TriLoBiTe Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Τι σημαίνει όταν μια γυναίκα στα 22-23 ανεβάζει συνέχεια στο facebook φωτογραφίες απο μωρά ? παίζει να χτυπάει το βιολογικό της ρολόι τόσο νωρίς? Θα σου απαντήσω με ερώτηση και πιστεύω θα γίνω κατανοητός. Αγαπητέ ΝικοΛάγη, νιώθεις έτοιμος ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΑΤΕΡΑΣ??? Πιστεύεις πως έχει έρθει η ΗΣΤΙΓΜΗ?!?!? Αν ναι βουρ στον πατσά. Κι εγώ νονός. 1
Vapir Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 ούτε καν θα αρκεστώ στα γατόσκυλα μου για μερικά χρόνια ακόμα Αν δεν είσαι ειλικρινής μαζί της από τώρα, καλύτερα ασε την κοπέλα για κάποιον καλύτερο από εσένα γιατί δεν είμαι ειλικρινής ? αυτό κατάλαβες? πως άλλαξα εγώ συμπεριφορά?εγώ είμαι ξεκάθαρος απ την αρχή ,δεν είμαι σοβαρός δεν νιώθω σοβαρός , όταν νιώσω θα ενημερώσωκαλύτερο ως προς τι ? την τεκνοποίηση ? ο δρόμος είναι ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα 2
j0hnn1e Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Ξέρω κι εγώ τέτοιες γκόμενες.Το πρόβλημα είναι ότι έχουν και σχέσεις με άντρες αυτές. Για τις γυναίκες λέτε, αλλά για τους ηλίθιους που τις ανέχονται κουβέντα. Η μια που είχε λυσσάξει πρόσφατα με τις φωτογραφίες με τα μωρά τελικά τον τύλιξε τον γκόμενο, παντρευτήκανε και έκανε μωρό. Αλλά... Τι να σχολιάσει κανείς απο εδώ.. Το πρόβλημα είναι οτι έχουν σχέσεις με άντρες? ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΕ ΚΑΙ 12 ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ. Οπότε, αυτές οι γυναίκες μάλλον λεσβίες θα έπρεπε να είναι ή να μην κάνουν σχέσεις (σωστό, ο άνθρωπος γεννήθηκε για να είναι μοναχικός στην καλύβα του ή την σπηλιά του). Ελπίζω κάποια στιγμή στο μέλλον, να ανεχτώ και εγώ (ο ηλίθιος) μια τέτοια κοπέλα που θα με τυλίξει και θα της κάνω παιδιά και θα κάνουμε οικογέννεια και λοιπες βλακίες. Η άλλη λέει, άκου να δεις, τον τύλιξε, ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΝΕ ΑΚΟΥΣΩΝ! ΑΚΟΥΣΩΝ! και έκανε μωρό. Ντροπή και αίσχος. Τόσα ξώγαμα και ορφανά περνάνε ζωή και κότα, και αυτοί παντρεύονται.. 6
TriLoBiTe Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 ούτε καν θα αρκεστώ στα γατόσκυλα μου για μερικά χρόνια ακόμα Ξανασκέψου το τρελέ αδερφέ. Από μικρός ήθελα να γίνω νονός. 1
xpapias Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 ούτε καν θα αρκεστώ στα γατόσκυλα μου για μερικά χρόνια ακόμα Ξανασκέψου το τρελέ αδερφέ. Από μικρός ήθελα να γίνω νονός. Γι αυτό έχεις /@÷%"θει να ανεβάζεις στο fb κολυμπηθρες; 3
TriLoBiTe Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Γι αυτό έχεις /@÷%"θει να ανεβάζεις στο fb κολυμπηθρες; Δεν ήμουν εγώ, δεν διαθέτω φεησμπο.
g_alkis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 ούτε καν θα αρκεστώ στα γατόσκυλα μου για μερικά χρόνια ακόμα Ξανασκέψου το τρελέ αδερφέ. Από μικρός ήθελα να γίνω νονός. 5
Glikos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Πάντως προσφέρομαι να με τυλίξει κάποια. Πληροφορίες σε pm
zio10 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Μπορεί να μη σημαίνει και τίποτα...μπορεί απλά να κόλλησε με αυτό το θέμα αυτή την περίοδο. Το παθαίνουμε όλοι μας στο internet πιστεύω. Θα μπορούσε δηλαδή αντί για μωρά να βάζει κουταβάκια ή οτιδήποτε άλλο.
TriLoBiTe Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Με κατάλαβε ο άλλος ο αρχινονός. Δεν μπορώ να σας κρυφτώ :/ 1
*nenya* Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Ναι αλλά...τα μωρά είναι σιχαμένα ρε Νίκοτς καμάρι μου πρόσεχε πού πας και μπλέκεις ε!!! 1
φραμπάλα Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Τι να σχολιάσει κανείς απο εδώ.. Το πρόβλημα είναι οτι έχουν σχέσεις με άντρες? ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΕ ΚΑΙ 12 ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ. Οπότε, αυτές οι γυναίκες μάλλον λεσβίες θα έπρεπε να είναι ή να μην κάνουν σχέσεις (σωστό, ο άνθρωπος γεννήθηκε για να είναι μοναχικός στην καλύβα του ή την σπηλιά του). Ελπίζω κάποια στιγμή στο μέλλον, να ανεχτώ και εγώ (ο ηλίθιος) μια τέτοια κοπέλα που θα με τυλίξει και θα της κάνω παιδιά και θα κάνουμε οικογέννεια και λοιπες βλακίες. Η άλλη λέει, άκου να δεις, τον τύλιξε, ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΝΕ ΑΚΟΥΣΩΝ! ΑΚΟΥΣΩΝ! και έκανε μωρό. Ντροπή και αίσχος. Τόσα ξώγαμα και ορφανά περνάνε ζωή και κότα, και αυτοί παντρεύονται.. χαχα, μην το γελάς! Εντάξει, αυτές είναι ο ορισμός της γλοιώδους γκόμενας όμως.
zio10 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Ξέρω κι εγώ τέτοιες γκόμενες.Το πρόβλημα είναι ότι έχουν και σχέσεις με άντρες αυτές. Για τις γυναίκες λέτε, αλλά για τους ηλίθιους που τις ανέχονται κουβέντα. Η μια που είχε λυσσάξει πρόσφατα με τις φωτογραφίες με τα μωρά τελικά τον τύλιξε τον γκόμενο, παντρευτήκανε και έκανε μωρό. Αλλά... Να πω την αλήθεια κι εγώ δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα εδώ...εκτός αν τύλιξε κανένα 12χρονο! 1
the other one Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 κάπως έτσι τρυπάνε τα προφυλακτικά... 2
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 vapir ο έρωτας είναι πρώτα απόλα θεμα αισθητικής, αν δε μπορεις να βλεπεις μωρακια κουταβακια καρδουλες φιογκακια, δεν έχεις καμιά δουλειά με την κοπέλα αυτή. ας κάνει ο καθένας τα κουμάντα του να βρει ανθρώπους που του ταιριάζουν αλλιώς θα βγάζει συμπλέγματα σαν την τοποθετηση της φραμπαλας πιο πανω και θα ταλαιπωρει τους γύρω του
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα