Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανοίγω αυτό το θέμα για να ρωτάμε τι σημαίνει όταν μια γυναίκα παρουσιάζει μια συγκεκριμένη συμπεριφορά και να μας βοηθούν οι γυναίκες και όχι μόνο του forum να καταλάβουμε.

Ξεκινάω εγώ με κάτι που με ενδιαφέρει άμεσα

Τι σημαίνει όταν μια γυναίκα στα 22-23 ανεβάζει συνέχεια στο facebook φωτογραφίες απο μωρά ? παίζει να χτυπάει το βιολογικό της ρολόι τόσο νωρίς? ή παίζει να έμεινε έγκυος και να προσπαθεί να το πει στον "δικό της" με πλάγιο τρόπο?

κρατήστε επίπεδο thx

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οι τσιγγανες στα 17 έχουν ήδη 2 παιδιά. Στα 23 η αλλη όχι μονο νωρίς δεν ειναι αλλα άργησε κιόλας κατα πολυ.

Κατανόηση της γυναίκας. Οκ, όταν τα καταφέρετε στείλτε ενα πμ

Δημοσ.

Ισως να της αρεσουν τα μωρα. Ισως να θελει να δειξει στον αγαπητικο πως ντιν ντον κοιτα τι θελω στο μελλον. Ισως ειναι απο τις γυναικες που θελουν πολλα παιδια, ισως η δουλεια της ειναι γυρω απο μωρα κ απλα ειναι ξετρελεμενη.

• Like 1
Δημοσ.

Ισως να της αρεσουν τα μωρα. Ισως να θελει να δειξει στον αγαπητικο πως ντιν ντον κοιτα τι θελω στο μελλον. Ισως ειναι απο τις γυναικες που θελουν πολλα παιδια, ισως η δουλεια της ειναι γυρω απο μωρα κ απλα ειναι ξετρελεμενη.

Ίσως νιώθει μωρό επίσης

• Like 1
Δημοσ.

μου έκανε εντύπωση γιατι την είχα κόψει στην αρχή για πολύ cool και yolo γκόμενα , όχι φάση μωρά σπίτι κλπ 
τις τελευταίες μέρες άρχισε σαν καταιγίδα η φάση και με σκάλωσε γιατι το κάνει συνέχεια , απ το πρωί μέχρι το βράδυ , φωτογραφίες, βίντεο με μωρά , ακόμα και αυτές τις φωτογραφίες-καρτούλες της φάσης οικογένεια 

Δημοσ.

Αν ανεβαζει μωρα ψαχνει και καποιον να τις τα κανει....

RUN BITCH RUNNNNN

:)

Βιολογικο ρολοι....τικ τακ..

Εισαι τυχερος που εζησες..θα το λες στα εγγονια σου και θα γελατε..

• Like 3
Δημοσ.

Ή μπορεί να είναι από εκείνες που παλαβώνουν με φωτογραφίες που απεικονίζουν χαριτωμένα πράγματα, και ποστάρουν συνέχεια gif με καρδούλες, γατάκια,σκυλάκια κλπ κλπ . Τα μάτια σου να θέλουν να κάνουν εμετό, όταν συνέλθεις απο την επιληψία ..

• Like 6
Δημοσ.

Ανοίγω αυτό το θέμα για να ρωτάμε τι σημαίνει όταν μια γυναίκα παρουσιάζει μια συγκεκριμένη συμπεριφορά και να μας βοηθούν οι γυναίκες και όχι μόνο του forum να καταλάβουμε.

Ξεκινάω εγώ με κάτι που με ενδιαφέρει άμεσα

Τι σημαίνει όταν μια γυναίκα στα 22-23 ανεβάζει συνέχεια στο facebook φωτογραφίες απο μωρά ? παίζει να χτυπάει το βιολογικό της ρολόι τόσο νωρίς? ή παίζει να έμεινε έγκυος και να προσπαθεί να το πει στον "δικό της" με πλάγιο τρόπο?

κρατήστε επίπεδο thx

Εσύ γιατί δεν την ρωτάς; Οι λοιποί δεν είμαστε μάντες.

Όσον αφορά το βιολογικό ρολόι, τα 22-23 δεν είναι νωρίς αλλά κανονική βιολογική ηλικία. Μετά τα 28 τα σχετικά προβλήματα με εγκημοσύνες ανεβαίνουν εκθετικά για κάθε επιπλέον χρόνο.

μου έκανε εντύπωση γιατι την είχα κόψει στην αρχή για πολύ cool και yolo γκόμενα , όχι φάση μωρά σπίτι κλπ 

τις τελευταίες μέρες άρχισε σαν καταιγίδα η φάση και με σκάλωσε γιατι το κάνει συνέχεια , απ το πρωί μέχρι το βράδυ , φωτογραφίες, βίντεο με μωρά , ακόμα και αυτές τις φωτογραφίες-καρτούλες της φάσης οικογένεια 

Αν δεν είσαι ειλικρινής μαζί της από τώρα, καλύτερα ασε την κοπέλα για κάποιον καλύτερο από εσένα

• Like 2
Δημοσ.

Ξέρω κι εγώ τέτοιες γκόμενες.Το πρόβλημα είναι ότι έχουν και σχέσεις με άντρες αυτές.

Για τις γυναίκες λέτε, αλλά για τους ηλίθιους που τις ανέχονται κουβέντα.

Η μια που είχε λυσσάξει πρόσφατα με τις φωτογραφίες με τα μωρά τελικά τον τύλιξε τον γκόμενο, παντρευτήκανε και έκανε μωρό.

Αλλά... :eek:

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...