγκαστεί αργά ή γρήγορα να ανακαινησει το ασανσέρ σύμφωνα με τις προδιογραφές. Απαντάει πως το Ασανσέρ ειναι καινούργιο 5ετίας και πως ο Επιμελητής έχει βάλει την υπογραφή πως δεν χωράνε πορτάκια. Στο τέλος πέταξε το: Μετά από συνέλευσεη και κατανωόντας την αδυναμία πληρωμής των 500€ και αφου τα βρηκα με τον ασανσερά ως φίλος, ότι κουτσά στραβά με φιλική τιμή θα βγει στα 150€ και πως θα παραλάβω και απόδειξη. Πόγε έγινε; η συνέλευση; μεσάνυχτα; Εγώ θα τα δώσω πάλι με επιφύλαξη γιατί δεν γουστάρω να με κοιτάνε με στραβά μάτια 10 οικογένειες ενώ εγώ είμαι με το κατώτατο μηνιάτικο. Αρκετά έχω στο κεφάλι μου και δεν αξίζει παραπάνω απο 150€. θα δανεστώ απο τρεις φιλους και έκλεισε το θέμα. Το ποδηλατο τώρα αλλου παπά ευαγγέλιο. Ευχαριστώ όλους όσους βοηθήσανε μιας και είχα φρικάρει. 3 άνθρωποι για 150 ευρά?? Μας έχει γονατίσει η άτιμη η κρίση Όπως σου είπα όλα γραπτά όμως- το sos πλέον είναι η απόδειξη. Έγώ πάντως θα έφερνα και άλλον να το δει γιατί πολύ απότομα την έριξε την τιμή ο ''φιλικός'' μάστορας.Τέλος καλό, όλα καλά, μπράβο.
acomaedo Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Εγώ ένα θα αναφέρω καθώς πινω τη μπυρα μου. Κυριακή απόγευμα έρχεται και μου λέει για 500€ κουστούμι Δευτέρα πρωί σημερα με παίρνει (10;00) ο ασανσεράς μου λεει 270€ για πάτωμα και 130 τα Ίνοξ. Δευτέρα πρωί στα καπάκια εποικωνω με τον γέρο και του θέτω. 1) Ο ανελκιστήρας ειναι κοινό αγαθό, μην γελιομαστε όλοι βάζουμε φορτία μέσα. Έχω δει από ψυγεια, Έως Καροτσάκια. Το ποσό θα σπάσει με όλους απο τη στιγμή δεν έγινε εκ προμελέτης ζημιά. Άρχισε τα περίεργα "Κοιτα να δεις" εκεί του βάζω stop. Ζητώντας του να μου παραδώσει: 1. Συμβόλαιο συντήρησης του ανελκυστήρα 2. Αδεια λειτουργίας και καταχώρηση στο αντίστοιχο μητρώο 3. Πιστοποιητικό από ανεξάρτητο φορέα. Άρχισε μην μου το ξεκινάς εμένα έτσι και καθώς τα έγγραφα υπάρχουν λογικά στον άνθρωπο που είναι για τη συντήρηση. Άρχισε τα κλασσικα μα μου ο ανελκιστήρας είναι καινούργιος. Του χώνω πως θα φάει καταγγελία στο Βιομηχανιας και Ανάπτυξης και θα αναγκαστεί αργά ή γρήγορα να ανακαινησει το ασανσέρ σύμφωνα με τις προδιογραφές. Απαντάει πως το Ασανσέρ ειναι καινούργιο 5ετίας και πως ο Επιμελητής έχει βάλει την υπογραφή πως δεν χωράνε πορτάκια. Στο τέλος πέταξε το: Μετά από συνέλευσεη και κατανωόντας την αδυναμία πληρωμής των 500€ και αφου τα βρηκα με τον ασανσερά ως φίλος, ότι κουτσά στραβά με φιλική τιμή θα βγει στα 150€ και πως θα παραλάβω και απόδειξη. Πόγε έγινε; η συνέλευση; μεσάνυχτα; Εγώ θα τα δώσω πάλι με επιφύλαξη γιατί δεν γουστάρω να με κοιτάνε με στραβά μάτια 10 οικογένειες ενώ εγώ είμαι με το κατώτατο μηνιάτικο. Αρκετά έχω στο κεφάλι μου και δεν αξίζει παραπάνω απο 150€. θα δανεστώ απο τρεις φιλους και έκλεισε το θέμα. Το ποδηλατο τώρα αλλου παπά ευαγγέλιο. Ευχαριστώ όλους όσους βοηθήσανε μιας και είχα φρικάρει. Έχεις αρκετά δίκια, αλλά όλα αυτά τα ζήτησες από τι στιγμή που το κακό έγινε από το δικό σου ποδήλατο. Μέχρι τότε δεν σε ενδιέφερε αν έχει άδεια το ασανσέρ ή όχι, ούτε αν θα παθαινε ζημιά... Και όχι το ποδήλατο δεν είναι άλλου παπά ευαγγέλιο, εξαιτίας του έμαθες ότι το ασανσερ χρειάζεται: 1. Συμβόλαιο συντήρησης του ανελκυστήρα 2. Αδεια λειτουργίας και καταχώρηση στο αντίστοιχο μητρώο 3. Πιστοποιητικό από ανεξάρτητο φορέα. Αλήθεια με το 150€ θα καλυφτούν και τα παραπάνω; ΥΓ: Όχι δεν είμαι ασανσεράς 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 και η απόδειξη να είναι νόμιμη, checkαρε με εφορία για διασταύρωση
Vapir Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 είδες πως γίνανε τα 500 ξαφνικά 150 ..... α ρε μπουνιές που θέλει... Καλά το σκέφτηκες πάντως, πλήρωσε τα τώρα να ξεμπερδεύεις , δεν αξίζει για 150 να χαλάσεις τις σχέσεις σου με τόσο κόσμο και ας μας γίνει μάθημα σε όλους να το ψάχνουμε σε βάθος πριν πληρώσουμε
soteras Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Και από τη τη στιγμή που φτιαχτεί και δώσεις τα 150 δεν σε νοιάζει τίποτα άλλο ότι πρόβλημα βγάλει μετά το επομίζονται όλοι μην σου κάνει το μάγκα ότι μετά από 5 μήνες χάλασε αυτό και φταίς εσύ τότε που είχες το ποδήλατο μέσα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα