JLEE Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα, Στο gmail θέλω να σετάρω ένα otenet email. Του έβαλα να λαμβάνω τα μηνύματα αλλά όταν προσπαθώ να το σετάρω ώστε να μπορώ να στείλω μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα: Η αποστολή πρέπει να πραγματοποιείται μέσω των διακομιστών SMTP του τομέα otenet.gr όταν η διεύθυνση αποστολής που χρησιμοποιείται είναι ********@otenet.gr. Ωστόσο, αυτή η λειτουργικότητα δεν είναι διαθέσιμη για τον λογαριασμό σας. Επικοινωνήστε με τον διαχειριστή του τομέα σας για περισσότερες πληροφορίες. Τι μου διαφεύγει? Ευχαριστώ.!
JLEE Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δεν γίνεται με otenet ή γενικότερα??
konsoulito Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Γίνεται αυτό που θες @JLEE στο Gmail και μπορείς να το ρυθμίσεις μόνος σου από τις ρυθμίσεις του Gmail. Μόλις έκανα μια δοκιμή και πρόσθεσα στο προσωπικό μου Gmail έναν λογαριασμό από custom domain ([email protected]). Κατάφερα να δεχτώ emails και να απαντήσω ως [email protected] σε αυτά. Πήγαινε στις ρυθμίσεις του Gmail και στους Λογαριασμούς για να ξεκινήσεις τη διαδικασία προσθήκης προσωπικής διεύθυνσης email. Για να καταφέρεις να στείλεις μήνυμα, θα πρέπει να ορίσεις σωστά τις πληροφορίες που ζητούνται στο παραπάνω πλαίσιο, για τον otenet λογαριασμό σου.
JLEE Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Ευχαριστώ για την απάντηση σου. Θα το ξαναδώ το βράδυ μήπως κάνω κάτι λάθος γιατί τα ίδια κάνουμε! 1
NikosKallithea Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Τελικα εχει συνδέσει καποιος otenet?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα