ekikou Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Υδραυλικός μου πήρε 150 ευρώ για να φτιάξει ένα λούκι στο σπίτι μου. Τι πρέπει να κάνω τώρα; Κλέφτης και αυτός; Δεν έκοψε απόδειξη..
xpera_x Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Κλέφτης και αυτός; Δεν έκοψε απόδειξη.. πέφτω από τα σύννεφα
soteras Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 1)Πριν γινει το δεαλ ας ελεγες θες αποδειξη 2)Υπάρχουν 2.452.646 υδραυλικοί πιο καλή έρευνα για να βρεις τον πιο φτηνό 3)Αν τα χέρια σου πιάνουν αν ρώταγες είτε εδώ είτε στις γειτονιάς το μαγαζί που πουλάει τα σχετικά θα έκανς δουλειά πολύ φτηνά 4) Ας γινόσουν υδραυλικός 5)Τώρα μπορείς πολύ απλά να λες αχ τι ωραία το λούκι μου είναι κομπλέ και πάλι 2
xpera_x Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 εντάξει αλλά και το φυσιολογικό θα ήταν από προεπιλογή να κόβεται η απόδειξη, όχι το ανάποδο και σε κάθε περίπτωση πρόκειται για φοροκλοπή/φοροαποφυγή
g_alkis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Κλαίγονται και διαμαρτύρονται μετά οι ελεύθεροι επαγγελματίες, γραβατωμένοι και μη 1
splashboogie Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Υδραυλικός μου πήρε 150 ευρώ για να φτιάξει ένα λούκι στο σπίτι μου. Τι πρέπει να κάνω τώρα; Κλέφτης και αυτός; Δεν έκοψε απόδειξη.. Μια χαρά τιμή σου έκανε. Τα λούκια αυτά είναι χειροποίητα από κέρατο ΜΟΝΟΚΕΡΟΥ, και μπροστά για μόνωση βάζει τρίχες από νεαρές παρθένες από την Γουαδαλούπη. Για κόλλα βάζει το ΑΙΜΑ των εχθρών σού και για βάση ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΣΤΑ ΤΟΥΣ. Αυτα τα λούκια κύριε στην Ευρώπη τα πουλάνε και 20.000€ και συ γκρινιάζεις. Ήθελες και απόδειξη και τι να γράψει πάνω κύριε?? ΑΞΙΑ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ???? 2
4saken Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Oταν μας κανουν μια δουλεια χωρις να ρωτησουμε ποσο θα κοστισει, τρωμε το σμπαρο, δεν λεμε κουβεντα και πληρωνουμε. Αυτος καλα εκανε και δεν εκοψε αποδειξη, ας του ζηταγες και αν δεν εκοβε αλλη δουλεια... Αν σου φαινονται πολλα λεφτα και οτι κονομανε αβερτα γινε εσυ η το παιδι σου υδραυλικος.
stelios18120 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Ρε φιλε αφου θα ειχατε κανονισει την τιμη απο πριν τωρα τι κανεις παραπονα; Αν δεν ειχες κανονισει τιμη πολυ κακως. Επισεις αν σου φανηκαν πολλα ας το εφτιαχνες μονος σου. Και αν δεν κοπηκε αποδειξη πολυ κακως και απο τον υδραυλικο και απο εσενα π δεν ζητησες. Σ εφτιαξε λουκι δεν μας λες ομως που στο εκανε και ποσα μετρα ηταν. Τωρα παει τελειωσε οτι εγινε εγινε.κατσε αραξε και συνεχισε την ζωη σου δεν ειναι και κατι τραγικο.
girologos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Υδραυλικός μου πήρε 150 ευρώ για να φτιάξει ένα λούκι στο σπίτι μου. Τι πρέπει να κάνω τώρα; Κλέφτης και αυτός; Δεν έκοψε απόδειξη.. την απόδειξη την προσπερνάω ..τωρα για το βασικό ερώτημα σου ανάλογος τις εννοείς λούκι..μήπως εννοείς υδρορροή ;;; ποσά μέτρα σωλήνα σου έβαλε;;;
TriLoBiTe Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 ο ακριβός υδραυλικός Σαν τίτλος από τσόντα ακούστηκε αυτό 2
AntiCambeR Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Εν έτη 2016 με τέτοια ανεργία και αφραγκία οι ελεύθεροι επαγγελματίες εκμεταλεύονται τον κόσμο στην ανάγκη.Αυτό που έκαναν πάντα δηλαδή.Τώρα λένε οτι λόγω φόρων κλπ υποφέρουν οικονομικά και δεν δηλώνουν το πραγματικό εισόδημα.Τότε,πρίν την "κρίση" γιατί έκαναν το ίδιο;Για δουλειά των 100€ ζητούν 150€ και χωρίς απόδειξη.Παρόμοια φάση και με κάποιους που είχαν και έχουν κατάστημα. Οπότε μπορείς να συμφωνήσεις απο πρίν την τιμή και για το αν θές απόδειξη γιατί μετά την εργασία αυτός μπορεί να σου πεί οσα γουστάρει.Εχουν βγάλει και γαμώ τα λεφτά και τώρα κλαίγονται. Οι υπόλοιποι είμαστε κοροϊδα που φαίνονται ολα τα ετήσια εισοδήματά μας και κάθε μήνα και εχουμε κρατήσεις. Αν σε βρήκαν στην ανάγκη σε εκμεταλεύονται.Φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις αλλά είναι πιο λίγες.
Mau-Maus Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Νταξει δεν υπάρχει σωτηρία ... οχι απο τους υδραυλικούς βέβαια αλλά από τα θύματα που πάνε και βρίσκουν και τους κάνουν δουλειά χωρις απόδειξη δεν μας σώζει κανείς !! Εσείς μας κυβερνάτε κύριοι και ο νοών...νοείτω ! 1
xpera_x Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Oταν μας κανουν μια δουλεια χωρις να ρωτησουμε ποσο θα κοστισει, τρωμε το σμπαρο, δεν λεμε κουβεντα και πληρωνουμε. Αυτος καλα εκανε και δεν εκοψε αποδειξη, ας του ζηταγες και αν δεν εκοβε αλλη δουλεια... Αν σου φαινονται πολλα λεφτα και οτι κονομανε αβερτα γινε εσυ η το παιδι σου υδραυλικος. μόνο για αυτό μεταξύ μας τώρα, οι φορολογικές υποχρεώσεις δεν είναι αντικείμενο διαπραγμάτευσης είναι αυτονόητη υποχρέωση τώρα για τα πολλα λεφτά, θου κύριε
stelios18120 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Θου κυριε κτλπ αλλα ακομα ομως δεν μας ειπε ο ts τι λουκι του εβαλε, ποσα μετρα, τι δυσκολια ειχε ωστε να του ζητησει 150 ευρω ο μαστορας. (Αποδειξη εννοειται οτι επρεπε να κοπει αυτονοητο)
GtiGeorge Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Μάλλον τρολάρει ο TS. Στο προφίλ του έχει μαγαζί υδραυλικών. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα