Vapir Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Ανοίγω αυτό το θέμα για να ρωτάμε τι σημαίνει όταν μια γυναίκα παρουσιάζει μια συγκεκριμένη συμπεριφορά και να μας βοηθούν οι γυναίκες και όχι μόνο του forum να καταλάβουμε.Ξεκινάω εγώ με κάτι που με ενδιαφέρει άμεσαΤι σημαίνει όταν μια γυναίκα στα 22-23 ανεβάζει συνέχεια στο facebook φωτογραφίες απο μωρά ? παίζει να χτυπάει το βιολογικό της ρολόι τόσο νωρίς? ή παίζει να έμεινε έγκυος και να προσπαθεί να το πει στον "δικό της" με πλάγιο τρόπο?κρατήστε επίπεδο thx
j0hnn1e Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Οι τσιγγανες στα 17 έχουν ήδη 2 παιδιά. Στα 23 η αλλη όχι μονο νωρίς δεν ειναι αλλα άργησε κιόλας κατα πολυ. Κατανόηση της γυναίκας. Οκ, όταν τα καταφέρετε στείλτε ενα πμ
Iris_89 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Ισως να της αρεσουν τα μωρα. Ισως να θελει να δειξει στον αγαπητικο πως ντιν ντον κοιτα τι θελω στο μελλον. Ισως ειναι απο τις γυναικες που θελουν πολλα παιδια, ισως η δουλεια της ειναι γυρω απο μωρα κ απλα ειναι ξετρελεμενη. 1
j0hnn1e Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Ισως να της αρεσουν τα μωρα. Ισως να θελει να δειξει στον αγαπητικο πως ντιν ντον κοιτα τι θελω στο μελλον. Ισως ειναι απο τις γυναικες που θελουν πολλα παιδια, ισως η δουλεια της ειναι γυρω απο μωρα κ απλα ειναι ξετρελεμενη. Ίσως νιώθει μωρό επίσης 1
Vapir Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 μου έκανε εντύπωση γιατι την είχα κόψει στην αρχή για πολύ cool και yolo γκόμενα , όχι φάση μωρά σπίτι κλπ τις τελευταίες μέρες άρχισε σαν καταιγίδα η φάση και με σκάλωσε γιατι το κάνει συνέχεια , απ το πρωί μέχρι το βράδυ , φωτογραφίες, βίντεο με μωρά , ακόμα και αυτές τις φωτογραφίες-καρτούλες της φάσης οικογένεια
Iris_89 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Run dude run. Παιζει να ειναι απ αυτες που τυλιγουν τους αντρες σαν σουβλακια. 8
mylo Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Delete τη γκονενα και κανε το σταυρο σου που γλυτωσες 2
stelios18120 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Αν ανεβαζει μωρα ψαχνει και καποιον να τις τα κανει.... RUN BITCH RUNNNNN Βιολογικο ρολοι....τικ τακ.. Εισαι τυχερος που εζησες..θα το λες στα εγγονια σου και θα γελατε.. 3
theoritikos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Ή μπορεί να είναι από εκείνες που παλαβώνουν με φωτογραφίες που απεικονίζουν χαριτωμένα πράγματα, και ποστάρουν συνέχεια gif με καρδούλες, γατάκια,σκυλάκια κλπ κλπ . Τα μάτια σου να θέλουν να κάνουν εμετό, όταν συνέλθεις απο την επιληψία .. 6
Apoll Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Ανοίγω αυτό το θέμα για να ρωτάμε τι σημαίνει όταν μια γυναίκα παρουσιάζει μια συγκεκριμένη συμπεριφορά και να μας βοηθούν οι γυναίκες και όχι μόνο του forum να καταλάβουμε. Ξεκινάω εγώ με κάτι που με ενδιαφέρει άμεσα Τι σημαίνει όταν μια γυναίκα στα 22-23 ανεβάζει συνέχεια στο facebook φωτογραφίες απο μωρά ? παίζει να χτυπάει το βιολογικό της ρολόι τόσο νωρίς? ή παίζει να έμεινε έγκυος και να προσπαθεί να το πει στον "δικό της" με πλάγιο τρόπο? κρατήστε επίπεδο thx Εσύ γιατί δεν την ρωτάς; Οι λοιποί δεν είμαστε μάντες. Όσον αφορά το βιολογικό ρολόι, τα 22-23 δεν είναι νωρίς αλλά κανονική βιολογική ηλικία. Μετά τα 28 τα σχετικά προβλήματα με εγκημοσύνες ανεβαίνουν εκθετικά για κάθε επιπλέον χρόνο. μου έκανε εντύπωση γιατι την είχα κόψει στην αρχή για πολύ cool και yolo γκόμενα , όχι φάση μωρά σπίτι κλπ τις τελευταίες μέρες άρχισε σαν καταιγίδα η φάση και με σκάλωσε γιατι το κάνει συνέχεια , απ το πρωί μέχρι το βράδυ , φωτογραφίες, βίντεο με μωρά , ακόμα και αυτές τις φωτογραφίες-καρτούλες της φάσης οικογένεια Αν δεν είσαι ειλικρινής μαζί της από τώρα, καλύτερα ασε την κοπέλα για κάποιον καλύτερο από εσένα 2
φραμπάλα Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Ξέρω κι εγώ τέτοιες γκόμενες.Το πρόβλημα είναι ότι έχουν και σχέσεις με άντρες αυτές. Για τις γυναίκες λέτε, αλλά για τους ηλίθιους που τις ανέχονται κουβέντα. Η μια που είχε λυσσάξει πρόσφατα με τις φωτογραφίες με τα μωρά τελικά τον τύλιξε τον γκόμενο, παντρευτήκανε και έκανε μωρό. Αλλά... 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα